bacım bal tarcın çörek otu kürünü yap bnm 3 tane olmuştu bu kürden ama adetin 2 . günü başlıyosun seninki gecmiş
hadi hyrlısı ALLAH büyük kolomenin de çok faydası oluyo
Canım martın 7-8-9 gibi regli olacam olursa eğer ki olur:)klomene reglin 5.gnü başlıyacam...
ben o zaman başlarım o küre...nasıl çörek otunu ezip içine tarçın mı koyuyoruz?
kıslarr 2 gündür internetim yoktu sinir oldum haaInsanbulum resim koymuşsun ben yine göremedim yaa seni
Lazom seninde bi yazın gözüme carptı kuzunu kaybetmişsin bilmiyordum ç.okk gecmiş olsunn rabbim inş saglıklı hayrlı evlat nasip eder inş annesini fazla bekletmez
Mehtabımm sen nasılsınn bacımm bebişin maşallah büyüyo annesi
Yksf bacım test yapmışsın negatif cıkmış kan versene sen kanda kesin cıkar bide gec gebeliktir inşş öyledir bebişin seninledir
Paptyammmm kan vermişsin bol bol meyve suyu iç balımm
Banumm bacımm hap kullanıyomuşsun inş arkası hayrlı bi evlat gelir inş bacımm
çok şükür iyi olmaya calışıyom kürlerle ugraşıyomnasılsınız kızlar..özledim sizleri işyeri çok yoğun evdede çocuktan giremiyorum..azabım nasılsın canım..nasıl gidiyor..istanbul sen nasılsın neler yapıyorsun belli oldumu bebişimizin cinsiyeti
bacım sen durmuyon ki bi cee deyip kacıyon unutuyom adlarınızı hem çogul söyledim kıı kızdırmayın benibi beni sormamışın küstüm sanaEki Görüntüle 986893
bugün iyyim cnm sğlsın sen nasılsın
kızz solyanım bizde seni özlüyozz ama yoksunuz nenMrb kızlar nasılsınız ya benim internette problem var gündüz hiç çalışmıyor nasıl özledim sizleri ben bu ay çalışma yok dedim ama eşim ısrar edince dayanamadım hakkımızda hayırlısı
Kardelen canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşturur seni inşallah herşeyi gönlüne göre verir. Kızlar ya ben ne yapıcam bu internetle ya off sıkılıyorum haftaya yolcuyum eskişehir tayin işleri ile uğraşıcaz hakkımızda hayırlısı artık öpüldünüz canlarım
Allah razı olsun kardeşlerim...dualarınızı bekliyorum her zaman...
hayır canım belli olmadı. göstermiyo. bir ay sonra tekrar deneyeceği bakalımnasılsınız kızlar..özledim sizleri işyeri çok yoğun evdede çocuktan giremiyorum..azabım nasılsın canım..nasıl gidiyor..istanbul sen nasılsın neler yapıyorsun belli oldumu bebişimizin cinsiyeti
kıss niredesin bacım kııııı
çok şükür iyi olmaya calışıyom kürlerle ugraşıyomsen nörüyon kı
bacım sen durmuyon ki bi cee deyip kacıyon unutuyom adlarınızı hem çogul söyledim kıı kızdırmayın beni
ALLAH iyilk versin bacın çok şükür aynı deişen bişi internetim giti 2 gündür deli oldum kıı
sen nerelerdesin canım... topiğinide boş bırakmışsın öyle
topik doğum kontrol hapı bekler mi hacı naptın iki ay boş olmaz
bi ara yatılı misafirlerim vardı sonra onlar gitti ben memlekete gittim,falan filan işte öle cnm
bebe beklemediğimden topikim boş kaldı ama şu doğum k. hapları bi bitsin canlanır yine inş.
Bence senin bebe kız içime öle doğdu :112: sen ne hissediyorsun
sağlıklı,hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama yinede merak ediyor insan
Kardelen geçmiş olsun canm üzülme takdir böyleymiş, en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla evlat sahibi olursun inş..
Doktora gitmiştim herşey iyi şükürler olsun rabbime
%80 erkek dedi doktorum
Sanırım oğluşum olucak allahım saglıkla kavuştursun bizi evladımıza
Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?