- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kararsızım doktorda bişey demedi bakalım.canım bana doktor gerek yok dedi..kızımda da sadece ikili istemişti..bir ay sonra gel dedi ayrıntılı ultrason istedi yeterli dedi..
bende iyiyim abla. buralardayım işte. vakit geçiriyorum. sende gelemiyosun, kimsecikler kalmadı artıkınEvet kubracim bende anlamadim cnm subat ayi bana iyi gelmedi sen nasilsin cnm
s.a bacılar günlerdir acile gidiyorum iyi deilim akşm yine acildeydim yogun enfeksiyon geciriyomuşum nerden cıktıysa bu ay tmda yum yum günleri bu ayda boş ilaç kulanıyorum tek tek cvp veremiyorum k.bakmayın canlar
bende kararsızım doktorda bişey demedi bakalım.
4lü testte bazı kalp rahatsızlıkları felan daha iyi görünüyormuş. bakalım nolcak.
bende iyiyim abla. buralardayım işte. vakit geçiriyorum. sende gelemiyosun, kimsecikler kalmadı artıkın
canımm çok geçmiş olsunn. kıyamam sana ya. enfeksiyon geçeden bebek çalışması yapma zaten.
inşallah çabuk atlatırsın sıkma canını. kendine dikkat et. ayaklarını da üşütme.Allah şifa versin..
s.a bacılar günlerdir acile gidiyorum iyi deilim akşm yine acildeydim yogun enfeksiyon geciriyomuşum nerden cıktıysa bu ay Tmda yum yum günleri bu ayda boş ilaç kulanıyorum Tek tek cvp veremiyorum k.bakmayın canlar
geçmiş olsun yavrum ya dikkat et enfeksiyon geçmeden çalışma yapma allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuş hakkında hayırlısı olsun canım benim
s.a bacılar günlerdir acile gidiyorum iyi deilim akşm yine acildeydim yogun enfeksiyon geciriyomuşum nerden cıktıysa bu ay tmda yum yum günleri bu ayda boş ilaç kulanıyorum tek tek cvp veremiyorum k.bakmayın canlar
S.aleyküm dostlarım hayırlı akşamlar dün dr a gittim kontrole... dr şimdilik durum iyi rahminde kan var biraz, çok hareket et aksin dedi iki adet dönemi korun dedi Bir adet sonra gel neden düşük yaptığını arastiralim dedi
Kürtajdan sonra 1 hafta sonara cagırmıştır icinde kan olması cok normal canım bir dahaki adet kanaman olana kadar daha iyi olucaksın merak etme önemli olan parca kalmasın ilk düşükde hemen araştırmaları iyimiş genelde 3 kayıp yaşaman gerek araştırmaları icin bize öyle denmişti sen şanslısın canım
as bacımm dualarımızı ALLAH kabul eder inş bacım bnde 41 meryem suresini okuyorum bu hasta halimle bile kıvrana kıvrana okudum ALLAHIM kabul eder inş RABBİM gönlünde ne varsa onu versin bacım hadi hayrlısı işe girince hem kafanı boşaltırsınslm bacularrrr
nediyonuz..ben de 4444 tefriciye çekiyom...şu işim olsun diye..inşallah işe girerim..
sizlerde nevar ne yok..bebek işini askıya aldım bu ay..korunmuyom ama odak noktam işe gireyim oldu..
LANNNN AZOO sen hamişlik yolunda ilerliyon gözün aydın...bende enfeksiyon geçirdim diğer ay da hamil olmuştum..
kullandığın enfeksiyon ilaçları hamişliği kolaylaştıromuş..tabikide sağlıklı olsun..
PAPATYAM ,SEVDUM,İSTANBUL,DİĞER ARKADAŞLAR nasılsınız..bebekler nasıl cinsiyetleri biliniyomu..
hepinizi öptüm....internet bulduğum her yerde hemen kk giriyom..şimdide komşudayım
güya çocuklara oyun açıyom..
sizleri çok özledim çok öptüm..
by by
S.aleyküm dostlarım hayırlı akşamlar dün dr a gittim kontrole... dr şimdilik durum iyi rahminde kan var biraz, çok hareket et aksin dedi iki adet dönemi korun dedi Bir adet sonra gel neden düşük yaptığını arastiralim dedi
çokk tşk ederim balımm ediyom da yine beni buluyo bundada vardr bi hayr elbetAzapcım gecmiş olsun balım kendine dikkat et
as bacımm dualarımızı ALLAH kabul eder inş bacım bnde 41 meryem suresini okuyorum bu hasta halimle bile kıvrana kıvrana okudum ALLAHIM kabul eder inş RABBİM gönlünde ne varsa onu versin bacım hadi hayrlısı işe girince hem kafanı boşaltırsın
vla bilmiyorum ki bacım niye enf oldum arkası inş dedigin gibi gebeliktir inşşş bizde seni kocaman öpüyoruz canım
çokk tşk ederim balımm ediyom da yine beni buluyo bundada vardr bi hayr elbet
sen naslsn yigenimiz nasıl balım
Mrb kızlar nasılsınız ben çok mutluyum memleketimdeyim inşallah herşey istediğimiz gibi olur Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada sol kasığımda acayip bir ağrı var bat 8 mart inşalah bütün mutlu haberleri hep bir araa alırız RAbbim herşeyi gönlünüze,gönlümüze göre hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşalah
ALLAH iyilik versin bacımm hep böyle iyi haberlerle gewl inşşşAllahıma şükürler olsun iyiz 6 gün sonra bafraya özel hastaneye gidicez bakalım o zaman doktorumu nediycek
Canım neden olmuş acaba doktor bişe dedini üşütmüşmüsün ???
Azapcımmm ne kusuru bacim sen iyi ol yeterki..cok Geçmis olsunn kendine dikkat et ve mik miklere geri Dön :) hayirlisi balli böregim
ohhh çok şükür istedigin oldu memlekettesin tadını çıkart balımMrb kızlar nasılsınız ben çok mutluyum memleketimdeyim inşallah herşey istediğimiz gibi olur Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada sol kasığımda acayip bir ağrı var bat 8 mart inşalah bütün mutlu haberleri hep bir araa alırız RAbbim herşeyi gönlünüze,gönlümüze göre hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşalah
Azap canim benim gecmis olsun Rabbim sifalar veersin beende cok hasta oldum belim bacagim tutldu bir haftadir raporluyum evdeyim pazartesi emar yada film cekilcem