• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Bu gün ilk defa bebegimin hareketini hissettim cok duygulandım resmen agladım nasıl bir mucize allahıma şükürler olsun
Asla bagırsak hareketi gibi degil cok farklı bişe halla şok dayım 16+5 günlügüz bu gün saat 12:20 gece hissettim ogluşumu kahvaltıdan sonra hemen eşimi aradım kendisi nöbette yerim ben onu falan dedi cok mutlu oldu allahım bize bu duyguyu yaşatıgın icin binlerce şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16:

MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: gözün aydın balım ohh yaa hep böyle güzel haberler alalım
birbirimzden ohhh hopidi hoppidi :21::21::21:

slm bacularrrr
nediyonuz..ben de 4444 tefriciye çekiyom...şu işim olsun diye..inşallah işe girerim..
sizlerde nevar ne yok..bebek işini askıya aldım bu ay..korunmuyom ama odak noktam işe gireyim oldu..
LANNNN AZOO sen hamişlik yolunda ilerliyon gözün aydın...bende enfeksiyon geçirdim diğer ay da hamil olmuştum..
kullandığın enfeksiyon ilaçları hamişliği kolaylaştıromuş..tabikide sağlıklı olsun..
PAPATYAM ,SEVDUM,İSTANBUL,DİĞER ARKADAŞLAR nasılsınız..bebekler nasıl cinsiyetleri biliniyomu..
hepinizi öptüm....internet bulduğum her yerde hemen kk giriyom..şimdide komşudayım :27::27::27::27::27::27::27::27::27:
güya çocuklara oyun açıyom..:27::27::27:
sizleri çok özledim çok öptüm..:54::54::54::54:
by by
canım nerelerdesin sen. interneti kapattırmışınız hiç iyi olmamış:19: komşuya sık git kahve içmeye de bari görüşelim kıı :52:
bizim cinsiyet belli olmadı canım. göstermiyo sıpa.
S.aleyküm dostlarım hayırlı akşamlar dün dr a gittim kontrole... dr şimdilik durum iyi rahminde kan var biraz, çok hareket et aksin dedi iki adet dönemi korun dedi Bir adet sonra gel neden düşük yaptığını arastiralim dedi
aleykümselam canımmmm. yürüyüş yap. inşallah kaalanlarda gider. bi an önce tekrar başlarsın çalışmaya. çabucak geçsin bu bekleyiş..
Mrb kızlar nasılsınız ben çok mutluyum memleketimdeyim inşallah herşey istediğimiz gibi olur Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada sol kasığımda acayip bir ağrı var bat 8 mart inşalah bütün mutlu haberleri hep bir araa alırız RAbbim herşeyi gönlünüze,gönlümüze göre hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşalah :54:
gözün aydın canım sen gitmişsin memleketine. darısı bana.
kasık ağrın da bebeğe delalettir inşallah memleketin uğur getirmiştir :52:
Azap canim benim gecmis olsun Rabbim sifalar veersin beende cok hasta oldum belim bacagim tutldu bir haftadir raporluyum evdeyim pazartesi emar yada film cekilcem
ablam bugün film çekileceksin sanırım. iyi haberlerini alalım. üşütmeye bağlıdırda başka bi sorun çıkmaz umarım. kendine dikkat et.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Bu gün ilk defa bebegimin hareketini hissettim cok duygulandım resmen agladım nasıl bir mucize allahıma şükürler olsun
Asla bagırsak hareketi gibi degil cok farklı bişe halla şok dayım 16+5 günlügüz bu gün saat 12:20 gece hissettim ogluşumu kahvaltıdan sonra hemen eşimi aradım kendisi nöbette yerim ben onu falan dedi cok mutlu oldu allahım bize bu duyguyu yaşatıgın icin binlerce şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16:
kıııı duydum çok sevindim :52: mehtabım ne mutlu sana bak ne güzel şeyler yaşamaya başladın. hamileliğin tadını çıkarmanın vakti.
nasıl gidiyor anlar biraz
MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: gözün aydın balım ohh yaa hep böyle güzel haberler alalım
birbirimzden ohhh hopidi hoppidi :21::21::21:

kuzumm nasıl oldun. ayaklarını sıcak tutuyorsun değil mi?
bbu ay hasret son bulacak inşallah. kimyasalın ardından hediyen gelsin, dualarımdasın balımmm

ohhh çok şükür istedigin oldu memlekettesin tadını çıkart balım :ssz::16::54:

canımmm bidenem papatyam arka arkaya neler atlattım yaa kimyasal arkasından enf
hep hasta yatagımdan bunada şükür ALLAHIM dedim beni sınıyon isyanım yok sana çok şükür
beterinden sakla diye dua etim hep
sanada çokk gecmiş olsun balım acaba neyin varki bel fıtıgımı yoksa :26: beni habersiz bırakmaa RABBİM açil şifanı versin inşş haber bekliyom senden ( iyi haber ama) :34::16::54:

azapcım nasıl oldun iyiletin mi cnm ben de dün adet olmam gerekiyodu olmadım bekliyorum yarın kontrolum var adet olursam emar çekilicem :26::26::26:

canım nerelerdesin sen. interneti kapattırmışınız hiç iyi olmamış:19: komşuya sık git kahve içmeye de bari görüşelim kıı :52:

aleykümselam canımmmm. yürüyüş yap. inşallah kaalanlarda gider. bi an önce tekrar başlarsın çalışmaya. çabucak geçsin bu bekleyiş..

ablam bugün film çekileceksin sanırım. iyi haberlerini alalım. üşütmeye bağlıdırda başka bi sorun çıkmaz umarım. kendine dikkat et.

kıııı duydum çok sevindim :52: mehtabım ne mutlu sana bak ne güzel şeyler yaşamaya başladın. hamileliğin tadını çıkarmanın vakti.

bbu ay hasret son bulacak inşallah. kimyasalın ardından hediyen gelsin, dualarımdasın balımmm

insanbulum canım nasılsın ben bugün gidecektim ama adet olmadım yarın gidicem bekliyorum senin nasıl geçiyo hamilelik :16::16::16::16:

ÇOKKK şükür iyiym balım ama ilçlarımı almaya devam :34: cuma günü bitiyo hayrlısıyla adet ayın 12 de biran önce adet olmak istiyorum sıkı calışcam ALLAH nasip ederse yaw balım şöle bi düşündüm kimyasal yaşadım arkasından enf gecirdim RABBİM beni sınıyo hep şükür ettim beterinden sakla YARAB dedim bundada vardır bi hayır balım ayaklarımı çok sıkı giyiniyom saol bitanem :16:
bu arada 41 meryem suresine başladım bu gün 11. sini okudum RABBİM kabul etsin inş 41 taneye tamamlayacagım vla hasta hasta bırakmadım çok şükür bırakmayada niyetim yok RABBİM kabul etsin inş
güzel duan için sagol bitanem ALLAH razı olsun sende duamdasın inş :16:
bu arada farkındayım bizi yavaş yavaş unutuyon eskisi gibi gelmiyon sende kactın başka topige takibimdesin :33::54:

azapcım nasıl oldun iyiletin mi cnm ben de dün adet olmam gerekiyodu olmadım bekliyorum yarın kontrolum var adet olursam emar çekilicem :26::26::26:

çokk şükür bu gün çok iyim balım sagol :16::54:
ayy inş 9 ay olmazsın test yaptın mı :26:
inş kucun seninledir tekrar gecmiş olsun balımm :16:

çokk sagol kuzum balım çok şükür atlattım ALLAH kimseye göstermesin ömrümde ilk defa yaşadım inş son olur canımdan can gitti vla akşam mikmik oldu koçiş durmadı kıı :17::17:ama korunuyoruz adet bi olayım artık ekşın :17::36::36::9:[/QUOTE]

Koçişler durmuyo bacim benimki de gun sayıyo düşük yaptım ya iyileşmemi bekliyo :)

İnşallah kuzummm bol bol hareket etmeye çalışıyorum zaten okulda pek oturmam ben... sürekli ayaktayım eve geliyorum ev işleri yemek falan..hep Kosturmaca :))

:30::30::30::30: aaaa gcms olsun abla
çokk sagol bitanemm :16::54:
çokk sagol kuzum balım çok şükür atlattım ALLAH kimseye göstermesin ömrümde ilk defa yaşadım inş son olur canımdan can gitti vla akşam mikmik oldu koçiş durmadı kıı :17::17:ama korunuyoruz adet bi olayım artık ekşın :17::36::36::9:

Koçişler durmuyo bacim benimki de gun sayıyo düşük yaptım ya iyileşmemi bekliyo :)[/QUOTE]

:52::52::52::52::52::52::52: bilmem mi :9:

Kizlar benim adetime 6 gun var test yaptim pozitif cikti ama nedense kimyasaal gebelik olabileceginden suphe ediyorum onun inin 1-2 hafta bekleyip adet olmazsam oyle kan testi yaptiricam bu arada kocisede bisey soylemicem :) Benim saglikli bir hamilelik tutturmam bana imkansiz gibi geliyor dua edin benim icin nooolluuurrr :50:

Kızlarr günaydın inşallah hamişlerimizde , benim gibi hamiş olmayı bekleyenlerde herkesler iyidir, benim hayatım şu sıralar karışık bir yandan çalıştığım yerde son ayım :ssz: bir yandan babamın hastalığını daha önce yazmıştım onun hastalığı iyice ilerledi son evrede :43::43: bir yandan çalışmalar devam allahım bir hamile olsam en azından torununu görmek nasip olsa babacığıma diye dualar ediyorum :31::31::31: İnşallah bu ay hamiş kalırım inşallah Rabbim hamişlerimize sağlıklı bebişler bizlerede sağlıkla hamiş :49:kalmayı nasip eder, ay ben çok yazdım yine kusuruma bakmayın :30::30::71:

çokk şükür bu gün çok iyim balım sagol :16::54:
ayy inş 9 ay olmazsın test yaptın mı :26:
inş kucun seninledir tekrar gecmiş olsun balımm :16:

sğl cnm bugün gitim kontrole doktra film istemedi ilaç verdi bide egzersiz bunları yap dedi akşamda adet oldum zaten sen nasıl oldun cnm

sğl cnm bugün gitim kontrole doktra film istemedi ilaç verdi bide egzersiz bunları yap dedi akşamda adet oldum zaten sen nasıl oldun cnm

ohh çokk şükür kötü bişi sölememiş balım :16: tekrar gecmiş olsun :16: hadi inş diger ay bizim olur inş bacım :16:
ben çok şükür çokk iyim ayın 12 de adetim dört gözle bekliyorum bir an önce calışmaya başlamk istiyorum :17:

Kizlar benim adetime 6 gun var test yaptim pozitif cikti ama nedense kimyasaal gebelik olabileceginden suphe ediyorum onun inin 1-2 hafta bekleyip adet olmazsam oyle kan testi yaptiricam bu arada kocisede bisey soylemicem :) Benim saglikli bir hamilelik tutturmam bana imkansiz gibi geliyor dua edin benim icin nooolluuurrr :50:

CANIMMM...güzel düşün güzel olsun sonuç İNŞALLAH sağlıklı bi gebeliktir ve onun mutluluğunu yaşarsın ve bize güzeeeeeeelll haberler verirsin insanbul fişekleri patlatıııııırrr... ne zamandır havai fişek patlatmıyodu özlemiştir :16::16::16::16::16:

Kızlarr günaydın inşallah hamişlerimizde , benim gibi hamiş olmayı bekleyenlerde herkesler iyidir, benim hayatım şu sıralar karışık bir yandan çalıştığım yerde son ayım :ssz: bir yandan babamın hastalığını daha önce yazmıştım onun hastalığı iyice ilerledi son evrede :43::43: bir yandan çalışmalar devam allahım bir hamile olsam en azından torununu görmek nasip olsa babacığıma diye dualar ediyorum :31::31::31: İnşallah bu ay hamiş kalırım inşallah Rabbim hamişlerimize sağlıklı bebişler bizlerede sağlıkla hamiş :49:kalmayı nasip eder, ay ben çok yazdım yine kusuruma bakmayın :30::30::71:
BALIMMM...Her karanlığın arkasından bi güneş doğar senin güneşin de doğacak güzel günlerin de gelecektir Allah'ın izniyle...Rabbim hayırlı güzel dualarının gerçekleşmesini nasip eylesin gönlündekileri de hayırlı eylesin :16::16::16:

CANIMMM...güzel düşün güzel olsun sonuç İNŞALLAH sağlıklı bi gebeliktir ve onun mutluluğunu yaşarsın ve bize güzeeeeeeelll haberler verirsin insanbul fişekleri patlatıııııırrr... ne zamandır havai fişek patlatmıyodu özlemiştir :16::16::16::16::16:

Amin canim iyi dusunmeye calisiyorum ama heyecanlanamiyorum bile cunku daha once bi kac tane erken dusugum olmustu. O kadar alistim ki artik heveslenemiyorum bile cift cizgiye. Hayirlisi Allahtan insallah bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah tum isteyenlerin ve benimki bu sefer tutar :)

ohh çokk şükür kötü bişi sölememiş balım :16: tekrar gecmiş olsun :16: hadi inş diger ay bizim olur inş bacım :16:
ben çok şükür çokk iyim ayın 12 de adetim dört gözle bekliyorum bir an önce calışmaya başlamk istiyorum :17:

sğl canım Allah razı olsun seninde az kalmış adete sen bi daha aşılama yaptırcaktın ne oldu :26::26:

Back