- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
selam kızlar;
temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.
kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...
bütün liste silindi zor bela toparladım, ne toparlaması, yeniden yazdım ((( listeye eklenmek isteyenler bana özel mesaj atsın kızlar....
nickimin üstüne sol tıklayıp açılan küçük pencereden özel mesaja tıklayarak yapıyosunuz gayet basit, veeee en önemlisi tüm bilgilerinizi yazarsanız bana yardımcı olmuş olursunuzzzz....
KIZLAAARRRR SAYFAMIZ GEÇİCİ BİR SÜRE KAPANIP AÇILMIŞ VE TABLOMUZ YOK OLMUŞTUR.... 52. SAYFADAN Bİ TABLO BULUNABİLMİŞ VE ORADAKİ İSİMLER VE SON SAYFALARDAKİ ARKADAŞLAR İLE TABLO YENİDEN YAZILMIŞTIR.... BU SEBEPLE, HATA OLAN, EKSİK OLAN, FAZLA OLAN BENİMLE İLETİŞSİNNNNNN
bide tablo yine kaybolursa diye yedeği 2544 teeee
temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.
kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...
bütün liste silindi zor bela toparladım, ne toparlaması, yeniden yazdım ((( listeye eklenmek isteyenler bana özel mesaj atsın kızlar....
nickimin üstüne sol tıklayıp açılan küçük pencereden özel mesaja tıklayarak yapıyosunuz gayet basit, veeee en önemlisi tüm bilgilerinizi yazarsanız bana yardımcı olmuş olursunuzzzz....
KIZLAAARRRR SAYFAMIZ GEÇİCİ BİR SÜRE KAPANIP AÇILMIŞ VE TABLOMUZ YOK OLMUŞTUR.... 52. SAYFADAN Bİ TABLO BULUNABİLMİŞ VE ORADAKİ İSİMLER VE SON SAYFALARDAKİ ARKADAŞLAR İLE TABLO YENİDEN YAZILMIŞTIR.... BU SEBEPLE, HATA OLAN, EKSİK OLAN, FAZLA OLAN BENİMLE İLETİŞSİNNNNNN
bide tablo yine kaybolursa diye yedeği 2544 teeee
Kaç Kişiyiz | Nick | Yaş | Deneme Sayısı | Merkez/Doktor Adı | Sebep | Hangi Aşamada | Sonuç |
1 | amayaa | 33 | 5.deneme | irenbe tüp bebek merkezi | fsh yüksekliği | era testi sonucunu beklemede... | ....... |
2 | sahra8482 | . | 2.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ..... | ..... |
3 | zumrutline | 35 | 3.deneme | bursa-pembe mavi | tüp alındı | bahara hazırlık, spor... | ....... |
4 | hstc | 32 | 1.deneme | e.şehir-acıbadem | kist-plolaktin-sperm hareketsizliği | ......... | ......... |
5 | beren_35_01 | ... | .. | ... | ... | ... | tedaviye gerek kalmadıııı |
6 | naneliseker | .. | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz infertilite | ...... | ...... |
7 | cileklimonata | 26 | 1.deneme | ankara-başkent üni. | rezerv azlığı | geldi kızçeler | gebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem |
8 | caregiver | .. | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ..... | ..... |
9 | cathee | 31 | 4.deneme | ankara | pko | .. | tedaviye gerek kalmadıııı |
10 | hatibulut | 30 | 2.deneme | ankara başkent hastanesi | endometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji düşüklüğü | kavuşmaya az kaldı.... | ikincisi bile yolda :) |
11 | iden | 25 | 1.deneme | istanbul tüp bm | .. | .. | |
12 | naiadd | 26 | 1.deneme | izmir ege doğum evi | pko ve sperm azlığı | .. | |
13 | nese77 | 37 | 3.deneme | adana başkent has. | tüplerde sorun var | ???? | İkizleriyle uykusuz gecelerde :) |
14 | ssofya | 32 | 2.deneme | kadıköy acıbadem | sperm azlığı | yusuf ve yuşa dünyamıza hoşgeldilerrr | |
15 | phaselis | 31 | 3.deneme | ... | tüpler kapalı | . | |
16 | sumeyyab | ... | 1.deneme | adana başkent | sperm azlığı ve pko | . | . |
17 | merve_uk | 25 | 1.deneme | ... | pko | . | . |
18 | kodal82 | 31 | 1.deneme | ankara anatolia | sperm azlığı ve morfoloji | uzun zamandır görünmüyor buralarda | |
19 | Msruya | 29 | 1.deneme | gazi | çikolata kisti | . | |
20 | reyyan2013 | 33 | 3.deneme | Ankara Zekai Tahir | Sperm Azlığı ve orfoloji | .... | .... |
21 | artemis-artemis | . | . | . | . | . | doğum yaptı ikizleri var... |
22 | mrvst | . | 1.deneme | başkent hulusi bey | . | uzun zamandır görünmütor :) | |
23 | nazarboncuk35 | . | . | . | . | 12 ağustostan beri uykusuz gecelerde | |
24 | krizantem00 | 28 | 2.deneme | bursa-art | rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı ileri hızlı sperm azlığı | . | |
25 | aysenuraydın88 | . | 1.deneme | . | . | . | . |
26 | llyelizll | 35 | 7.deneme | ankara | sperm azlığı | sürpriz gebelik....sonuna kadar güzel devam etsin inşallahh | |
27 | nur8436 | 29 | 2.deneme | . | sebepsiz infertilite | . | . |
28 | mira38 | 28 | 1.deneme | Kayseri acıbadem | sperm sayısı ve hareketliliği | 30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... | |
29 | iresistble | . | 1.deneme | istanbul tüp bebek | . | . | . |
30 | arwen10_19 | 27 | 1.deneme | ankara tbm | sperm sayı+morfoloji | . | . |
31 | monicagaller | 32 | 2.deneme | bahçeci fulya/aytun hanım | pko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilik | minicalıktan yeniden mooooonicalığa geçiş sürecinde...4 bin küsurlu bi sonuç mu var, vayyy arkadaş yaaaa | |
32 | flyingmom | 26 | 2.deneme | kadıköy florence nightinggale | endometriozis | paşasının yolunu gözlemekte, vuslata az kaldı kiiii | |
33 | güzbahar | 41 | 2.deneme | . | yumurta rezerv azlığı sperm sorunu | tedavi öncesi takviye kullanımında | ....... |
34 | serenay83 | 30 | . | . | çikolata kisti | ikizlerini kucağına aldı | |
35 | MaraDespina | 29 | 1.deneme | istanbul umut tbm | sağ tüp tıkalı ve yumurta tembelliği | . | . |
36 | melek84 | 29 | 1.deneme | ist. süleymaniye kadın doğum | tekrarlayan düşük | .... | . |
37 | zelve | . | 1.deneme | Bornova Şifa has. | yumurta rezerv azlığı | . | . |
38 | emha | 28 | 1.deneme | istanbul cerrahi | sperm azlığı | . | |
39 | bebek_34 | . | . | . | . | dinleniyor.....özleniyor | . |
40 | cicibebe | . | . | . | . | gözümüz yollarda kaldı... | |
41 | gul3535can | 28 | 1.deneme | izmir ege üni. | endometriozis | nisan regli ile başlayacak | . |
42 | selen1977 | 37 | 2.deneme | ankara gürgan klinik | sebepsiz infertilite | bebişiyle uykusuz gecelerde | |
43 | unbelivable | 34 | 1.deneme | yurtdışı | morfoloji+sayı | bebişiyle uykusuz gecelerde | |
44 | pers | . | . | . | . | . | hoşgeldin bebek |
45 | alfabe | . | 4.deneme | . | rezerv azlığı ??? | . | |
46 | kalinkam | . | 4.deneme | eurofertil istanbul. | polikistik over | hoş geldin Muhammet bebek | |
47 | kalbimdesin | 38 | 8.deneme | . | pcos | . | |
48 | nazan.e | . | . | . | . | ||
49 | sezerkose | 30 | 3 | Florance Nigh./Prof. Dr. Cemil Akgül | Pco+Azosperm | inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleği | gebe kaldı ancak dr hatası... |
50 | merveaydin | 25 | 3.deneme | merkez arayışında | SPERM SAYI VE HAREKET AZLIĞI | kusmalarla başı dertte... | doğal yolla gebe kaldı |
51 | melindam3535 | 31 | 5.deneme | bursa acıbadem | sperm sayısı morfolojı rezerv azlığı | 2015 mart ayında tedaviye başlayacak | ... |
Son düzenleme: