- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
gülüm allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah
kuzummm inşallah bu sefer olacak sen 5 aylık hamileyken bende tedaviye başlayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülüm allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah
kuzummm inşallah bu sefer olacak sen 5 aylık hamileyken bende tedaviye başlayacağım
allah razı olsun arkadaşım rabbim bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün inşallah
bebeğim ya inşallah ama nedense ben öyle düşünemiyorum biliyomusun.bu doktorumu çok seviyorum ama eksik bişeyler yaptğnı biliyorum.ben ona dedmki ailede pıhtılaşma sorunu var tamam test yaparız dedi ve yapmadan başladı.ben içerde odasındayım diğer hastalarla ilgileniyor beni muayene ediyor hemşire sağolsun o ilgileniyor.ilk tüpte böyle değildi.umursamaz gibi oysaki söz vermişti.elinden geleni yapacağını söylemişti.bunu öyle görünce bende çok heveslenmiyorum açıkçası..tabi inşallah tam tersi olur
ay hiç paylaşmasaydım keşke... bu havalar beni mahvetti, saçma bi psikolojim var ya; çok etkileniyorum yağmurlu havalarda içim kararıyo ve kendimi çok kötü ve güçsüz hissediyorum. abonesi olduğum konulardan biri o.... bu sabah da son sayfada ki resimleri görünce paylaşmak istedim. ama paylaşmasaydın keşke.....Aman ya, ben de mahvoldum okuyunca. Beklemiyordum böyle bir son. Allah sabır versin.
canım böyle olması kötü olmuş ama inşallah düşündüğünün tersi olur ben de doktoruma ve merkezime güvenmiyorum o yüzden değiştireceğim. 2 kere herşey çok iyi olduğu halde olmadı genetik histeroskopi felan yapılmasını ben önerdim yani düşün. 3 aydır görüşmedim merkezle normalde önceki adetimle tedaviye başlıcaz diye konuşmuştuk ne arayan ne soran var. doktoru geçtim hemşire arar ya bir bilgi alır yok umurlarında değil.şu histeroskopiyi de olayım da duruma göre merkezlerle görüşüp kararımı vereceğim. donmuş embriyomu ve spermleri oraya taşıyacağım. sonra da ağustosta tekrar kan tahlillerimi felan yenileyip ekimde raporumu alacağım kısmetse yeniden tedaviye başlayacağım. sen biostren ve omega3 kullanmıştım dimi?bende 3 ay önceden biostren i kullanmaya başlamayı düşnüyorum hangi doktora gideceksem danışacağım bakalım RABBİM BİZLERE VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
heyecanla seni bekliyorum biliyomusun
canım kesinlikle dikkat et zaten para veriyoruz madem öyle biaz daha veriri madam gibi bi yere yaptırırım dimi ?? biosteron ve omega3 bu tüpten 1 ay önce kullanmaya başladım ben.ama 3 ay önceden kullanmak gerekiyormuş.biosteron 123 lira haberin olsun omegada 70 küsür
Sağol cnm yaa iki gündür canım sıkkın sali günü ben testin sonucunu bekliyorum pozitif mi negatif mi diye esimin ailesi ablasi annesi halasi teyzesi geleceklermis normal bir zaman olsa basimin üstünde yerleri var ama bu üçüncü deneme cok ince eledik bu sefer bide allah korusun olmazsa tedaviden sonraki adetlerim çok zor geçiyor sende endolusun bilirsin o halde misafir ağırlayacak psikolojiim olur mu pozitif de olabilir o zaman kendini daha cok sakinmak istersin dün gece düşün düşün ibadetimi düzgün yapamadim Allahim affetsin ooff su son 3 günümü sakin gecirmem gerekirken
neyse artık vereceğiz canım bu sefer iyice araştırıp öyle başlayacağım ağzım yandı yani.22 yumurtadan embriyoskop olduğu halde 3 tane kaldı 5.güne. biostren kullansam belki daha fazla kalacaktı ama sağolsun doktorumun hiç o taraflarda bezi yok klasik tedavi uyguluyor.vitamin di bilmem neydi yok.baştan ver vitamin felan benm içim rahat etsin. bu konuda pimpirikliyim napim çok bir etkisi yoksa da ver sen.ama bu ilacın etkisi olduğunu çok duydum canm.valla 3 ay önceden başlayacağım onlara bakalım nasip kısmet. ben histeroskopi yapalm dyrm o yok 1 kere daha deneyelim diyor deneme tahtası mı ya bu.her seferinde bir yıkım.neyse yapılacak yaptır sen sonra deneyelim.zoraki yazdırdım istek kağıtlarını.pıhtılaşma varmış meğerse bakalım rahimde bişey çıkacak mı?onu da haledeyim de öyle doktor doktor dolaşıp kime güveneceksem gideceğim. baştan da diyeceğim elinden ne gelyrsa yapsın yksa yapacak doktor bulayım yani.
allah bunların hesabını sormayacakmı onlara sanıyorlar ? şun abak ya meğerse pıhtılaşm avarmış düşük sebebi bu ya.zehir zıkkım olsun ne dim.şu testlerin bitsinde ben olsam orada yaptırmazdım tüp bebeği (((
bak ya eşin neden kabul ediyor ben bu durumda eşimle konuşurdum kesinlikle uf ya allah yardımcın olsun.ama kolayı var gelirlerse yorma kendini.eşin onlarla konuşun onlarda anlayışlı olurlar inşallh ya..
canım olmamasına engel değil tabi bu.gebelikten oluştuktan sonrası için riskli bir durum ama 2 deneme hemde rahim iyi embriyo kaliteli 5.gün embriyosu felan ama sonuç negatif bişeylerin cevabını istiyor insan bakalım histeroskopi ne olacak. yok orda yaptırmayacağım zaten geçen adetimle başlamam lazımdı ne arayan var ne soran. ilgi alaka ordayken iyi ama böyle olunca anlıyor insan. sadece tlf ile görüşüp bilgi aldığım tüp bebek merkezi arayıp ne yaptınız nasılsınız diye soruyor yani düşün benim doktorum yada hemşirem aramıyor. Rabbim hayırlı vicdanlı işini düzgün yapan insanlarla karşılaştırsın bizleri inşallah
Bende soyledim cnm yarim agizla erteleyebiliriz diyor gorumcm senin test tarihinden bir hafta sonra gelecez diyor yatili bide canim o kadar kişi bebek var bide ben soylerim diyor esim de onlar planlarini yapmislar bile yanlarinda gelecek olan kisiler tedaviyi bilmiyorlar Allahim resmen sacmaliklar silsilesi tövbe yaa
ne olur düşünme bunları ya az kaldı bak yapma böyle.gelsinler napalım sen kafana takmadan ilgilen hatta bırak hiç ilgilenme..
sağol canım benim.
canım çok acı bir son olmuş rabbim bize bebişlerimizi verecekse sağlıkla versin.
evet canım bebişler gelişmeye devam ediyor az önce aradılar. 4 üde 4 e bölünmüş. Çok iyi gidiyor dediler.
Bugün arayacaklarmış yarın ki transfer saatini belirleyeceklermiş...
canım seninde harika ilerliyor büyüt bebişlerini kuzummmmm. ben bu sefer incir yiyemedim canım istemedi sen seviyorsan bol bol ye kaliteli olsun yumişlerin. Rabbim yardımcımız olsun.
ay hiç paylaşmasaydım keşke... bu havalar beni mahvetti, saçma bi psikolojim var ya; çok etkileniyorum yağmurlu havalarda içim kararıyo ve kendimi çok kötü ve güçsüz hissediyorum. abonesi olduğum konulardan biri o.... bu sabah da son sayfada ki resimleri görünce paylaşmak istedim. ama paylaşmasaydın keşke.....
canım kesinlikle dikkat et zaten para veriyoruz madem öyle biaz daha veriri madam gibi bi yere yaptırırım dimi ?? biosteron ve omega3 bu tüpten 1 ay önce kullanmaya başladım ben.ama 3 ay önceden kullanmak gerekiyormuş.biosteron 123 lira haberin olsun omegada 70 küsür
Amin canım, evet 12 haftadan sonra azalıyormuş düşük riski.Gene de 4 aya kadar çok dikkat edelim biz. Hemde 12 haftada 2 li test oluyormuş. Daha hiç araştırmadım onu. Ne oluyor ki 2 li testte, araştırıp bakayım bir.
Bende soyledim cnm yarim agizla erteleyebiliriz diyor gorumcm senin test tarihinden bir hafta sonra gelecez diyor yatili bide canim o kadar kişi bebek var bide ben soylerim diyor esim de onlar planlarini yapmislar bile yanlarinda gelecek olan kisiler tedaviyi bilmiyorlar Allahim resmen sacmaliklar silsilesi tövbe yaa