- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelmese nolur şu adet 9 ayyyy
kııııııııığğğğğğsssssslarrrr nabersiniz
ben yetiştim sedoşcum nasılsın
benim ellerime domestos kokusu siniyo kalıyor kullanınca kızlar. eldiven kullanamıyorum.alerjim var.
bu kokuyu ellerden çabuk çıkarmak için öneriniz var mı acabasaaaaaaaaaaa becerikli hatunlar bi el atsın buraya
Kizlar bana yardımcı olur musunuz birsey sorabilirmiyim
Iyi aksamlar kizlar ben cok hastayim faranjit olmusum raporluyum evdeyim sizler nasilsinz sol anahtarim sende adet olmussun bende oldum ayin ikisinde kismet beklicez cnm
Bat 3 gün gecti bu sabah idrar testinde çok çok silik ikinci çizgiyi gördüm ilk 5 dakikada ama bir iki saat sonra gittikçe silindi iki çizgi de bu ne demeksor canım bilgimizin yettiği kadarıyla yardımcı oluruz
Bat 3 gün gecti bu sabah idrar testinde çok çok silik ikinci çizgiyi gördüm ilk 5 dakikada ama bir iki saat sonra gittikçe silindi iki çizgi de bu ne demek
sendemi adet oldun off off bnde kesin p.tesiye kadr olurum ALLAH büyüktür tayin bekliyomuşsun belki kafana takmadıgın için RABBİm göbüşüne inş koyu verir kuzucunu inş bacımmmmkızlar ya ben kırmızı kartı yedim bu ayda olmadı hevesliydim bu ay nasip değilmiş artık önümüzdeki bahara kaldı ben pes ettim artık ara vermeyi düşünüyorum ben yazı bir geçireyim ondan sonra devam ederim hem tayin işi de hallolmuş olur kendimi bir dr bağlarım ona göre hareket ederim diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun bu arada benim internet te problem var açamıyorum gündüz hiç çalışmıyor akşamları fırsat buldukça gelirim öpüldünüz canlar
Iyi aksamlar kizlar ben cok hastayim faranjit olmusum raporluyum evdeyim sizler nasilsinz sol anahtarim sende adet olmussun bende oldum ayin ikisinde kismet beklicez cnm
büyük ,ALLAHIM sen bilirsinnn
demk böyle hayırlıymış
azabcım stres olma tatlım inşallah öteki aya yüzün güler.adı patasıca adettt