canım bende iğneye başladım kendim yapıyorum göbekten iğneyi sonuna kadar vuruyorum ama sonra çıkarıp bastığımda bişey atıyo onu göbekteyken atmasına gerek yok demii canımmm
daha çok çok erken benim iğneden 9.gün negatif çıkmıştı bende çok üzülmüştüm 14.gün poziitifdi şimdi yapıp moralini bozma 4 5 gün bekle canımm
valla ben pek o işlerden anlamıyorum ama burdaki kızlardan biliyom 14.günden sonra yapılan testler daha sağlıklı ve güvenilir diyolardı yinede sen bilirsin canım
olmazmı yavru olur tabi ,2 günde bir 2 ye katlıyor benim 39 du 3 gün sonra gittim 201 çıktı ..
havva cım hayırdır canım ne oldu :26:
canım 11 ocakta olmuşsun iğneni ,çok erken daha 10 günlük bir gebelik olacak bahsettiğin ,onunda çıkması imkansız ,bu iğnenin etkisi olabilir ,ama inşallah değildir de bebektir ..
cuma günü gidicem drma kan testi vericem tekrar
Kızlarrr selam bir şey sorsam olumu kine? Benim bat biteli daha 2 gün oldu ama sağ kasığıma ağrı giriyor ara ara bugün başladı bu kadar çabuk olabilirmi? yumurtlama :18::18:daha çalışmaya bilene başlayamadım ki.
Canın doktoruna gitmeye hic gerek yokki aslında artık bu işde bizde uzman olduk vallaha yaaa
Aile hekiminiz yapıyordur gidiceksin sabah kan vericeksin kuvvetle muhtemel akşama dogru sonuc icin cagırır
Sende bakarsın 2 ye katlıyorsa saglıklı ilerliyor demektir sonra doktora gitmeden bir süre evinde bekle gitsende bakmıycak zaten
Cuma günü bi kızla tanıştım doktora gelmişti oda hamile oldugunu ögrenince gelmiş kan degerine baktım 200 daha cok erken gelmişsin dedim doktor şimdi sana bakmıycak 1 hafta sonra gel diycek dedim sakın morelin bozulmasın tamam mı dedim girdi cıktı doktordan dedigin gibi hic ilgilenmedi kan degerime baktı 1 hafta sonra gel erken dedi bana dedi bende şuan 4 hafatlıksın 6 hafta olunca gel aynı doktora gidiyoruz zaten idrarada sıkışık ol hem kalbini hem keseyei gör benim yaptıgım gibi yapabilirsin dedim cok teşekkür etti yinede sen bilirsin icinde aay kötü bişe varsa falan filan böyle düşünme öyle bişe olsa bile allah korusun yine beklmeye alıcak seni anlamya çalışıcak
Canım yumurtanın günü hic belli olmuyor benimde adetim bitti 5 gün sürüyor sonra 8 gün yumurtladım o günü kacırmadık
Yumurta akı gibi geldi yapışkan bişe eşime koş koş yapalım dedim ve o ay hamile kaldım 12 14 günde bir olucak diye bişe yok
s.a gününz aydın dualarınız kabul olur inşş okunan şu ezan yüzü suyu hürmetine inşşşşşşşşşş
yaa benim bu 2. yi ya. kızanlar oluyo daha birinci çok küçük diye başta annem mesela.. bense çocuk hastasıyım.. ikisine de güle oynaya bakarım diyorum. bugün eşim tarafından birine söyledik sevine sevine bi hal oldu walla.. kayınvalidem de birkaç kere sormuş... eşim yeni yeni itiraf ediyo. bu hafta gidip söyleyeceğiz inş
canım bende iğneye başladım kendim yapıyorum göbekten iğneyi sonuna kadar vuruyorum ama sonra çıkarıp bastığımda bişey atıyo onu göbekteyken atmasına gerek yok demii canımmm
valla duygularıma tercüman oldun bu nasıl bir vicdansızlıktır yaaa aklım almıyo biz burda bir hamile duysakta sevinsek diye bekliyoz hacı sen ne ayaksınnnnnn
nasılsnız aramızda hamişler varmış kızlar gözünüz aydın olsun
hepinizin adına çok sevindim inanın Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inş.
benim bu ayda olmadıama olsun diyorum herşeyde vardı bi hayır oluruna bırakıcam artık
s.a gününz aydın dualarınız kabul olur inşş okunan şu ezan yüzü suyu hürmetine inşşşşşşşşşş
kızlar bende size katılıyorum böyle beddua etmeye kimsenin hakkı yok
mehtap valla engin bilgilerimiz bize fazla geliyor artık, bide çevremizi aydınlatıyoruz ya süperiz biz,benimde başıma gelmişti buna benzer ,bende kızı sakinleştirmiştim ağlayacaktı nerdeyse ,ama dua ederek gitti ,sonra hep karşılaştık hastanede onunla arada konuştuk filan ..
azapcım nasılsın cnm
as hg bacım kıss bacım napalım bizde öteki ay deneriz ALLAH büyük
kıss papatyaa senin yapraklarını yolcam heenerdesin senn göremiyom seni kıı
özledim leynnehh işte hayt iciyom mikmik yapıyom sonraDA beklemeye devam ama bnm bu ay hiç ümidim yok kıı
sen nörüyon balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?