2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Hayırlısı olsun canım ya bende sendenim hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım bu ay ama olmadı yapacak birşey yok ben serbest bıraktım artık yazdan sonra bakarım artık :26::26:

ben hiç bi belirtide yaşamadım aynen yapck bişi yok offfffffffff ALLAHIMM nolurr YARABBİM duy bizide kurbn oldugum ALLAHIM çok kötüyüm kızlar bnyaa

azabcım stres olma tatlım inşallah öteki aya yüzün güler.
benimde var adet belirtilerim.zaten bu ay 4 defa adet oldugumu gordum ruyamda.
kesin olcam..neyse takılıruk bi ay daha beyaaa

off nasl olmam bacım ya bir ayın daha gecip gitti tüp bebk 39 dan gün almaynlaraymış o hakımda yok galiba p.tesi dr a sölücem tüp bebk yapalım dicem : bnde rüyamda bebk emzirdigimi gördümm bacımm kan rüyayı bozr diye sölüyolar hayrlısı diyelim

Ah cnmya yine adet olmussun hemde erkenden ne diyecegimi bilmiyorum benimde olmadi bu ay esin sperm tahlili yaptirsin diyo dr benimkini ikna edemedim

Ah cnmya yine adet olmussun hemde erkenden ne diyecegimi bilmiyorum benimde olmadi bu ay esin sperm tahlili yaptirsin diyo dr benimkini ikna edemedim

hadi ya bnm kide 2.çi aşı için bu ay bekleyelim dedi bn 3 gün hiç konuşmadım akşm böyle olmuyo eski si gibi ol dedi bnde şartım var 2. aşıyı yaptrcaz dedim mecbur kabul etti çokk agladım ama çok zor ikna etim inş sende ikna edersin bacımm

Azapcim benimki zor ikna olur cocugumuz var diyo olursa olsun ama dr a gitmem diyo sen buay yine asilamami dusunuyon bacim

Azapcim benimki zor ikna olur cocugumuz var diyo olursa olsun ama dr a gitmem diyo sen buay yine asilamami dusunuyon bacim

oda haklı kendince şükür bitane var RABBİM inş 2. ciyide fazla bekletmz kurbn oldugum ALLAHIm
evt bacım p.tesi gidecm aşı için ama yaşışmı sölücem tüp bebege eger dr uygun görürse isticem bakalım ne diyecek tüp bebktede yaşın 39 undan gün almamış olack diyo internete bilmiyom bacımm halim çok vahim
off off yinede şükür bi oglum var benm deil ALLAHIn şükürr inş bide aşkımı baba yaparım inşşşşşşşşşşşşşş

yeni bat 8 mart
bayağa kötüyüm ben ya...napacağımı şaşırdım başka dra mı gitsem napsam bilemedim...

Günaydın kızlar nasılsınız azapcım ya üzme kendini ne olur herşeyde bi hayır vardır bu ay kimseye yaramadı döküldük resmen hayırlısı artık

yeni bat 8 mart
bayağa kötüyüm ben ya...napacağımı şaşırdım başka dra mı gitsem napsam bilemedim...

Bat günümüz aynı canım ama ben serbest bıraktım kilo falan vereyim yaz geçsin ondan sonra tekrar denerim diye düşünüyorum hayırlısı artık

kıslarrr adetim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bacım ya sıkma canını bende oldum malesef bitmek üzere bu ay hiç bişy denemiycem endokrin bölümüne gtcem bakalm tsh normale dönmüşmü ona baktırcam
bn hiç hamile kalamıcammmmmmmmmmmmmmmm

kızzz üzme kendini yavru kuşum boşver bu ay olmazsa diğer ay yaza kadar inşallah hepimiz hamiş oluruz valla bende adete 2 gün kala ve adetin ilk günleri üzülyrm ağlıyorum sonra normale dönüyorum her yerni gün yeni umut demek boşver olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…