2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Aynen cnm o giysin bari ben giydiremedim ( insanbul nasıl tanımışın beni naz yaparım dedigime bakma duramam ben ama kendimi yormuycam bu sefer.askerdi senin eşin dimi onlar sert olurlar biraz normaldir

Allah yardımcın olsun canım. Ne yapacaksın içecek suyu yoksa durmuyorlar yerlerinde işte..
Allahım çok bekletmeden ikincisini nasip etsin inşallah. Ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

Allah yardımcın olsun canım. Ne yapacaksın içecek suyu yoksa durmuyorlar yerlerinde işte..
Allahım çok bekletmeden ikincisini nasip etsin inşallah. Ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

Allah razı olsun canım..aynen dediğin gibi nasibi olmayan eleniyor bu dünyadan inşallah cümlemiz hayırlı ve sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza

Allah razı olsun canım..aynen dediğin gibi nasibi olmayan eleniyor bu dünyadan inşallah cümlemiz hayırlı ve sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza
İnşallah canım aminnn.
Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar yeter...
Allah bilir her şeyin hayırlısını...

kızlar ben geldim nasılsınız ben bugün bi hasta için kan verdim o yüzden halsizim

Nedemek canım insan bu zamanda destek istiyor yoksa kendi kendine olumsuz düşünüp daha cok üzülüyorsun aynı durumları bende yaşadım o yüzden cok iyi anlıyorum seni canın ne kadar yandıgını benimde cok olmadı agustos ayında kaybettim rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızda

:) amin canım amiiiin :)
benim bu kanamam ilk adet mi sayiliyo?

Son düzenleme:
Kızlarrr iyi akşamlar.. Kardeleeeen çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder sana, bana gelince kızlarr sabah test yaptım negatif çıktı neden ama halen adet olmadım bat+5 oldu vücut ısım düşmedi ama gelen giden yok , iş yerimde işler tersine döndü mart sonu işsiz olacağım ne oluyor böyle anlayamıyorum hamile değilim diyemi üzülsem işsiz kalacağım için mi offff allahım yaaa geldimi üstü üste geliyor

kardelen geçmiş olsun canım..allah sabır versin tez elden de tekrar sağlıklı bir bebiş inşallah..
insanbul iyiymişsin canım çok sevindim.konuşamasakta takip ediyorum seni..artık cinsiyetini duymayı beklioruz
ben hala olduğum yerdeyim bekliorum
öpüyorum hepinizi kızlarrr

Sag olasın canım benim :) biraz daha bekle belki geç döllenmedir.. gerçi o günler geçmiyo ama yakın zamanda alırsın inşallah güzel sonucu :)

Allah razı olsun kahveli kurabiyem inşallah...

selam kızlar...8 şubatta regl olmuştum bugün reglimin 13.günü yumurta takibi için dra gittim..yumurta oluşmamış bu ay
küçük küçük bikaç tane var o da zor bir ihtimal dedi drum..klomen tedavisine başlıyacaz reglimin 5.günü sabah akşam 1 tane...bakalım hakkımızda hayırlısı...

:) amin canım amiiiin :)
benim bu kanamam ilk adet mi sayiliyo?

Evet canım doktorum öyle demişti kürtaj oldugun gün adet günün olarak sayılıyor bundan sonra kac gün ara ile oluyorsan ikinci adetini o zaman olursun demişti benim ikinci tam günün de geldi 25 günde bir gelir benimki bazılarının 40 günüde bulabiliyormuş bakalım seninki nasıl olucak sen icinin igleştigini anlıycaksın zaten canım birde sakın 15 yada 20 gün ilişki olmasın iyleşsin cabuk birde mikrop kaparsın onunlada ugraşma ben istesemde giremezdim 20 gün sonra denedik eşimle cok acımıştı yinede ilk yapılınca oluyormuş zaten sonra normale dönüyorsun ilişki olurken hafif kan geldi ama endişe etme sende de olursa ilk ilişkide oluyormuş

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)

s.a bacılarr gününüz aydın dualarımız kabul olsun inşş
kadelenimmm balımm yazını okudumm RABBİM önce sabar arkasından hemn saglıklı bi hayrlı evlat nasip eder inşş
ateş düştügü yeri yakıyo ne söylesek boş çok üzüldüm yemnle çokk ALLAH büyük bacım inş tez vakitte saglıklı bi bebegin olurr
ALLAH korusun ya dogdugunda kaybetseydin bu daha acı olurdu buna şükür ALLAHTAN gelen başımızın üstüne tekrar gecmiş olsun bacımm

kıslarr 2 gündür internetim yoktu sinir oldum haa insanbulum resim koymuşsun ben yine göremedim yaa seni
lazom seninde bi yazın gözüme carptı kuzunu kaybetmişsin bilmiyordum ç.okk gecmiş olsunn RABBİM inş saglıklı hayrlı evlat nasip eder inş annesini fazla bekletmez
mehtabımm sen nasılsınn bacımm bebişin MAŞALLAH büyüyo annesi
yksf bacım test yapmışsın negatif cıkmış kan versene sen kanda kesin cıkar bide gec gebeliktir inşş öyledir bebişin seninledir
paptyammmm kan vermişsin bol bol meyve suyu iç balımm
banumm bacımm hap kullanıyomuşsun inş arkası hayrlı bi evlat gelir inş bacımm

kıslarr sizler naslsınız bacılarr

Canım selam kızlar...8 şubatta regl olmuştum bugün reglimin 13.günü yumurta takibi için dra gittim..yumurta oluşmamış bu ay
küçük küçük bikaç tane var o da zor bir ihtimal dedi drum..klomen tedavisine başlıyacaz reglimin 5.günü sabah akşam 1 tane...bakalım hakkımızda hayırlısı...

yazmıştım...moral bozuk biraz ama bozmamam gerek bunuda biliyorum..karışık duygular işte..sen nasılsın canım..

bacım bal tarcın çörek otu kürünü yap bnm 3 tane olmuştu bu kürden ama adetin 2 . günü başlıyosun seninki gecmiş
hadi hyrlısı ALLAH büyük kolomenin de çok faydası oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…