2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Sağolasın balım...inşallah :)

hayır canım belli olmadı. göstermiyo. bir ay sonra tekrar deneyeceği bakalım
senin kontroller nasıl gidiyor?

ben buralardayım bacım herkeşler bi topiğe mi yandı ne

benim topikte oluyom genelde gelmiyonuz orayada ben napimmmm
orayada geldim kimse yok noldu bu millete ki
Bi şey olmuş bu topiğe kimse yok yalnız kaldım korkuyorum :83:

sanada banumm nasılsınn nasıl gidiyoo
Doktora gitmiştim herşey iyi şükürler olsun rabbime
%80 erkek dedi doktorum
Sanırım oğluşum olucak allahım saglıkla kavuştursun bizi evladımıza
Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu

oyy çokk şükürr demek tosun geliyo hee hadi gözünüz aydın güzel duan içinde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kardelenimm cnım nasıl oldun biraz olsun topladın mı kendini dün meryem suresini okudum hepmizin adlarını söledim bu arada 41 gün okuyacagım dilek duası yapıyorum inş ALLAH kabul eder

Toparlandım biraz azabım :) Allah razı olsun...okula da başladım evde üç gün durdum ama hiç aklımdan çıkaramadım çalışmak iyi geldi kafam dağıldı biraz :) duaların için de teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım var...

Evet doktorum öyle dedi saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah bafraya özelede gidicem 3 hafta sonra ona söylemiycem
Bakalım cinsiyeti odamı ayınısını diycek oranın cihazı daha iyi

Sen nasılsın azap_cicegimm...hayat nasıl gidiyo eşinle aran nasıl????

oyy sevindim bacımm napalım verende ALLAH alanda demk böyle hayrlısıymış yemnle çok üzüldüm
birazdan meryem suresini okucam hepimize dua edecem RABBİM kabul etsin inşş
bnde napim yine bozuk gibi koçişle aramız yum da geldi benim akşama ne edip bi yol bulmam lazım kürlere de devam

aman azabım kocalar hepsi bir tuhaf aynen bizde bozuğuz ve benimde yumyum günlerim ama hiç tınlamıyorum deli ediyor beni sabah akşam gönlünü gör bir gün hayır de tirip aysın umurum da bile değil

Evet doktorum öyle dedi saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah bafraya özelede gidicem 3 hafta sonra ona söylemiycem
Bakalım cinsiyeti odamı ayınısını diycek oranın cihazı daha iyi

RABBİM saglıklı hayrlı ele ayagı düzgün evlat versin inş bacımm
hadi bakalım haberlerini bekliyoz

aman azabım kocalar hepsi bir tuhaf aynen bizde bozuğuz ve benimde yumyum günlerim ama hiç tınlamıyorum deli ediyor beni sabah akşam gönlünü gör bir gün hayır de tirip aysın umurum da bile değil

çok sinir oluyom vla bi hamile kalayım burnun dan getirecem vlaa aynı bnm de yum yum günlerim akşam olması gerekiyodu mik erknden uyudu deli oldum deli offffffffff off

Aynen azapcımmm hayırlısı böyleymiş...

kızlarrr iyi akşamlar benim yine hayal kırıklığım bugün geldi gelmeyesice kırmızılar offf ne zaman gelecek bebişim yaaa mehtap oğluşun sağlıkla yanında olur inşallah gerçi süpriz olmasın sonradan rabbim sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinde erkek kız ne farkeder şunu anladım kızlarrr birşeyi çok istiyorsam tüm evren karşıma sorun çıkartmak için sıraya giriyor, yoruldum bıktım sıkıldım mutsuzum içim acıyor karmakarışığım bennn:84::84::84:

çok sinir oluyom vla bi hamile kalayım burnun dan getirecem vlaa aynı bnm de yum yum günlerim akşam olması gerekiyodu mik erknden uyudu deli oldum deli offffffffff off

aynen yavrum benimki de aynı kırk gün sırtında taşı bir gün indir senden kötüsü olmaz amann tınlamıyorum artık keyfi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…