• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım biosteron yumurta kalitesi için değil mi benim de yazın tüp ve şubattaki dondurulmuşlar negatif olunca dr bunu verdi ben yazın düşünüyoruz dedim tedaviye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başla önceden kullandırmıyoruz yan etkileri var dedi tamam dedim almadım zaten hem o merkezden vazgeçtim hem de bu sene yaptırmıcam dinlenicem. Ancak İstanbul'da bir merkeze gidicem seneye oraya gitmeden 4 ay önce filan dr sorayım diyorum bunu kullandırır herhalde bir de ben bu arada boş durmamak için sonbaharda filan aşılama yaptırıcam yine belli olmaz boş durmaktan iyidir dedim başlamadan önce bunu kullansam mesela yararı olur mu kalite için sonuçta ne zararı olabilir ki iyi olur diye düşünüyorum mesela ekimde yaptıracaksam ağustosta başlasam nasıl olur.

canım açıkçası yararı oluyor çünkü normalde 1 yumurtam olur mesela oda tutmaz benim.ama ilk tüp bebekte 6 yumurtam oluştu gayette son kalite bölündü ama kısmet değilmiş olmadı.şimdi yine aynısını deniyoruz.ben açıkçası tavsiye ederim.yumurta sayısı değişmez ama kalitesi bölünmesi tutunması bunları etkiler.tavsiye ederim 3-4 ay öncesinden başlayabilirsin günde 3 tane aynı anda alıyorsun.omega3 çok önermiyor doktorum ama ben balık yemediğim için alayımmı dedim al dedi.

ay bu bizim milletimizin dusuncesizliginden illallah geldi..tatlim sikma canini, gelmezler insallah, yada kutlama yapmaya gelirler, valla uzat ayaklarini yattt, onlar sana hizmet etsinn!!!

Sağol cnm bnm esim konusmus bi kaynvalde gorumce gelir azaldi misafir sayisi onlarda biliyor tedaviyi anlayis göstermezlersede napim allaha havale ederim koruyacam kendimi ohh bee dunde nbeeri ajda pekkan daha:31: gergin gezdim

Sağol cnm bnm esim konusmus bi kaynvalde gorumce gelir azaldi misafir sayisi onlarda biliyor tedaviyi anlayis göstermezlersede napim allaha havale ederim koruyacam kendimi ohh bee dunde nbeeri ajda pekkan daha:31: gergin gezdim

ay ne iyi ettiniz bana bakmayami geldiniz dersin:1::1::1: zaten dusunceli insanlarsa seni yormaz destek olurlar..kolay gelsin canim..gergin cilt iyidir:1::1:

bende kullanacağım sanırım ama merak ettiğim benim hiç gebelik oluşmadı buna engel bir durum mu acaba biliyor musun?
bide tüp tedavine başladığında mı kullandın kan sulandırıcıyı? transferden sonra felan mı?
Sanmıyorum faktör V daha düşük yapıcı,ama oyle hamile kalabilen var,ikinci tüpümde hormon iğnelerden önce başladım 2 ay kadar Dr acaba kendiliğinden kalabilir misin iğneye dedi ama olmadı,3. Tüpünde de şu Ankinde transferle başladım cnm

canım açıkçası yararı oluyor çünkü normalde 1 yumurtam olur mesela oda tutmaz benim.ama ilk tüp bebekte 6 yumurtam oluştu gayette son kalite bölündü ama kısmet değilmiş olmadı.şimdi yine aynısını deniyoruz.ben açıkçası tavsiye ederim.yumurta sayısı değişmez ama kalitesi bölünmesi tutunması bunları etkiler.tavsiye ederim 3-4 ay öncesinden başlayabilirsin günde 3 tane aynı anda alıyorsun.omega3 çok önermiyor doktorum ama ben balık yemediğim için alayımmı dedim al dedi.

Benim içinde kalite önemli zaten ben pco hastasıyım çok yumurtam oluyor ama başbelası e2 değeri yumurta başına yükseldiği için e2 fırlıyor bu da yumurta kalitemi etkiliyor yaz ki tedavide 33 yumurta toplandı elimde 4 tane kaldı iki tanesi 1. kaliteydi ama işte hücreleri sadece birinin 12 hücreliydi ama AA değildi. Benim dr maalesef İst dr dosyamı göstermeme göre dediği, ilaç dozunu zaten yüksek kullanmış e2 çok fırlamış daha 2200 çıkmıştı bir haftada o zaman en azından iki iğneden birini kesmedi devam dedi birkaç gün sonra oldu 7700 ilaçları kesti daha gelişir bir günde dedi ama tam gelişmeden toplandı bir gün ilaçsız geçirdim o gece çatlarma vurdum toplandı bu da etkiledi kaliteyi erken toplanınca çünkü iğneleri kesince mecbur toplanmalı bir de e2 böyle yüksek olunca direkt kalite etkileniyormuş ben bu dr dan hiç memnun kalmadım orada belki de iptal etmesi lazımdı yani ama o verdi bu ilacı. Şimdi ben bu yaz dinlenicem çalıştığım için ancak öbür yazaist. gidebilirim aşılama denicem onda kullanmak istiyorum zararı olmaz sonuçta inşallah senin de yüzün güler kısa zamanda iyi haberler alırsın ben çok yumurta iyidir sanırdım öyle değilmiş az ama kaliteli önemli bal,tarçın, çörektotu karşımı da kullan incir kürü de yapabilirsin doğal yoldan ilacı da kullan tabii Allah yardımcınız olsun.

Benim içinde kalite önemli zaten ben pco hastasıyım çok yumurtam oluyor ama başbelası e2 değeri yumurta başına yükseldiği için e2 fırlıyor bu da yumurta kalitemi etkiliyor yaz ki tedavide 33 yumurta toplandı elimde 4 tane kaldı iki tanesi 1. kaliteydi ama işte hücreleri sadece birinin 12 hücreliydi ama AA değildi. Benim dr maalesef İst dr dosyamı göstermeme göre dediği, ilaç dozunu zaten yüksek kullanmış e2 çok fırlamış daha 2200 çıkmıştı bir haftada o zaman en azından iki iğneden birini kesmedi devam dedi birkaç gün sonra oldu 7700 ilaçları kesti daha gelişir bir günde dedi ama tam gelişmeden toplandı bir gün ilaçsız geçirdim o gece çatlarma vurdum toplandı bu da etkiledi kaliteyi erken toplanınca çünkü iğneleri kesince mecbur toplanmalı bir de e2 böyle yüksek olunca direkt kalite etkileniyormuş ben bu dr dan hiç memnun kalmadım orada belki de iptal etmesi lazımdı yani ama o verdi bu ilacı. Şimdi ben bu yaz dinlenicem çalıştığım için ancak öbür yazaist. gidebilirim aşılama denicem onda kullanmak istiyorum zararı olmaz sonuçta inşallah senin de yüzün güler kısa zamanda iyi haberler alırsın ben çok yumurta iyidir sanırdım öyle değilmiş az ama kaliteli önemli bal,tarçın, çörektotu karşımı da kullan incir kürü de yapabilirsin doğal yoldan ilacı da kullan tabii Allah yardımcınız olsun.

Canim,bahsettiginiz hatinin kullandigi biosteron,vitamin degil hormon ilacidir.kadinda ostrojen erkekte androjen hormonunu tetikliyormus.kafaniza gore kullanmayin derim,ustelik dr.un yan etkileri oldugu konusunda da uyarmis.e2 degerin yuksekms madem bu ilac ile tavan olmasin sakin:18: ilac hakkinda bilgi icin link,bakiniz: http://www.ilacpedia.com/prospektus/biosteron-tablet-10-mg

Kizlar herzaman yazmasamda 7/24 sizi takipteyim... nese bugun testini yenileyecekti hic ugramadi merak ettim insallah degeri cok guzel artmistir
sahra canim insallah sende bize sali gunu guzel haberlerle gelirsin ...
serenay senden gelen habere sasirmadim ikiz bekliyodum zaten Rabbim hayirli saglikli gebelikler nasip etsin insallah.
Hepinizi cok cok selamliyorum ve guzel haberlerinizi buyuk bi umutla bekliyorum.sevgiler:16:

Sanmıyorum faktör V daha düşük yapıcı,ama oyle hamile kalabilen var,ikinci tüpümde hormon iğnelerden önce başladım 2 ay kadar Dr acaba kendiliğinden kalabilir misin iğneye dedi ama olmadı,3. Tüpünde de şu Ankinde transferle başladım cnm

Canim maasallah subhanallah 29.haftaya gelmissiniz kocaman olmussunuz uzun sure gormeyince insan sasiriyo Rabbim hayirli saglikli dogduklarinida gostersin insallah

Kizlar herzaman yazmasamda 7/24 sizi takipteyim... nese bugun testini yenileyecekti hic ugramadi merak ettim insallah degeri cok guzel artmistir
serenay senden gelen habere sasirmadim ikiz bekliyodum zaten Rabbim hayirli saglikli gebelikler nasip etsin insallah.
Hepinizi cok cok selamliyorum ve guzel haberlerinizi buyuk bi umutla bekliyorum.sevgiler:16:

Cok sagol tatlim allah razi olsun:)

Butun gun baktim ama goremedim meraktayim testini tekrarliycakti haber gelmedi kizlar benim mi gozumden kacti?

Dualarimdasiniz nicklerinizle ..

sen nasilsin canim, bebis nasil? bu aralar ultrason veya test varmi?

Sağol canim benim Teşekkürler inşallah inşallah :16:

hayırlısıyla alırsın bebecikleri ve hiç bırakmazsın inşallah selencim..benmde opu haftaya pazartesi veya salı gibi gözüküyor ama bakalım neler olacak :1:

son sayfada resmi var, maşallah kartpostal gibi...

selencim inşallah çok daha çok çok bölünürler sonra da sıkıca sarılırlar sana tatlım:54:

Selen ve hatibulutcum dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlar alacaksınız.rabbim yardımcınız olsun

maaşaALLAH canım:16: herzaman böyle güzel haberler alırsın inşaALLAH:16::16:

oh oh masallah canim cok iyi gidiyor gelismeleri insallah bu defa simsiski yapisip birakmicaklar annelerinii:16::16::16: Haticimm yeni macera basladi demek hayirli olsun tatlim bol bol kaliteli yumilerin olsunnnnn:16::16:

Çok teşekkürler kızlar inşallah benim için yaptığınız tüm temenniler hepimiz için gerçekleşir ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Klinikten akşamüstü aradılar bölünmeler harika gidiyormuş. Hoş bir önceki tedavide de 8-8-10 hücreli idi yine çok kalitelilerdi ama annelerini bıraktılar umarım aynı şeyleri yaşamam.

Ben saat 11,30 da transferde olacağım bu sefer çok sıkışık gitmeyi düşünmüyorum. hatta orada bir süre bekletiyorlar orada su içmeyi düşünüyorum. Çünkü bir önceki transferde çok sıkıştığımdan 20 dk sonra lavobaya gitmek zorunda kalmıştım. İnşallah bu sefer kötü olmam. :18::18::18::18::18::18:

Bu arada annem birkaç gün laptopdan ve cep telefonundan uzak dur diyor. ama ben bir şekilde sizlere yazacağım.

Kızlar sizi çok seviyorum. hepimiz iyi ki varsınız.Bana dua edin. Bebişlerimi sapasağlam alıp geleyim.

Ben teyzelerine söz veriyorum onları sıkı sıkı tutmaya çalışacağım. Siz teyzeleri de dua edin ki onlarda beni bırakmasınlar. Teyzeleri hamile olursam çok sevinecek biliyorum. Sizlerin duası kabul olur inanıyorum.

Dualarınıza talibim. Ve sakın unutmayın hep dualarımdasınız. ALLAH hepimizin her aşamamızda yar ve yardımcısı olsun.:16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: hepinizi öpüyorum.

Çok teşekkürler kızlar inşallah benim için yaptığınız tüm temenniler hepimiz için gerçekleşir ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Klinikten akşamüstü aradılar bölünmeler harika gidiyormuş. Hoş bir önceki tedavide de 8-8-10 hücreli idi yine çok kalitelilerdi ama annelerini bıraktılar umarım aynı şeyleri yaşamam.

Ben saat 11,30 da transferde olacağım bu sefer çok sıkışık gitmeyi düşünmüyorum. hatta orada bir süre bekletiyorlar orada su içmeyi düşünüyorum. Çünkü bir önceki transferde çok sıkıştığımdan 20 dk sonra lavobaya gitmek zorunda kalmıştım. İnşallah bu sefer kötü olmam. :18::18::18::18::18::18:

Bu arada annem birkaç gün laptopdan ve cep telefonundan uzak dur diyor. ama ben bir şekilde sizlere yazacağım.

Kızlar sizi çok seviyorum. hepimiz iyi ki varsınız.Bana dua edin. Bebişlerimi sapasağlam alıp geleyim.

Ben teyzelerine söz veriyorum onları sıkı sıkı tutmaya çalışacağım. Siz teyzeleri de dua edin ki onlarda beni bırakmasınlar. Teyzeleri hamile olursam çok sevinecek biliyorum. Sizlerin duası kabul olur inanıyorum.

Dualarınıza talibim. Ve sakın unutmayın hep dualarımdasınız. ALLAH hepimizin her aşamamızda yar ve yardımcısı olsun.:16::16::16::16:

Canim benim yarın bebislerin sımsıkı tutunup 9 ay hiç burakmasinlar dualarım seninle :16::16::16: bu sefer hersey güzel olacak:emir_bebek:

Canim benim yarın bebislerin sımsıkı tutunup 9 ay hiç burakmasinlar dualarım seninle :16::16::16: bu sefer hersey güzel olacak:emir_bebek:

Amin bitanem inşallah dediğin gibi olur. En kısa zamanda sende hamiş kalır bebişlerimzi seninle /sizlerle burada büyütürüz.

:54::54::54::54::54::54:

sen nasilsin canim, bebis nasil? bu aralar ultrason veya test varmi?

Cok sukur canim iyiyiz pazartesi kontrolumuz var insallah guzel buyumustur bebisimiz cinsiyet konusundada daha net bilgi ediniriz insallah cok merak ediyorum doktor gecen hafta buyuk ihtimal erkek demisti sonrasinda buyuk ihtimal 22 li haftalara ayrintili ultrasona cagiracak onun disinda ayin 21inde rutin kan testleri icin (kan sayimi, aclik kan sekeri vs.) Aile hekimim deki hemsirem cagirmisti ona ugrayacagim oda tetnoz asisi icin gun verir buyuk ihtimal sen nasilsin canim bulantilar basladi mi ben bi sure bisey yiyememistim ama sonrasinda normale donuyo canim Allah im hepimize hayirlisiyla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin insallah:)

Canim transfer gunu gelmis ne guzel insalah bu sfer sonuna kadar gidecek hayirli saglikli bir hamilelik Rabbim nasip eder ...

Back