• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kızlarrr iyi akşamlar benim yine hayal kırıklığım bugün geldi gelmeyesice kırmızılar offf ne zaman gelecek bebişim yaaa :25::25::25::25: mehtap oğluşun sağlıkla yanında olur inşallah gerçi süpriz olmasın sonradan :1::1:rabbim sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinde erkek kız ne farkeder şunu anladım kızlarrr birşeyi çok istiyorsam tüm evren karşıma sorun çıkartmak için sıraya giriyor, yoruldum bıktım sıkıldım mutsuzum içim acıyor karmakarışığım bennn:14::14::14::14::14::14::14::25::41::84::84::84:

Canım hic fark etmiyor yeterki saglıklı hayırlı evlat olsun cok bekledik bizim gibi bekleyen herkese rabbim nasip etsin tez vakitte
O kadarda umutlandık oldu bu ay zannettim senin icin ooof diycek söz bulamıyorum canım insan cok üzülüyor bilirim o duyguyu
Allahım sabır versin inşallah en yakın zamanda olur

kızlarrr iyi akşamlar benim yine hayal kırıklığım bugün geldi gelmeyesice kırmızılar offf ne zaman gelecek bebişim yaaa :25::25::25::25: mehtap oğluşun sağlıkla yanında olur inşallah gerçi süpriz olmasın sonradan :1::1:rabbim sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinde erkek kız ne farkeder şunu anladım kızlarrr birşeyi çok istiyorsam tüm evren karşıma sorun çıkartmak için sıraya giriyor, yoruldum bıktım sıkıldım mutsuzum içim acıyor karmakarışığım bennn:14::14::14::14::14::14::14::25::41::84::84::84:

Canım her şeyyin hayırlısı...bebegimi kaybettikten sonra buna imanim daha çok arttı..benim yaşadığım olayı okumuşsundur gerçekten bir seyi kesinlikle ama kesinlikle hayırlı zamanda ve yerde istemek gerekiyo..biz insanlar aceleciyiz geleceğimizi bilmediğimiz için yanlış dua edebiliyoruz bu sebeple bazen çok istediğimizi Şeylerle imtihan olabiliyoruz sabirli olmalıyız canim yoksa bizim hayir gördüğümüz şeylerden ser çıkabiliyor...Allah in izniyle hayırlı zamanda saglikli bi şekilde bebislerimizi kucağımıza alacaz...Rabbim çok büyük :)

Günaydınn kızlarrr haftasonu moralim düzelsin diye kocişim uğraştı durdu bogazda güzel bir tekne gezisine götürdü :1::1: yine bat tarihim 21 mart deneme 7 umutsuz vakaaa:5::5::43:

Günaydınn kızlarrr haftasonu moralim düzelsin diye kocişim uğraştı durdu bogazda güzel bir tekne gezisine götürdü :1::1: yine bat tarihim 21 mart deneme 7 umutsuz vakaaa:5::5::43:

Ne güzel düşünmüş eşin senin morelini düzeltmek icin aferin kocişine yeni ay yeni umut demek hayırlısı
İnşallah bu ay bebeişiniz sizinle olur

tünaydın kıslarr
ne alemdesinizz
:10::10::10::10:
azap nerde yav :44::44::44:

sanada tünaydın bacım nasılsın bende hafta sonu dr.a gittim bişey sorcam sen devletemi gidiyodun,özelemi? ya ben yine kalp atışlarını duyamadım ha görüntü olarak kalbin attığı görünüyor fakat sesini duyamadım bu gittiğim dr burada 1 numara herkes ona gidiyor,kalp atışını duymak bebeğe zarar verebilir şuan dedi...ama oğlumdayken duyuyodum hatırlıyom yani neyse kafama takıldı sorayım dedim hani çokta önemi yok sağlıklı olsunda bebiş

s.a bacılarrrrrrrrrrrrr nasılsınız gecmişi okuyamıyorum kusura bakmayınn :16: bu gün kürler bitiyo benm :9: koçişimin devam :10::10:
bu ay inş hamile kalırım ALLAHIN izniyle yeni şeyler yaptım bu ay ALLAH izin verirde hamile kalırsam hepinizle paylaşacam :16::54:

s.a bacılarrrrrrrrrrrrr nasılsınız gecmişi okuyamıyorum kusura bakmayınn :16: bu gün kürler bitiyo benm :9: koçişimin devam :10::10:
bu ay inş hamile kalırım ALLAHIN izniyle yeni şeyler yaptım bu ay ALLAH izin verirde hamile kalırsam hepinizle paylaşacam :16::54:

bu ay güzel haberler bekliyoruz ozaman senden azabım..iiyim canım bende bebişi büyütüyoz bakalım:49::49::49::49::49::49:

tünaydın canım nasılsın..bende bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür ii çıktı doktorum herşey ylunda dedi:))) darısı sana canımmm:16::16::16::16::16::16:

bu ay güzel haberler bekliyoruz ozaman senden azabım..iiyim canım bende bebişi büyütüyoz bakalım:49::49::49::49::49::49:

ohh hadi gözün aydın bacımm :16:büyüsün dötü bohlulular :9: MAŞALLAH annesi :emir_bebek::nazar:
inş bu ay tutunur bebegim bna inşş bacım dualarınızı bekliyorum kıı :16::17::54:

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ya benin internet gündüz çalışmıyor giremiyorum ya sıkılıyorum evde bu hafta sonu Eskişehir'e gidiyoruz nasip olursa 2 hafta içinde tayin olayı belli olacak ne olur dua edin olsun ya ben çok sıkıldım buradan yalnızlıktan tabi bu arada mik mike devam pek ümidim yok bu ay yumurta takibi falan yapmadım bakalım her şey nasip ya kızlar ben çok özledim sizleri ya bu topik ne olmuş çok sakin kızlar hep dağılmış toparlanın ya ben gelemiyorum internetten dolayı hadi canlar öpüldünüz :54: :nazar::nazar::nazar::54::54::nazar::nazar::72::72::72:

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben kotuyum belim tutuldu dun gece acile gittik bugundde dr gittim 5 gun raporluyum

Yfrks cnm senin baya gunun gecmisti senden umutluydum baya ins.en kisa zamanda hamile kalirsin cnm

sanada tünaydın bacım nasılsın bende hafta sonu dr.a gittim bişey sorcam sen devletemi gidiyodun,özelemi? ya ben yine kalp atışlarını duyamadım ha görüntü olarak kalbin attığı görünüyor fakat sesini duyamadım bu gittiğim dr burada 1 numara herkes ona gidiyor,kalp atışını duymak bebeğe zarar verebilir şuan dedi...ama oğlumdayken duyuyodum hatırlıyom yani neyse kafama takıldı sorayım dedim hani çokta önemi yok sağlıklı olsunda bebiş
ben ikili teste kadar devlete gittim canım. ikili testi özelde yaptırdık. ama önümüzdeki maueyene içinde özele gidicez Allah izin verirse.
evet kalp atışını uzun süreli duymak zarar veriyormuş. bende iki kez duyabildim 3-4 saniye anca oda. bende bi kez duysan yeter canım.önemli olan doktorun görmesi.
yettim kıı yetimm balımm :10::10::10::10::10: sanada tünaydın balımm nörüyon kıı :15: yigenimiz napıyoo :21::21:
iyi teyzesi. bi sıkıntı yok çok şükür. sıkılıyoruz evde yapacak bişey bulamıyoruz. sen naparsın ballı börek:34:
tünaydın canım nasılsın..bende bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür ii çıktı doktorum herşey ylunda dedi:)) darısı sana canımmm:16::16::16::16::16::16:
maşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah.bende sonucun çıkmasını bekliyorum.
sen dörtlü yaptıracak mısın peki?
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben kotuyum belim tutuldu dun gece acile gittik bugundde dr gittim 5 gun raporluyum
geçmiş olsun ablam sende nazar mı var ne. bi iyi oldum diyorsun bi hasta haberini alıyoruz :43:
nasıl tutuldu öyle

ben ikili teste kadar devlete gittim canım. ikili testi özelde yaptırdık. ama önümüzdeki maueyene içinde özele gidicez Allah izin verirse.
evet kalp atışını uzun süreli duymak zarar veriyormuş. bende iki kez duyabildim 3-4 saniye anca oda. bende bi kez duysan yeter canım.önemli olan doktorun görmesi.

iyi teyzesi. bi sıkıntı yok çok şükür. sıkılıyoruz evde yapacak bişey bulamıyoruz. sen naparsın ballı börek:34:

maşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah.bende sonucun çıkmasını bekliyorum.
sen dörtlü yaptıracak mısın peki?

geçmiş olsun ablam sende nazar mı var ne. bi iyi oldum diyorsun bi hasta haberini alıyoruz :43:
nasıl tutuldu öyle

canım bana doktor gerek yok dedi..kızımda da sadece ikili istemişti..bir ay sonra gel dedi ayrıntılı ultrason istedi yeterli dedi..

Back