kızlarrr iyi akşamlar benim yine hayal kırıklığım bugün geldi gelmeyesice kırmızılar offf ne zaman gelecek bebişim yaaamehtap oğluşun sağlıkla yanında olur inşallah gerçi süpriz olmasın sonradan rabbim sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinde erkek kız ne farkeder şunu anladım kızlarrr birşeyi çok istiyorsam tüm evren karşıma sorun çıkartmak için sıraya giriyor, yoruldum bıktım sıkıldım mutsuzum içim acıyor karmakarışığım bennn :84::84::84:
kızlarrr iyi akşamlar benim yine hayal kırıklığım bugün geldi gelmeyesice kırmızılar offf ne zaman gelecek bebişim yaaamehtap oğluşun sağlıkla yanında olur inşallah gerçi süpriz olmasın sonradan rabbim sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinde erkek kız ne farkeder şunu anladım kızlarrr birşeyi çok istiyorsam tüm evren karşıma sorun çıkartmak için sıraya giriyor, yoruldum bıktım sıkıldım mutsuzum içim acıyor karmakarışığım bennn :84::84::84:
Günaydınn kızlarrr haftasonu moralim düzelsin diye kocişim uğraştı durdu bogazda güzel bir tekne gezisine götürdüyine bat tarihim 21 mart deneme 7 umutsuz vakaaa
tünaydın kıslarr
ne alemdesinizz
azap nerde yav :44::44::44:
tünaydın kıslarr
ne alemdesinizz
tünaydın kıslarr
ne alemdesinizz
s.a bacılarrrrrrrrrrrrr nasılsınız gecmişi okuyamıyorum kusura bakmayınnbu gün kürler bitiyo benm koçişimin devam
bu ay inş hamile kalırım ALLAHIN izniyle yeni şeyler yaptım bu ay ALLAH izin verirde hamile kalırsam hepinizle paylaşacam
tünaydın canım nasılsın..bende bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür ii çıktı doktorum herşey ylunda dedi:))) darısı sana canımmm
bu ay güzel haberler bekliyoruz ozaman senden azabım..iiyim canım bende bebişi büyütüyoz bakalım
ben ikili teste kadar devlete gittim canım. ikili testi özelde yaptırdık. ama önümüzdeki maueyene içinde özele gidicez Allah izin verirse.sanada tünaydın bacım nasılsın bende hafta sonu dr.a gittim bişey sorcam sen devletemi gidiyodun,özelemi? ya ben yine kalp atışlarını duyamadım ha görüntü olarak kalbin attığı görünüyor fakat sesini duyamadım bu gittiğim dr burada 1 numara herkes ona gidiyor,kalp atışını duymak bebeğe zarar verebilir şuan dedi...ama oğlumdayken duyuyodum hatırlıyom yani neyse kafama takıldı sorayım dedim hani çokta önemi yok sağlıklı olsunda bebiş
iyi teyzesi. bi sıkıntı yok çok şükür. sıkılıyoruz evde yapacak bişey bulamıyoruz. sen naparsın ballı börekyettim kıı yetimm balımmsanada tünaydın balımm nörüyon kıı yigenimiz napıyoo
maşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah.bende sonucun çıkmasını bekliyorum.tünaydın canım nasılsın..bende bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür ii çıktı doktorum herşey ylunda dedi:)) darısı sana canımmm
geçmiş olsun ablam sende nazar mı var ne. bi iyi oldum diyorsun bi hasta haberini alıyoruzIyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben kotuyum belim tutuldu dun gece acile gittik bugundde dr gittim 5 gun raporluyum
ben ikili teste kadar devlete gittim canım. ikili testi özelde yaptırdık. ama önümüzdeki maueyene içinde özele gidicez Allah izin verirse.
evet kalp atışını uzun süreli duymak zarar veriyormuş. bende iki kez duyabildim 3-4 saniye anca oda. bende bi kez duysan yeter canım.önemli olan doktorun görmesi.
iyi teyzesi. bi sıkıntı yok çok şükür. sıkılıyoruz evde yapacak bişey bulamıyoruz. sen naparsın ballı börek
maşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah.bende sonucun çıkmasını bekliyorum.
sen dörtlü yaptıracak mısın peki?
geçmiş olsun ablam sende nazar mı var ne. bi iyi oldum diyorsun bi hasta haberini alıyoruz
nasıl tutuldu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?