Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bileyim bi kere dediydimde koymadıydın ya çekindim daha söleyemedim bacımm
bir haftadır kusmuyorsan azalmış bayağı canım bitmek üzere demek ki
inşallah geçerde dediğin gibi tadını alarak zevkle yiyerek geçirirsin kalan zamanı
zaten bu dönemde şikayetler hiç bitmez. biri biter diğeri başlar.
o zaman yeni kaldırmıştım heralde.
nan ben çok uslandım artık her şeyi söyleyebilirsiniz
o zaman yeni kaldırmıştım heralde.
nan ben çok uslandım artık her şeyi söyleyebilirsiniz
Doğduktan 3 gün sonra cnm.beyin kanaması geçirdi sonrada daha düzelmedi 1.5 ay yaşadı vefat etti
çirkine bakmak sevaptır
bende sizleri merak ediyorum ama bi kaçamak yapamadım napalım
Azaldı evet canım kusmalarım bu dönemde aslında rahat etme dönemimiz canım
Daha sonra rahimde kasılmalar bellimizin agrıması cok şiddetlenicek en rahat dönem
4 5 6 aylarmış öyle söylüyor ablamlar sanırım artık yavaş yaval rahat döneme geciyoruz
Biraz daha sıkalım dişimizi sonu güzel olucak allahın izniyle
Ayyy kendimdem daha çok üzüldüm valla sana lazocum, ben şükrediyorum halime ya onu karnimda şekillendiği zaman ya da doğunca kaybetseydim??acım iki katına çıkardı...halime bin şükür.
Canım Allah sevdigi kullarını zor imtihanlardan geçirir..inşallah o gruptanızdır her halimize şükretmemiz lazım beterin beteri var
gördüm canım maşallahın var vallaaaa
sizin gönül gözleriniz güzel kızlar kişi nasıl bakarsa öyle görürmüş...Güzellik çabuk kaldır resmini
Yapsana yaa ne güzel olur
sizin gönül gözleriniz güzel kızlar kişi nasıl bakarsa öyle görürmüş...
kanına girmem gereken biri var evde yapıcam inşallah
Çok sıkıntılar çok acîlar yaşadım.onun için hepinizi çok iyi anlıyorum.inşallah meleklerimiz ahirette bize şefaatçi olcak .onun içinde beterin beteri var şükrediyorum hep bende
Sen şimdi hamilesin istedigin herşeyi yaptırabilirsin
böyle bişey yaşadığını bende bilmiyordum canım.çok çok zor.. ablamda yaşadı aynısını..
Allah ım ettiğim şikayetlerden utanırım inanki..
evet şefaatçi olacak.. ve bu dünyada da fayda sağlayacak anne babasına..
daha fazla üzülmeyeceksin inşallah lazom.
Çok sıkıntılar çok acîlar yaşadım.onun için hepinizi çok iyi anlıyorum.inşallah meleklerimiz ahirette bize şefaatçi olcak .onun içinde beterin beteri var şükrediyorum hep bende
malesef benim eşim senin ki kadar ince olmayabilir lazom
tekrar teşekkür ederim lazom desteklerin için :)
kardeşine verdiğin iyi olmuş canım,gördükçe de için burkulurdu zaten. ne de olsa ilk göz ağrın.Evet cnm.ama geride kaldı o günler unutamıyorum hala ama acîsı zamanla geçiyo.ben üstün körü bahsettim yoksa çok zor zamanlar geçirdim.herşeyini almiştim kıyafetleri filan.şimdi kardeşim doğurmak üzere hepsini ona verdim iğneden iplige ne varsa.rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize .
İlk hamileligimde benimkide okadar ince değildi ama yinede yapardi istedigimi.ama bu sefer hamile kalayım deli divane olur bende naz yapacam bu sefer
Allah razı olsun canım teşekkür ederim sana üşenmeyip yazmışsın beni teselli etmek için..ben şimdi hemen iyileşsem de tekrar başlasam diye dört gözle bekliyorum doktorum bana da çok moral verdi bide benim dr hiç evlenmemiş hamileliği hiç yaşamamış bile ona rağmen benimle o kadar güzel konuştu ki zamanını ayırdı tokat medikalin başhekimi olmasına rağmen, bir hafta sonra kontrole gel dedi o zaman söyler ne kadar korunma vereceğini neler yapmam gerektiğini..tekrar teşekkür ederim sana mehtabım :)O korku bende de vardı canım kürtajdan sonra 3 adet kanaması yaşadıkdn sonra hamile kaldım ödüm kopuyordu inan bana ondan öncede ilk bebegime cok zor hamile kaldıgım icin kafamdan atamıyordum bir türlü senin daha erken vücudun attı şükret olurmu benim doktorum 5 yada 6 aylıkkende yaşaya bilirdin o daha zor olurdu hareketlerini herşeyini hissettikden sonra inan bana cok daha zor bana baya morel verdi doktorum sakın üzülme 3 yada 5 gün üzül sonra toparla kendini yoksa ikinci bebek sahibi cok zor olursun dedi bende ara ara tutamıyor cok aglıyordum gizli gizli eşimden sonra baktımki kendimi cok yıpratıyorum kendine gel dedim kendi kendime gün saydım resmen ikinci kez gebeligi düşünmek icin iyleştim artık dedigim an çalışmalar başladık ilk ay olmadı ama ikinci ay oldu ilk iki ayda doktor yasaklamıştı zaten o iki ayı bana cok uzun gelmişti iyleşsemde artık çalışmalara başlasam diye şafak sayıyordum vallaha
Allahımda sabrını veriyor inan bana yüzünü görmedik nasılsa saglıklı olsa seninle olurdu demekki saglıklı degilmiş erkenden atman vücudundan cok daha iyi bu demek oluyorki 2 ci bebek icin daha kısa süre bekleyip çalışmalara başlıycaksın bu bi yönden umut veriyor insana gebeligin 5 yada 6 aylık olsaydı kaybetseydin allah korusun o zaman daha uzun süre koruma vericekti doktorun ve pskolojik olarak daha cok çökmüş olucaktın benimde başımdan geşti bunu kabullenmek zorundayız sabırla isyan etmeden güclü olarak bekle ve gün saymaya başla tatlım