2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım bal tarcın çörek otu kürünü yap bnm 3 tane olmuştu bu kürden ama adetin 2 . günü başlıyosun seninki gecmiş
hadi hyrlısı ALLAH büyük kolomenin de çok faydası oluyo

Canım martın 7-8-9 gibi regli olacam olursa eğer ki olur:)klomene reglin 5.gnü başlıyacam...
ben o zaman başlarım o küre...nasıl çörek otunu ezip içine tarçın mı koyuyoruz?

Canım martın 7-8-9 gibi regli olacam olursa eğer ki olur:)klomene reglin 5.gnü başlıyacam...
ben o zaman başlarım o küre...nasıl çörek otunu ezip içine tarçın mı koyuyoruz?

bacım adetin 2. günü 10 yemk kaşıgı bal
10 cay kaşıgı toz tarcın 12 silme tatlı kaşıgı taze ögütülmüş çörek otu aktarda cekiliyo çörk otu bacım şif olsun

nasılsınız kızlar..özledim sizleri işyeri çok yoğun evdede çocuktan giremiyorum..azabım nasılsın canım..nasıl gidiyor..istanbul sen nasılsın neler yapıyorsun belli oldumu bebişimizin cinsiyeti

bugün iyyim cnm sğlsın sen nasılsın

Mrb kızlar nasılsınız ya benim internette problem var gündüz hiç çalışmıyor nasıl özledim sizleri ben bu ay çalışma yok dedim ama eşim ısrar edince dayanamadım hakkımızda hayırlısı
Kardelen canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşturur seni inşallah herşeyi gönlüne göre verir. Kızlar ya ben ne yapıcam bu internetle ya off sıkılıyorum haftaya yolcuyum eskişehir tayin işleri ile uğraşıcaz hakkımızda hayırlısı artık öpüldünüz canlarım

nasılsınız kızlar..özledim sizleri işyeri çok yoğun evdede çocuktan giremiyorum..azabım nasılsın canım..nasıl gidiyor..istanbul sen nasılsın neler yapıyorsun belli oldumu bebişimizin cinsiyeti
çok şükür iyi olmaya calışıyom kürlerle ugraşıyom sen nörüyon kı
bi beni sormamışın küstüm sana Eki Görüntüle 986893
bacım sen durmuyon ki bi cee deyip kacıyon unutuyom adlarınızı hem çogul söyledim kıı kızdırmayın beni
bugün iyyim cnm sğlsın sen nasılsın

ALLAH iyilk versin bacın çok şükür aynı deişen bişi internetim giti 2 gündür deli oldum kıı

kızz solyanım bizde seni özlüyozz ama yoksunuz nen mikmikci seni
Allah razı olsun kardeşlerim...dualarınızı bekliyorum her zaman...

ALLAH sendende razı olsun bacım yer gök dua üstüne birbirimize dua edelim inş RABBİM duyar sesimizi

hayır canım belli olmadı. göstermiyo. bir ay sonra tekrar deneyeceği bakalım
senin kontroller nasıl gidiyor?
kıss niredesin bacım kııııı

ben buralardayım bacım herkeşler bi topiğe mi yandı ne

benim topikte oluyom genelde gelmiyonuz orayada ben napimmmm

sen nerelerdesin canım... topiğinide boş bırakmışsın öyle

bi ara yatılı misafirlerim vardı sonra onlar gitti ben memlekete gittim,falan filan işte öle cnm

bebe beklemediğimden topikim boş kaldı ama şu doğum k. hapları bi bitsin canlanır yine inş.

Bence senin bebe kız içime öle doğdu :112: sen ne hissediyorsun
sağlıklı,hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama yinede merak ediyor insan

Kardelen geçmiş olsun canm üzülme takdir böyleymiş, en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla evlat sahibi olursun inş..

Doktora gitmiştim herşey iyi şükürler olsun rabbime
%80 erkek dedi doktorum
Sanırım oğluşum olucak allahım saglıkla kavuştursun bizi evladımıza
Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu

topik doğum kontrol hapı bekler mi hacı naptın iki ay boş olmaz
sahalara dön hemen
ben rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum canım. hislerimde o yönde ama belli olmaz tabi
hayırlı inançlı sağlıklı olsun yeter ki.
Doktora gitmiştim herşey iyi şükürler olsun rabbime
%80 erkek dedi doktorum
Sanırım oğluşum olucak allahım saglıkla kavuştursun bizi evladımıza
Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu

canımm sen aklımdaydın inan ki. çok şükür her şey yolundaymışşş ççok sevindim
ooo aslan parçası geliyo desene
bamyasını yesin annesi onun

löööööööööööööööyyyyyyyyyyynn
en son benim mesajım kalmış

ruh çağırırım bu topiğe bak heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…