Bat günümüz aynı canım ama ben serbest bıraktım kilo falan vereyim yaz geçsin ondan sonra tekrar denerim diye düşünüyorum hayırlısı artık
ya benim erken geldi bu ay kırmızılar..3 yıllık evliyim ilk bebişimi istiyorum napacağımı şaşırdım..kuzenime gittim bugün 38 yaşında 8 aylık evli 2 tane düşük yapmış..ben hiç korunmadım 1 yılı geçiyor bebiş isteyeli ama ne bi düşük ne bi hamilelik..hiçbir sorunda yok ne eşimde ne bende..çıldıracam artık..
mart ayı ilk hamiş siz olursunuz inş eger adet olursam bak şimdi yaa günümüde bilmiyommyeni bat 8 mart
bayağa kötüyüm ben ya...napacağımı şaşırdım başka dra mı gitsem napsam bilemedim...
ne desem bilemiyorum kelin merhemi olsa...
günydın bacım günün aydın olsun inşşş yaw ne yazayım bilemedim haaa adet oluyom mu olcam mı hamilemiyim adetten mi kesildim ALLAH korusun bişi diyemiyommGünaydın kızlar nasılsınız azapcım ya üzme kendini ne olur herşeyde bi hayır vardır bu ay kimseye yaramadı döküldük resmen hayırlısı artık
Canım üzülmeeee benden sizdenim bence hiç bir belirti yokk ayın 15 i gelecek yani lanet kırmızılar
aynısını bnde yaşıyom bi kac gün içim kavruluyo sonra diyom ki inşş bu ay diyom calışıyom RABBİM ne eylerse güzel eylerrbacım ya sıkma canını bende oldum malesef bitmek üzere bu ay hiç bişy denemiycem endokrin bölümüne gtcem bakalm tsh normale dönmüşmü ona baktırcam
kızzz üzme kendini yavru kuşum boşver bu ay olmazsa diğer ay yaza kadar inşallah hepimiz hamiş oluruzvalla bende adete 2 gün kala ve adetin ilk günleri üzülyrm ağlıyorum sonra normale dönüyorum her yerni gün yeni umut demek boşver olucaz inşallah
Kizlar insallah onumuzdeki ay guzel haberler duyariz..
ya benim erken geldi bu ay kırmızılar..3 yıllık evliyim ilk bebişimi istiyorum napacağımı şaşırdım..kuzenime gittim bugün 38 yaşında 8 aylık evli 2 tane düşük yapmış..ben hiç korunmadım 1 yılı geçiyor bebiş isteyeli ama ne bi düşük ne bi hamilelik..hiçbir sorunda yok ne eşimde ne bende..çıldıracam artık..
RABBİM fazla bekltmz inşşş bacılar bu ay inşşşş göbüşümüze giri verir bebegimz hayırlısı ALLAHTANeylemcim oykulerimiz benziyor...nerdeyse 3.5 yillik evliyim..
Ben de henuz hic hamile kalamadim 8. ayima girdim dusunmeye baslayali..
sanirim bu ay da olmazsa hsg cektiricem..
kıslarr bi derdim var bi dinleyin heleben 2 gün önce adet oldum sandım cokk az bi leke geldi iç camaşırıma aha dedim adet oldum
agladım üzüldüm delirdimsonra içcamışırımı degişip günlük pet koydum hani eliniz kesilrde peceteye silersinz ya damla bile deil bulaşık yalaşık yine öyle oldu sonra tık yok hiç bişi gelmiyo batım yarın başka bi topikte kıslar test yap dedi birazdn ecz gidecem acılmasını bekliyom :18::18::18:yalvarırım dua edin bna nolurrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kıslarr bi derdim var bi dinleyin heleben 2 gün önce adet oldum sandım cokk az bi leke geldi iç camaşırıma aha dedim adet oldum
agladım üzüldüm delirdimsonra içcamışırımı degişip günlük pet koydum hani eliniz kesilrde peceteye silersinz ya damla bile deil bulaşık yalaşık yine öyle oldu sonra tık yok hiç bişi gelmiyo batım yarın başka bi topikte kıslar test yap dedi birazdn ecz gidecem acılmasını bekliyom :18::18::18:yalvarırım dua edin bna nolurrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günydın balımm hggazapcım günaydın bacıımm...
inş yerleşme lekesidir.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
Canımmm ne yaptınn inşallah lekelenmedir :18::18::18:
eylemcim oykulerimiz benziyor...nerdeyse 3.5 yillik evliyim..
Ben de henuz hic hamile kalamadim 8. ayima girdim dusunmeye baslayali..
sanirim bu ay da olmazsa hsg cektiricem..
Azapcım dualarım seninle canım..hadi hayırlı haberler...
ALLAH razı olsun bacım ama negatif cıktı testmde
ALLAH razı olsun bacım ama negatif cıktı testmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?