- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
Canım biosteron yumurta kalitesi için değil mi benim de yazın tüp ve şubattaki dondurulmuşlar negatif olunca dr bunu verdi ben yazın düşünüyoruz dedim tedaviye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başla önceden kullandırmıyoruz yan etkileri var dedi tamam dedim almadım zaten hem o merkezden vazgeçtim hem de bu sene yaptırmıcam dinlenicem. Ancak İstanbul'da bir merkeze gidicem seneye oraya gitmeden 4 ay önce filan dr sorayım diyorum bunu kullandırır herhalde bir de ben bu arada boş durmamak için sonbaharda filan aşılama yaptırıcam yine belli olmaz boş durmaktan iyidir dedim başlamadan önce bunu kullansam mesela yararı olur mu kalite için sonuçta ne zararı olabilir ki iyi olur diye düşünüyorum mesela ekimde yaptıracaksam ağustosta başlasam nasıl olur.
canım açıkçası yararı oluyor çünkü normalde 1 yumurtam olur mesela oda tutmaz benim.ama ilk tüp bebekte 6 yumurtam oluştu gayette son kalite bölündü ama kısmet değilmiş olmadı.şimdi yine aynısını deniyoruz.ben açıkçası tavsiye ederim.yumurta sayısı değişmez ama kalitesi bölünmesi tutunması bunları etkiler.tavsiye ederim 3-4 ay öncesinden başlayabilirsin günde 3 tane aynı anda alıyorsun.omega3 çok önermiyor doktorum ama ben balık yemediğim için alayımmı dedim al dedi.