• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım açıkçası yararı oluyor çünkü normalde 1 yumurtam olur mesela oda tutmaz benim.ama ilk tüp bebekte 6 yumurtam oluştu gayette son kalite bölündü ama kısmet değilmiş olmadı.şimdi yine aynısını deniyoruz.ben açıkçası tavsiye ederim.yumurta sayısı değişmez ama kalitesi bölünmesi tutunması bunları etkiler.tavsiye ederim 3-4 ay öncesinden başlayabilirsin günde 3 tane aynı anda alıyorsun.omega3 çok önermiyor doktorum ama ben balık yemediğim için alayımmı dedim al dedi.

Biesteron DHA yumurta kalitesini artırmada işe yarıyor değil mi arkadaşlar ?

Günde kaç tane alıyorsunuz peki?

Biesteron DHA yumurta kalitesini artırmada işe yarıyor değil mi arkadaşlar ?

Günde kaç tane alıyorsunuz peki?

evet canım sayıya etki etmiyor fakat oluşan yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor.kutusu 223 tl.günde 3 tane.doktorum üçünü birden yut dedi :49:

evet canım sayıya etki etmiyor fakat oluşan yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor.kutusu 223 tl.günde 3 tane.doktorum üçünü birden yut dedi :49:

Cevabın için teşekkürler,

Benimde sayı ile sorunum yok çok şükür ama kalitesi ile ilgili sıkıntım var.Daha önce dha kullanmıştım Türkiye'den aldım.
Fakat daha sonra bir arkadaşım vasıtasıyla yurt dışındaki bir eczaneden ( Fransa ) 15 Euro ya sipariş ettim.Hem kendileri üretiyorlarmış DHA yı.kalite ve fiyat olarak daha uygun gelmişti bana.içinde 60 adet 25 mg vardı.Günde 1 tane alıyordum ama şimdi günde 2 tane alayım bari.:))))))))

Sevgiler....

Çok teşekkürler kızlar inşallah benim için yaptığınız tüm temenniler hepimiz için gerçekleşir ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Klinikten akşamüstü aradılar bölünmeler harika gidiyormuş. Hoş bir önceki tedavide de 8-8-10 hücreli idi yine çok kalitelilerdi ama annelerini bıraktılar umarım aynı şeyleri yaşamam.

Ben saat 11,30 da transferde olacağım bu sefer çok sıkışık gitmeyi düşünmüyorum. hatta orada bir süre bekletiyorlar orada su içmeyi düşünüyorum. Çünkü bir önceki transferde çok sıkıştığımdan 20 dk sonra lavobaya gitmek zorunda kalmıştım. İnşallah bu sefer kötü olmam. :18::18::18::18::18::18:

Bu arada annem birkaç gün laptopdan ve cep telefonundan uzak dur diyor. ama ben bir şekilde sizlere yazacağım.

Kızlar sizi çok seviyorum. hepimiz iyi ki varsınız.Bana dua edin. Bebişlerimi sapasağlam alıp geleyim.

Ben teyzelerine söz veriyorum onları sıkı sıkı tutmaya çalışacağım. Siz teyzeleri de dua edin ki onlarda beni bırakmasınlar. Teyzeleri hamile olursam çok sevinecek biliyorum. Sizlerin duası kabul olur inanıyorum.

Dualarınıza talibim. Ve sakın unutmayın hep dualarımdasınız. ALLAH hepimizin her aşamamızda yar ve yardımcısı olsun.:16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: hepinizi öpüyorum.
inşallah aldığın gibi tutunurlar ve hiç bırakamzlar meleklerin aminnnnnnnnnnnn:54:

Cevabın için teşekkürler,

Benimde sayı ile sorunum yok çok şükür ama kalitesi ile ilgili sıkıntım var.Daha önce dha kullanmıştım Türkiye'den aldım.
Fakat daha sonra bir arkadaşım vasıtasıyla yurt dışındaki bir eczaneden ( Fransa ) 15 Euro ya sipariş ettim.Hem kendileri üretiyorlarmış DHA yı.kalite ve fiyat olarak daha uygun gelmişti bana.içinde 60 adet 25 mg vardı.Günde 1 tane alıyordum ama şimdi günde 2 tane alayım bari.:))))))))

Sevgiler....

çok uygunmuş :1::1: canım günde 3 tane almalısın :))) bu arada içinde 60 tablet var 25 mg adı biosteron :)))

Benim içinde kalite önemli zaten ben pco hastasıyım çok yumurtam oluyor ama başbelası e2 değeri yumurta başına yükseldiği için e2 fırlıyor bu da yumurta kalitemi etkiliyor yaz ki tedavide 33 yumurta toplandı elimde 4 tane kaldı iki tanesi 1. kaliteydi ama işte hücreleri sadece birinin 12 hücreliydi ama AA değildi. Benim dr maalesef İst dr dosyamı göstermeme göre dediği, ilaç dozunu zaten yüksek kullanmış e2 çok fırlamış daha 2200 çıkmıştı bir haftada o zaman en azından iki iğneden birini kesmedi devam dedi birkaç gün sonra oldu 7700 ilaçları kesti daha gelişir bir günde dedi ama tam gelişmeden toplandı bir gün ilaçsız geçirdim o gece çatlarma vurdum toplandı bu da etkiledi kaliteyi erken toplanınca çünkü iğneleri kesince mecbur toplanmalı bir de e2 böyle yüksek olunca direkt kalite etkileniyormuş ben bu dr dan hiç memnun kalmadım orada belki de iptal etmesi lazımdı yani ama o verdi bu ilacı. Şimdi ben bu yaz dinlenicem çalıştığım için ancak öbür yazaist. gidebilirim aşılama denicem onda kullanmak istiyorum zararı olmaz sonuçta inşallah senin de yüzün güler kısa zamanda iyi haberler alırsın ben çok yumurta iyidir sanırdım öyle değilmiş az ama kaliteli önemli bal,tarçın, çörektotu karşımı da kullan incir kürü de yapabilirsin doğal yoldan ilacı da kullan tabii Allah yardımcınız olsun.
şoktayım e2 bu kadar nasıl fırlar ya :53: doktorum e2 değerimi 1077 gördüğünde çatlatma iğnemi vurdurdu hemen.1000 i geçince iğne vurulurmuş.sende salak bi doktora denk gelmşsin şansa bak.sayı fikrine katılıyorum.benm en fazla 5 yumurtam oluyor ama kalitesi önemli.bu arada 8 e bölünmüştü benimkiler 3.gün transfer edilmişti ama kimyasal gebelik oldu yani tuttu ama ertesi gün kanda değer düştü.bakalım bu sefer nolcak ..umarım sende en yakın zamanda annecik olursun :54:

çok uygunmuş :1::1: canım günde 3 tane almalısın :))) bu arada içinde 60 tablet var 25 mg adı biosteron :)))

Türkiye'deki adı biesteron evet ama yurt dışında sadece DHA olarak üretilip satılıyor.Günde 3 tanemi çok olmasın.
Ben günde 2 tane ile başlayayım diyordum:))))))
Doktorlar 3 tanemi öneriyor.Doktorumla konuşayım .Tşk,,,

Benim içinde kalite önemli zaten ben pco hastasıyım çok yumurtam oluyor ama başbelası e2 değeri yumurta başına yükseldiği için e2 fırlıyor bu da yumurta kalitemi etkiliyor yaz ki tedavide 33 yumurta toplandı elimde 4 tane kaldı iki tanesi 1. kaliteydi ama işte hücreleri sadece birinin 12 hücreliydi ama AA değildi. Benim dr maalesef İst dr dosyamı göstermeme göre dediği, ilaç dozunu zaten yüksek kullanmış e2 çok fırlamış daha 2200 çıkmıştı bir haftada o zaman en azından iki iğneden birini kesmedi devam dedi birkaç gün sonra oldu 7700 ilaçları kesti daha gelişir bir günde dedi ama tam gelişmeden toplandı bir gün ilaçsız geçirdim o gece çatlarma vurdum toplandı bu da etkiledi kaliteyi erken toplanınca çünkü iğneleri kesince mecbur toplanmalı bir de e2 böyle yüksek olunca direkt kalite etkileniyormuş ben bu dr dan hiç memnun kalmadım orada belki de iptal etmesi lazımdı yani ama o verdi bu ilacı. Şimdi ben bu yaz dinlenicem çalıştığım için ancak öbür yazaist. gidebilirim aşılama denicem onda kullanmak istiyorum zararı olmaz sonuçta inşallah senin de yüzün güler kısa zamanda iyi haberler alırsın ben çok yumurta iyidir sanırdım öyle değilmiş az ama kaliteli önemli bal,tarçın, çörektotu karşımı da kullan incir kürü de yapabilirsin doğal yoldan ilacı da kullan tabii Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar e2 yumurtanın ultrasonda görünümüyle uyumlu olup olmadığını belirler.Yani ultrasonda doktor 5 yumurta görüyordur e2 ile bunun sağlıklı doğruluğunu ölçer.e2 yumurta başına ortalama 300 olmalıdır.Yani 4 tane sağlıklı yumurtanızın olduğunun göstergesi en az 1200 e2 değeridir.Doktor bunu takip eder.Yumurtanın büyüklüğü istediği ölçüye geldiğinde çatlatma iğnesi yaptırır.
E2 nin değerine göre çatlatma iğnesi yaptırmaz.Bilginize.....

Türkiye'deki adı biesteron evet ama yurt dışında sadece DHA olarak üretilip satılıyor.Günde 3 tanemi çok olmasın.
Ben günde 2 tane ile başlayayım diyordum:))))))
Doktorlar 3 tanemi öneriyor.Doktorumla konuşayım .Tşk,,,

evet canım doktorlar günde 3 tane alın diyorlar burada sende sor istersen doktoruna :49:

Canim maasallah subhanallah 29.haftaya gelmissiniz kocaman olmussunuz uzun sure gormeyince insan sasiriyo Rabbim hayirli saglikli dogduklarinida gostersin insallah

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın,her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.hepimiz bu yolun yolcusuyuz,allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

Çok teşekkürler kızlar inşallah benim için yaptığınız tüm temenniler hepimiz için gerçekleşir ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Klinikten akşamüstü aradılar bölünmeler harika gidiyormuş. Hoş bir önceki tedavide de 8-8-10 hücreli idi yine çok kalitelilerdi ama annelerini bıraktılar umarım aynı şeyleri yaşamam.

Ben saat 11,30 da transferde olacağım bu sefer çok sıkışık gitmeyi düşünmüyorum. hatta orada bir süre bekletiyorlar orada su içmeyi düşünüyorum. Çünkü bir önceki transferde çok sıkıştığımdan 20 dk sonra lavobaya gitmek zorunda kalmıştım. İnşallah bu sefer kötü olmam. :18::18::18::18::18::18:

Bu arada annem birkaç gün laptopdan ve cep telefonundan uzak dur diyor. ama ben bir şekilde sizlere yazacağım.

Kızlar sizi çok seviyorum. hepimiz iyi ki varsınız.Bana dua edin. Bebişlerimi sapasağlam alıp geleyim.

Ben teyzelerine söz veriyorum onları sıkı sıkı tutmaya çalışacağım. Siz teyzeleri de dua edin ki onlarda beni bırakmasınlar. Teyzeleri hamile olursam çok sevinecek biliyorum. Sizlerin duası kabul olur inanıyorum.

Dualarınıza talibim. Ve sakın unutmayın hep dualarımdasınız. ALLAH hepimizin her aşamamızda yar ve yardımcısı olsun.:16::16::16::16:

Canim hadi inşallah sım sıkı tutunsunlar annelerine :16:

canımm allah yar ve yardımcın olsun inşallah. tüp bebek tedavisi gören bu yolda yürüyen herkes annemle dualarımızda.. rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah canım. kendine de bebişlere de iyi bak. :9: hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canim,bahsettiginiz hatinin kullandigi biosteron,vitamin degil hormon ilacidir.kadinda ostrojen erkekte androjen hormonunu tetikliyormus.kafaniza gore kullanmayin derim,ustelik dr.un yan etkileri oldugu konusunda da uyarmis.e2 degerin yuksekms madem bu ilac ile tavan olmasin sakin:18: ilac hakkinda bilgi icin link,bakiniz: http://www.ilacpedia.com/prospektus/biosteron-tablet-10-mg

bence de bu bir hormondur ve doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır, sana katılıyorum. hatta sadece bu değil hiç bir ilaç doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır.....

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın duaları yapacağız sonrasında sana....inşallah annelerine sıkıca tutunurlar, 9 ay sonra da kucağına sağlıkla gelirler.....:16::16::16::16:

Selencim transferin hayırlı olsun, başarılı olsun ve yavruların seni hiç bırakmasın inşallah... En heyecanlı günler başlıyor.
Neşe, seni merak edip geldim ama ses etmemişsin, testi tekrarlayacaktın meraktayım... Umarım her şey yolundadır canım.

neşecim hepimiz merakla yolunu gözlüyoruz ve güzel haberler vermeni umuyoruz... dualarım seninle

Selencim transferin hayırlı olsun, başarılı olsun ve yavruların seni hiç bırakmasın inşallah... En heyecanlı günler başlıyor.
Neşe, seni merak edip geldim ama ses etmemişsin, testi tekrarlayacaktın meraktayım... Umarım her şey yolundadır canım.

neşecim hepimiz merakla yolunu gözlüyoruz ve güzel haberler vermeni umuyoruz... dualarım seninle

Neşeee hadi artık meraktan öleceğiz. Nolurrr bize iyi haberler ver:18::18::18:

Hepinizden allah razi olsun kizlar beni merak etmssiniz dun testimi yaptirdim ama artis istenildigi gibi degil dun cok agladim moralim bozuk ruh gibiydim dr haftaya cumaya randevu verdi dis gebelik olabilirmis simdi dua ediyorum dis gebelik olmasin diye cunku iki kere yasamistim dogal yoldan tupbebektede beni buldu simdi ne yazzikki keske negatif olsaydi ilkinde bundan daha iyiydi arkadaslar bulupta kaybetmek canimi cok yakiyor ve bu ikinci oluyor biliyorsunuz onceki tedavimdede dusuk yapmistim cok uzgunum kizlar cumaya kadar kafayi yemezsem iyi inss rabbim iki iyiligin birini versin diyorum allah sonuc bekleyen ve tedavi de olan arkadaslarimiza guzel sonuclar nasip etsin ben cok yoruldum kendinize iyi bakin haftaya sonucumu yazarim kizlar hepinizi tanidigim icin cok mutkuyum hepinizi seviyorum

Hepinizden allah razi olsun kizlar beni merak etmssiniz dun testimi yaptirdim ama artis istenildigi gibi degil dun cok agladim moralim bozuk ruh gibiydim dr haftaya cumaya randevu verdi dis gebelik olabilirmis simdi dua ediyorum dis gebelik olmasin diye cunku iki kere yasamistim dogal yoldan tupbebektede beni buldu simdi ne yazzikki keske negatif olsaydi ilkinde bundan daha iyiydi arkadaslar bulupta kaybetmek canimi cok yakiyor ve bu ikinci oluyor biliyorsunuz onceki tedavimdede dusuk yapmistim cok uzgunum kizlar cumaya kadar kafayi yemezsem iyi inss rabbim iki iyiligin birini versin diyorum allah sonuc bekleyen ve tedavi de olan arkadaslarimiza guzel sonuclar nasip etsin ben cok yoruldum kendinize iyi bakin haftaya sonucumu yazarim kizlar hepinizi tanidigim icin cok mutkuyum hepinizi seviyorum

Bu bekleyişin Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Allah sabır versin, içine ferahlık versin. Ben de haftalarca bekleyip kürtaj olmak zorunda kaldığımda negatif sonuç alan arkadaşlara imrenmiştim :( çok üzgünüm neşecim. Sonlanacaksa da acısız, kolay ve çabuk sonlanır inşallah. Sana dua edeceğim Allah yardımcın olsun.

Canımm benim, daha yeni dış gebelik yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İnsan bir anda kendini doğal yoldan düşmesi için dua eder buluyor. İşte o an her şeyin biz insanlar için olduğunu daha iyi anlıyor insan. Yüce Rabbim sağlıksız, hayırsız ise en kolay yoldan düşürmeni nasip etsin inşallah. Allahım hakkında hayırlısını versin. Ne kadar üzülme desek de boş olduğunu biliyorum. üzül, ağla ama en kısa zamanda kendini topla ve denemeye devam et canımm arkadaşım. Biliyorsun ben de kalp atışını duymaya gittiğim gün dış gebelik olduğunu öğrendim. Her şeye alışıyor insan. Allahım can sağlığı, devam edecek sabır ve iman versin inşallah. Kocaman öpüyorumm seni

Back