2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kızlarrr selammm hepicenize..bat+1 oldu ama gelen giden yok vücüt ısımda düşmedi hala ama bekleyeceğim biraz daha hayırlısı hepimiz için rabbimizden

Kızlarrr selammm hepicenize..bat+1 oldu ama gelen giden yok vücüt ısımda düşmedi hala ama bekleyeceğim biraz daha hayırlısı hepimiz için rabbimizden

as hg bacımm ayy hadi inşşş inşşşşşşşş gelmz 9 ay güzel haberler verin inşte böyle inş hamişsinzdir bacılar gelsin bebişler

canım ben yozgatta görev yapıyrum aslen çorumluyum ama görev gereği burdayız malesef...

Günü gününe geliyormu yoksa bir kac gün oynuyormu adetlerin eger gecikme olmadan oluyorsan yarın ilk idrarınla test yap canım inşallah güzell haberler verirsin bize

abla bnde kımyasal gecrmsm ya bu ay ıkımıze noldu anlamdm

kıss elam beni de şüpheye düşürdün hee kısların hepsi kimyasal dedi bitek sen deil dedin ohh şükür ki hamile kala biliyomuşuz .ok şükür ki bnu ögrendik bacımm buda bi umut ışıgı bize inş önümüzdeki ay bebişimiz gelcektir bacımmmmmmmmmmmm ondan byle olmuştur bnada şükür
ayy inş ikimiz bir anda hamile kalırız hstnemiz aynı dr umuz aynı kimyasal düşügümüz aynı
koptummmmmmmmm

Sonra görüşürüz eşimle dışarıya cıkıcaz birazdan hazırlanmam gerek cok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın bu ay gelsin bebişleriniz inşallah

inş abla ama cok uzuldum hamıle kalıyorum snra kımyasal oldu ılk dfa oldu ama:84:

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
kıs bn geldim deyip kacmışsın
inş abla ama cok uzuldum hamıle kalıyorum snra kımyasal oldu ılk dfa oldu ama:84:

bacım sakın üzülme bak şükür ki hamile kala biliyomuşuz içini karatma kötüyü cagrma hep iyi düşün iyi olsun bacım inşş
bnm de ilk defa oldu bacım herkez diyo ki kimyasalın arkası bebk hadi inşşşşşşşşşşşş yüzümüz güler inşşşşşşşşşşşşş

s.aleyküm kızlar medikekale dr a gittimbugün kalp atışı için... haftasıyla uyumlu değil dedi ultrasondsn baktı ilk önce, sadece kese var dedi bi de vajinal bakalım dedi orda da sadece kese çıktı kese normalden küçük embriyo da gözükmüyo dedi geç döllenme olabilir 2 hafta bekleyelim hala yoksa boş gebelik dedi kürtajla alacaz dedi (((( ama benim içimde hala bi ümit var fakat ilk kontrolde haftasiyla uyumlu sıkıntı yok demişti sonradan gelişimin yavaşlaması beni çok korkutuyooo
sonra medikalde başka bi dr a gittim devlete zaten gidemezdim malum haftasonu...ikinci dr annemin dr u çıktı :) o dr da hemen hemen aynı şeyleri söledi kese boş embriyo gözükmüyo dedi ama daha rahatlatıcı konuştu resmen terapi yaptı bana. 1 hafta sonra tekrar gel kesin teşhis için erken, ilk kontrolünü ben yapmadığım için bekleyelim dedi.
Allah'ın takdiri her şey kabulümüz, beklemekten başka bi çaremiz yok bunda da vardr bi hayır.. bi hayrı gördüm mesela..annemin dr uyla tanıştım annem babam o dr u çok övüyolar
Benim gibi yaşayip sonradan embriyoyu gören kalp atışını duyan kişiler var mi acaba??? tanıdığınız duyduğunuz vs...
BANA DUA EDİN KIZLAAAAAAR ((

Son düzenleme:
tabi canım orası öyle ama imkanlar kısıtlı oyzden ankaraya gelcez inşallah...
hadi inşş bacım RABBİM gönlündekini versin inşş
oyyy bacımm yaa çokk üzüldümm RABBİM hayrlısını versin ALLAH korusun bebegini ama egerki düşük olursa ALLAHIM inş arkasından saglıklı evlat nasib eder bacıma inşş vla çok üzüldüm bacım dualarım seninlee bak ALLAH razı olsun annenin dr undan inş güzel haberler verir
1 mart abla noldukı

bişi olmadı bacım merk etim sen bnden öncesin hadi yolu ac ayagını sürükle bacım arkndan geleyim

inş ablam ınş buzmnları ıyı degrlendrelım unutma mıke devam adet olana kadar bıgun arayla

İnşallah azapcımmm inşallah ALLAH RAZI OLSUN güzel duaların ve desteğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…