• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bi ara yatılı misafirlerim vardı sonra onlar gitti ben memlekete gittim,falan filan işte öle cnm :1:

bebe beklemediğimden topikim boş kaldı ama şu doğum k. hapları bi bitsin canlanır yine inş. :62:

Bence senin bebe kız içime öle doğdu :112: sen ne hissediyorsun :49:
sağlıklı,hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama yinede merak ediyor insan :38:

Kardelen geçmiş olsun canm üzülme takdir böyleymiş, en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla evlat sahibi olursun inş..

Sağolasın balım...inşallah :)

hayır canım belli olmadı. göstermiyo. bir ay sonra tekrar deneyeceği bakalım :27:
senin kontroller nasıl gidiyor?

ben buralardayım bacım :27: herkeşler bi topiğe mi yandı ne:27:
:15::15::15::15::15::15:
benim topikte oluyom genelde gelmiyonuz orayada ben napimmmm
orayada geldim kimse yok noldu bu millete ki :15:
Bi şey olmuş bu topiğe kimse yok yalnız kaldım korkuyorum :83:

sanada banumm nasılsınn nasıl gidiyoo :3::16::54:
Doktora gitmiştim herşey iyi şükürler olsun rabbime
%80 erkek dedi doktorum :1:
Sanırım oğluşum olucak allahım saglıkla kavuştursun bizi evladımıza
Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu

oyy çokk şükürr demek tosun geliyo hee :21::21::55::55: hadi gözünüz aydın güzel duan içinde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::54:

kardelenimm cnım nasıl oldun biraz olsun topladın mı kendini dün meryem suresini okudum hepmizin adlarını söledim bu arada 41 gün okuyacagım dilek duası yapıyorum inş ALLAH kabul eder :16:

Toparlandım biraz azabım :) Allah razı olsun...okula da başladım evde üç gün durdum ama hiç aklımdan çıkaramadım çalışmak iyi geldi kafam dağıldı biraz :) duaların için de teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım var...

:15::15::15::15::15::15:

orayada geldim kimse yok noldu bu millete ki :15:

sanada banumm nasılsınn nasıl gidiyoo :3::16::54:

oyy çokk şükürr demek tosun geliyo hee :21::21::55::55: hadi gözünüz aydın güzel duan içinde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::54:

Evet doktorum öyle dedi saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah bafraya özelede gidicem 3 hafta sonra ona söylemiycem
Bakalım cinsiyeti odamı ayınısını diycek oranın cihazı daha iyi

Toparlandım biraz azabım :) Allah razı olsun...okula da başladım evde üç gün durdum ama hiç aklımdan çıkaramadım çalışmak iyi geldi kafam dağıldı biraz :) duaların için de teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım var...

Sen nasılsın azap_cicegimm...hayat nasıl gidiyo eşinle aran nasıl????

oyy sevindim bacımm napalım verende ALLAH alanda demk böyle hayrlısıymış yemnle çok üzüldüm
birazdan meryem suresini okucam hepimize dua edecem RABBİM kabul etsin inşş :16:
bnde napim yine bozuk gibi koçişle aramız :47: yum da geldi benim akşama ne edip bi yol bulmam lazım :9::17: kürlere de devam :34:

oyy sevindim bacımm napalım verende ALLAH alanda demk böyle hayrlısıymış yemnle çok üzüldüm
birazdan meryem suresini okucam hepimize dua edecem RABBİM kabul etsin inşş :16:
bnde napim yine bozuk gibi koçişle aramız :47: yum da geldi benim akşama ne edip bi yol bulmam lazım :9::17: kürlere de devam :34:

aman azabım kocalar hepsi bir tuhaf aynen bizde bozuğuz ve benimde yumyum günlerim ama hiç tınlamıyorum deli ediyor beni sabah akşam gönlünü gör bir gün hayır de tirip aysın umurum da bile değil

Evet doktorum öyle dedi saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah bafraya özelede gidicem 3 hafta sonra ona söylemiycem
Bakalım cinsiyeti odamı ayınısını diycek oranın cihazı daha iyi

RABBİM saglıklı hayrlı ele ayagı düzgün evlat versin inş bacımm :16:
hadi bakalım haberlerini bekliyoz :16:

aman azabım kocalar hepsi bir tuhaf aynen bizde bozuğuz ve benimde yumyum günlerim ama hiç tınlamıyorum deli ediyor beni sabah akşam gönlünü gör bir gün hayır de tirip aysın umurum da bile değil

çok sinir oluyom vla bi hamile kalayım burnun dan getirecem vlaa :47:aynı bnm de yum yum günlerim akşam olması gerekiyodu mik erknden uyudu deli oldum deli :47:offffffffff off

Aynen azapcımmm hayırlısı böyleymiş...

Hadi hayırlı haberler inşallah :)

as hg bacım :46::16:hadi hyrlısı güzel haberlerle dönersin inşş bacımmm :16: senden bişi rica edecegim özeline bakarmısın :17:

çok sağolun kızlar $25345iconschwenk1gt.gif

kızlarrr iyi akşamlar benim yine hayal kırıklığım bugün geldi gelmeyesice kırmızılar offf ne zaman gelecek bebişim yaaa :25::25::25::25: mehtap oğluşun sağlıkla yanında olur inşallah gerçi süpriz olmasın sonradan :1::1:rabbim sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinde erkek kız ne farkeder şunu anladım kızlarrr birşeyi çok istiyorsam tüm evren karşıma sorun çıkartmak için sıraya giriyor, yoruldum bıktım sıkıldım mutsuzum içim acıyor karmakarışığım bennn:14::14::14::14::14::14::14::25::41::84::84::84:

çok sinir oluyom vla bi hamile kalayım burnun dan getirecem vlaa :47:aynı bnm de yum yum günlerim akşam olması gerekiyodu mik erknden uyudu deli oldum deli :47:offffffffff off

aynen yavrum benimki de aynı kırk gün sırtında taşı bir gün indir senden kötüsü olmaz amann tınlamıyorum artık keyfi bilir

Back