• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Rabbim bu mübarek gecede, yüreğimizden geçen, dilimizden dökülen tüm güzel dileklerimizi dualarımızı kabul etsin, hayırlı kılsın ve bizlere nasip etsin inşallah.... hayırlı sağlıklı hiç biz uzvu eksik olayan, vatanına milletine bağlı, ana babasına hürmetli, güzel gören güzel düşünen, yardımsever, saygılı, yüreği merhametli evlatlarımız olsun inşallahh:16::16::16: Rabbim tüm tövbelerimizi ve dualarımızı kabul etsin....

çok geçmiş olsun tatlım:16:

amin canım senin deeee

aminnnnnnn

tatlım progestonun iğnesinden bahsediyor arkadaşlar. rahim duvarının kalınlaşmasına yardımcı, bazen jeli veya fitili de veriliyor. jelini kullanımı zor olduğundan iğnenin daha yararlı olacağı görüşündeler:16:

Teşekkür ederim canım benim güzel yüreğine sağlık güzel dualarina da Amin Amin Amin :16::54: hayırlı kandiller

Kizlar REGAİB kandilimiz mubarek olsun Rabbim actigimiz ellerimizi boş cevirmesin insss bu aksam
Nicklerinizi tek tek sayacam arkadaslar

Amin tatlım Allah razi olsun gülüm sanada hayırlı kandiller bebisini saglikla kucağına alırsın inşallah :16:

kıslar klinikten haber geldi fire yok 4 yumurta ile yola devam.

ebriyolog herşey yolunda çok iyi gidiyor dedi.:16::16::16::16::16:

:55::8:

Çok güzel cnm çok sevindim :nazar:güzel güzel büyüyüp annelerinin karnında sım sıkı tutunsunlar :16: inşallah

Son düzenleme:
ne guzel yazmisisnc canim, umut olsun herkesee:16::16: bende 8. hafta icindeyim..doktora ne zaman gideceksin??

Canım sorma ya, ben her hafta dr a gidiyorum. Özeldeki dr um normalde 1 ay sonra çağırırım ama siz şimdi merak edersiniz 15 gün sonra gelin demişti. E 15 güne bir de devlet hastanesine gidiyorum. Dolayısıyla yarın gene randevum var. Geçen hafta devlet dr u kanama alanı görmüştü. Bakalım yarın diğer dr da görecek mi, ne diyecek.
Artı kanama alanı en az 2 hafta sonra geçer, 2 hafta sonra tekrar gelebilirsin dedi devlet dru. Dolayısıyla bir sonraki cuma da devlete gitmeyi düşünüyorum tekrar. Bebişi görmek içimi rahatlatıyor. Çok korkuyorum ters bir şey olursa diye. Sonra artık 12. haftada giderim. Yarın 8+3 olacağım, özel dr'a göre. Devlet dr na göre de 8+1.

Canım sorma ya, ben her hafta dr a gidiyorum. Özeldeki dr um normalde 1 ay sonra çağırırım ama siz şimdi merak edersiniz 15 gün sonra gelin demişti. E 15 güne bir de devlet hastanesine gidiyorum. Dolayısıyla yarın gene randevum var. Geçen hafta devlet dr u kanama alanı görmüştü. Bakalım yarın diğer dr da görecek mi, ne diyecek.
Artı kanama alanı en az 2 hafta sonra geçer, 2 hafta sonra tekrar gelebilirsin dedi devlet dru. Dolayısıyla bir sonraki cuma da devlete gitmeyi düşünüyorum tekrar. Bebişi görmek içimi rahatlatıyor. Çok korkuyorum ters bir şey olursa diye. Sonra artık 12. haftada giderim. Yarın 8+3 olacağım, özel dr'a göre. Devlet dr na göre de 8+1.

insallah gecmistir canim kanama alani, sende icin ferah bir sekilde donersin..ay ne guzel surekli gormek yasadigini bilmekkk:16::16: bende 7+4 um bugun canim su 12. haftayi 4 gozle bekliyorum..Allah korusun dusuk riski cok azaliyormus o haftadan sonra..Allahim kimseye gostermesin saglikli sihhati hamileleikler nur topu gibi evlatlar nasip etsinnn:16::16:

Bu iğne hakkında detaylı bilgi verebilirmisin rica etsem ?
Adı nedir ne işe yarıyor?
Hangi dönemde ve ne şekilde kullanılıyor ? Tşk,

Sevgiler,

merhaba canim, bildigim kadariyla progesteron hormonu hamilelegi devam ettirmede buyuk rol oynuyor, rahim duvarini kalinlastirrarark bebegin sikica tutunmasini sagliyor..sanirim TR de progestan adi ile satiliyor..fitil ve jel versiyonlari da var ama ignenin en kuvvetlisi oldugu soyleniyor.. ben transferimden 6 gun once basladim ve 12 haftalik oluncaya kadar devam edecegim soylendi..ilaveten estrogen bantlarida kullaniyorum..

merhaba canim, bildigim kadariyla progesteron hormonu hamilelegi devam ettirmede buyuk rol oynuyor, rahim duvarini kalinlastirrarark bebegin sikica tutunmasini sagliyor..sanirim TR de progestan adi ile satiliyor..fitil ve jel versiyonlari da var ama ignenin en kuvvetlisi oldugu soyleniyor.. ben transferimden 6 gun once basladim ve 12 haftalik oluncaya kadar devam edecegim soylendi..ilaveten estrogen bantlarida kullaniyorum..

Cevabın için teteşekkürler arkadaşım.Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Arkadaşlar yumurta kalitesi falan yazmışlarda ondan merak etmiştim.
Yoksa progesteron ile ilgili bu ürünleri tanıyorum.İki kez tüp bebek demedim :))))

Cevabın için teteşekkürler arkadaşım.Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Arkadaşlar yumurta kalitesi falan yazmışlarda ondan merak etmiştim.
Yoksa progesteron ile ilgili bu ürünleri tanıyorum.İki kez tüp bebek demedim :))))

tesekkur ederim, darisi insallah tez zamanda hepinizin basinaaa:16::16:

Canım pardon 2 kere tüp bebek denedim olacaktı:))))))

Ohh hadi gözümüz aydınn. Çook sevindim canım. Ben bu dönemlerde yalnızca ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Bir de kabız olmamak, mide bağırsak çalışmasını düzene sokmak için komposto içmeye başlamıştım. Bunun dışında maydonoz yemeyi de bırakmıştım. Ne kadar etkililer bilmiyorum ama insan bir ümit belki faydası olur diye her duyduğunu deniyor işte :1::1:

Çok güzel cnm çok sevindim :nazar:güzel güzel büyüyüp annelerinin karnında sım sıkı tutunsunlar :16: inşallah

ay inşallah canımmm

masallah canimmmm:nazar::nazar::nazar:gozun aydinnn :16::16:

Olacak dimi canım bu sefer. Annelerini bırakmayacaklar dimi ?

Ohh hadi gözümüz aydınn. Çook sevindim canım. Ben bu dönemlerde yalnızca ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Bir de kabız olmamak, mide bağırsak çalışmasını düzene sokmak için komposto içmeye başlamıştım. Bunun dışında maydonoz yemeyi de bırakmıştım. Ne kadar etkililer bilmiyorum ama insan bir ümit belki faydası olur diye her duyduğunu deniyor işte :1::1:

Canım bende dün itibari ile ananasa başladım. Transfer gününden sonra fazla baharatlı şeyler yemeyim diyorum. yeşillikte yemeyeceğim. Ne bilim işte bişeyler yapmaya çalışacağım. İnşallah bir aksilik olmaz kuzum.

En önemlisi hepinizden bol bol dua bekliyorum. Kendinize dua ederken beni de unutmayın teşekkürkerrrr:16::16::16::16:

Allah hepinizden razi olsun tam girecektim int kesildi kizlar niyeyse sukur geldi hemen yazayim dedim degerim %75 artmis kizlar dr konustum iyi dedi ama cuma tekrar test dedi inss ozamanda guzel katlarsa rahatlicam arkadaslar hepinize tektek tesekkur ediyorum dualarinizin duacisiyim arkadaslar

Neşeee bugün de inşallah değerin yükselmiş olsun.. .Her şey yolunda gitsin... Aklım sende canım güzel haberlerle gel inşallah. :16::16:

günaydın kızlarrrrrrrrrr sahracım ne zaman test yapacaksın sen ??? selencim gözünaydın bebişler gelişmeye devam ediyormuş :46: bende sabah muayeneye gittim toplam 5 falan yumurtam varmış en büyüğü 11 mm olmuş sanırım bu sefer daha çabuk bitecek iğnelerim :1: e2 ye bakılıp yol izlenecek hayırlara vesile olsun inşallah :1:

günaydın kızlarrrrrrrrrr sahracım ne zaman test yapacaksın sen ??? selencim gözünaydın bebişler gelişmeye devam ediyormuş :46: bende sabah muayeneye gittim toplam 5 falan yumurtam varmış en büyüğü 11 mm olmuş sanırım bu sefer daha çabuk bitecek iğnelerim :1: e2 ye bakılıp yol izlenecek hayırlara vesile olsun inşallah :1:

Maşallah canım hadi hayırlısı bu sefer olacak Allahın izniyle.

Back