• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım bal tarcın çörek otu kürünü yap bnm 3 tane olmuştu bu kürden ama adetin 2 . günü başlıyosun seninki gecmiş :50:
hadi hyrlısı ALLAH büyük kolomenin de çok faydası oluyo :34:

Canım martın 7-8-9 gibi regli olacam olursa eğer ki olur:)klomene reglin 5.gnü başlıyacam...
ben o zaman başlarım o küre...nasıl çörek otunu ezip içine tarçın mı koyuyoruz?

Canım martın 7-8-9 gibi regli olacam olursa eğer ki olur:)klomene reglin 5.gnü başlıyacam...
ben o zaman başlarım o küre...nasıl çörek otunu ezip içine tarçın mı koyuyoruz?

bacım adetin 2. günü 10 yemk kaşıgı bal
10 cay kaşıgı toz tarcın 12 silme tatlı kaşıgı taze ögütülmüş çörek otu aktarda cekiliyo çörk otu bacım şif olsun :16::54:

nasılsınız kızlar..özledim sizleri işyeri çok yoğun evdede çocuktan giremiyorum..azabım nasılsın canım..nasıl gidiyor..istanbul sen nasılsın neler yapıyorsun belli oldumu bebişimizin cinsiyeti:16::16::16::16::16:

kıslarr 2 gündür internetim yoktu sinir oldum haa :47: Insanbulum resim koymuşsun ben yine göremedim yaa seni :47:
Lazom seninde bi yazın gözüme carptı kuzunu kaybetmişsin bilmiyordum ç.okk gecmiş olsunn rabbim inş saglıklı hayrlı evlat nasip eder inş annesini fazla bekletmez :16:
Mehtabımm sen nasılsınn bacımm bebişin maşallah büyüyo annesi :nazar::emir_bebek::16:
Yksf bacım test yapmışsın negatif cıkmış kan versene sen kanda kesin cıkar bide gec gebeliktir inşş öyledir bebişin seninledir :16:
Paptyammmm kan vermişsin bol bol meyve suyu iç balımm :16::54:
Banumm bacımm hap kullanıyomuşsun inş arkası hayrlı bi evlat gelir inş bacımm :16::54:

bugün iyyim cnm sğlsın sen nasılsın :16::16::16::16::16:

Mrb kızlar nasılsınız ya benim internette problem var gündüz hiç çalışmıyor nasıl özledim sizleri ben bu ay çalışma yok dedim ama eşim ısrar edince dayanamadım hakkımızda hayırlısı
Kardelen canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşturur seni inşallah herşeyi gönlüne göre verir. Kızlar ya ben ne yapıcam bu internetle ya off sıkılıyorum haftaya yolcuyum eskişehir tayin işleri ile uğraşıcaz hakkımızda hayırlısı artık öpüldünüz canlarım:54:

nasılsınız kızlar..özledim sizleri işyeri çok yoğun evdede çocuktan giremiyorum..azabım nasılsın canım..nasıl gidiyor..istanbul sen nasılsın neler yapıyorsun belli oldumu bebişimizin cinsiyeti:16::16::16::16::16:
çok şükür iyi olmaya calışıyom kürlerle ugraşıyom :9: sen nörüyon kı :16:
bi beni sormamışın küstüm sana :63:Eki Görüntüle 986893
bacım sen durmuyon ki bi cee deyip kacıyon unutuyom adlarınızı hem çogul söyledim kıı kızdırmayın beni :4::4:
bugün iyyim cnm sğlsın sen nasılsın :16::16::16::16::16:

ALLAH iyilk versin bacın çok şükür aynı deişen bişi internetim giti 2 gündür deli oldum kıı :9:

Mrb kızlar nasılsınız ya benim internette problem var gündüz hiç çalışmıyor nasıl özledim sizleri ben bu ay çalışma yok dedim ama eşim ısrar edince dayanamadım hakkımızda hayırlısı
Kardelen canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşturur seni inşallah herşeyi gönlüne göre verir. Kızlar ya ben ne yapıcam bu internetle ya off sıkılıyorum haftaya yolcuyum eskişehir tayin işleri ile uğraşıcaz hakkımızda hayırlısı artık öpüldünüz canlarım:54:
kızz solyanım bizde seni özlüyozz ama yoksunuz nen :27:mikmikci seni :9:
Allah razı olsun kardeşlerim...dualarınızı bekliyorum her zaman...

ALLAH sendende razı olsun bacım yer gök dua üstüne birbirimize dua edelim inş RABBİM duyar sesimizi :16:

hayır canım belli olmadı. göstermiyo. bir ay sonra tekrar deneyeceği bakalım :27:
senin kontroller nasıl gidiyor?
kıss niredesin bacım kııııı :15::15:

ben buralardayım bacım :27: herkeşler bi topiğe mi yandı ne:27:

çok şükür iyi olmaya calışıyom kürlerle ugraşıyom :9: sen nörüyon kı :16:

bacım sen durmuyon ki bi cee deyip kacıyon unutuyom adlarınızı hem çogul söyledim kıı kızdırmayın beni :4::4:

ALLAH iyilk versin bacın çok şükür aynı deişen bişi internetim giti 2 gündür deli oldum kıı :9:

benim topikte oluyom genelde gelmiyonuz orayada ben napimmmm

sen nerelerdesin canım... topiğinide boş bırakmışsın öyle :19:

bi ara yatılı misafirlerim vardı sonra onlar gitti ben memlekete gittim,falan filan işte öle cnm :1:

bebe beklemediğimden topikim boş kaldı ama şu doğum k. hapları bi bitsin canlanır yine inş. :62:

Bence senin bebe kız içime öle doğdu :112: sen ne hissediyorsun :49:
sağlıklı,hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama yinede merak ediyor insan :38:

Kardelen geçmiş olsun canm üzülme takdir böyleymiş, en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla evlat sahibi olursun inş..

$rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif
Herkese hayırlı Cumalar.
Rabbim yapacağımız her türlü ibadet ve dualarımızı kabul eylesin...

$rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif $rose.gif

Doktora gitmiştim herşey iyi şükürler olsun rabbime
%80 erkek dedi doktorum :1:
Sanırım oğluşum olucak allahım saglıkla kavuştursun bizi evladımıza
Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu

bi ara yatılı misafirlerim vardı sonra onlar gitti ben memlekete gittim,falan filan işte öle cnm :1:

bebe beklemediğimden topikim boş kaldı ama şu doğum k. hapları bi bitsin canlanır yine inş. :62:

Bence senin bebe kız içime öle doğdu :112: sen ne hissediyorsun :49:
sağlıklı,hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama yinede merak ediyor insan :38:

Kardelen geçmiş olsun canm üzülme takdir böyleymiş, en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla evlat sahibi olursun inş..
topik doğum kontrol hapı bekler mi hacı naptın iki ay boş olmaz :19:
sahalara dön hemen :27:
ben rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum canım. hislerimde o yönde ama belli olmaz tabi:27:
hayırlı inançlı sağlıklı olsun yeter ki.
Doktora gitmiştim herşey iyi şükürler olsun rabbime
%80 erkek dedi doktorum :1:
Sanırım oğluşum olucak allahım saglıkla kavuştursun bizi evladımıza
Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu

canımm sen aklımdaydın inan ki. çok şükür her şey yolundaymışşş ççok sevindim
ooo aslan parçası geliyo desene :55::55::55::55::55::55:
bamyasını yesin annesi onun :52::52::52::52::52:

löööööööööööööööyyyyyyyyyyynn
en son benim mesajım kalmış $avcý.gif

ruh çağırırım bu topiğe bak heee

Back