• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım bende iğneye başladım kendim yapıyorum göbekten iğneyi sonuna kadar vuruyorum ama sonra çıkarıp bastığımda bişey atıyo onu göbekteyken atmasına gerek yok demii canımmm

canım kendin vurma kocan vursun benim de koçiş ilk defa vurmuştu bende gülmüştüm gülünce göbeğim titredi çok az çıktı hemen pamuk la ovdum sonra çıkmadı hiç

daha çok çok erken benim iğneden 9.gün negatif çıkmıştı bende çok üzülmüştüm 14.gün poziitifdi şimdi yapıp moralini bozma 4 5 gün bekle canımm

olur biraz daha bekliyim tekrarlarım cuma günü yada cumartesi

valla ben pek o işlerden anlamıyorum ama burdaki kızlardan biliyom 14.günden sonra yapılan testler daha sağlıklı ve güvenilir diyolardı yinede sen bilirsin canım

çok sağolun cnmlarım bu ay okadar çok ümütliyim ki bir hafta oruç tutum bunun niyetine namaza başladım tesbihler çektim eyüp peygamberimize şifa olan sudan içtim dua dilimden hiç düşmüyo sadece kandime etmiyorum tüm benim gibi bekleyenlere diyorum sizi çok seviyorum çok sağolun allah razı olsun hepinizden

olmazmı yavru olur tabi ,2 günde bir 2 ye katlıyor benim 39 du 3 gün sonra gittim 201 çıktı ..

havva cım hayırdır canım ne oldu :26:

cnm yukarıda yazdım ama yine yazayım 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün yani aaz önce evdeki testlerden yaptım ilk 1 dk bişey çıkmadı 5 dk dolmadan bide baktım silik ama uzaktan bile farkedilen çizgileri gördm kısçem iğnenin etkisinden deyildir demi işallah doğrudur

Kızlarrr selam bir şey sorsam olumu kine? Benim bat biteli daha 2 gün oldu ama sağ kasığıma ağrı giriyor ara ara bugün başladı bu kadar çabuk olabilirmi? yumurtlama :18::18::17::52: daha çalışmaya bilene başlayamadım ki. :27::27::52::52:

cuma günü gidicem drma kan testi vericem tekrar

Canın doktoruna gitmeye hic gerek yokki aslında artık bu işde bizde uzman olduk vallaha yaaa:1:
Aile hekiminiz yapıyordur gidiceksin sabah kan vericeksin kuvvetle muhtemel akşama dogru sonuc icin cagırır
Sende bakarsın 2 ye katlıyorsa saglıklı ilerliyor demektir sonra doktora gitmeden bir süre evinde bekle gitsende bakmıycak zaten
Cuma günü bi kızla tanıştım doktora gelmişti oda hamile oldugunu ögrenince gelmiş kan degerine baktım 200 daha cok erken gelmişsin dedim doktor şimdi sana bakmıycak 1 hafta sonra gel diycek dedim sakın morelin bozulmasın tamam mı dedim girdi cıktı doktordan dedigin gibi hic ilgilenmedi kan degerime baktı 1 hafta sonra gel erken dedi bana dedi bende şuan 4 hafatlıksın 6 hafta olunca gel aynı doktora gidiyoruz zaten idrarada sıkışık ol hem kalbini hem keseyei gör benim yaptıgım gibi yapabilirsin dedim cok teşekkür etti yinede sen bilirsin icinde aay kötü bişe varsa falan filan böyle düşünme öyle bişe olsa bile allah korusun yine beklmeye alıcak seni anlamya çalışıcak

Kızlarrr selam bir şey sorsam olumu kine? Benim bat biteli daha 2 gün oldu ama sağ kasığıma ağrı giriyor ara ara bugün başladı bu kadar çabuk olabilirmi? yumurtlama :18::18::17::52: daha çalışmaya bilene başlayamadım ki. :27::27::52::52:

Canım yumurtanın günü hic belli olmuyor benimde adetim bitti 5 gün sürüyor sonra 8 gün yumurtladım o günü kacırmadık
Yumurta akı gibi geldi yapışkan bişe eşime koş koş yapalım dedim ve o ay hamile kaldım 12 14 günde bir olucak diye bişe yok

Canın doktoruna gitmeye hic gerek yokki aslında artık bu işde bizde uzman olduk vallaha yaaa:1:
Aile hekiminiz yapıyordur gidiceksin sabah kan vericeksin kuvvetle muhtemel akşama dogru sonuc icin cagırır
Sende bakarsın 2 ye katlıyorsa saglıklı ilerliyor demektir sonra doktora gitmeden bir süre evinde bekle gitsende bakmıycak zaten
Cuma günü bi kızla tanıştım doktora gelmişti oda hamile oldugunu ögrenince gelmiş kan degerine baktım 200 daha cok erken gelmişsin dedim doktor şimdi sana bakmıycak 1 hafta sonra gel diycek dedim sakın morelin bozulmasın tamam mı dedim girdi cıktı doktordan dedigin gibi hic ilgilenmedi kan degerime baktı 1 hafta sonra gel erken dedi bana dedi bende şuan 4 hafatlıksın 6 hafta olunca gel aynı doktora gidiyoruz zaten idrarada sıkışık ol hem kalbini hem keseyei gör benim yaptıgım gibi yapabilirsin dedim cok teşekkür etti yinede sen bilirsin icinde aay kötü bişe varsa falan filan böyle düşünme öyle bişe olsa bile allah korusun yine beklmeye alıcak seni anlamya çalışıcak

mehtap valla engin bilgilerimiz bize fazla geliyor artık, bide çevremizi aydınlatıyoruz ya süperiz biz :21: ,benimde başıma gelmişti buna benzer ,bende kızı sakinleştirmiştim ağlayacaktı nerdeyse ,ama dua ederek gitti ,sonra hep karşılaştık hastanede onunla arada konuştuk filan ..

s.a gününz aydın dualarınız kabul olur inşş okunan şu ezan yüzü suyu hürmetine inşşşşşşşşşş:16::54:

Canım yumurtanın günü hic belli olmuyor benimde adetim bitti 5 gün sürüyor sonra 8 gün yumurtladım o günü kacırmadık
Yumurta akı gibi geldi yapışkan bişe eşime koş koş yapalım dedim ve o ay hamile kaldım 12 14 günde bir olucak diye bişe yok

Amanınn o zaman benim akşam ne yapıp edip çalışmam lazımmm :17::17::17: :52::52: şansa bırakmayalım :27::27::26:

yaa benim bu 2. yi ya. kızanlar oluyo daha birinci çok küçük diye başta annem mesela.. bense çocuk hastasıyım.. ikisine de güle oynaya bakarım diyorum. bugün eşim tarafından birine söyledik sevine sevine bi hal oldu walla.. kayınvalidem de birkaç kere sormuş... eşim yeni yeni itiraf ediyo. bu hafta gidip söyleyeceğiz inş :8::8::8:

boş ver canım ya sen kimseye aldırma benimde ailem tepki göstericek çünki üçüncüyü istiyorum ama umurumda deil :27::27::27:

canım bende iğneye başladım kendim yapıyorum göbekten iğneyi sonuna kadar vuruyorum ama sonra çıkarıp bastığımda bişey atıyo onu göbekteyken atmasına gerek yok demii canımmm

İlacı sonuna kadar sıkınca evet bişe cıkıyor ama diger ellinle tutsan sıktıkdan sonra oda atmasa kendini daha iyi
Yoksa hafif kan cıkabiliyor morarmada olabiliyor hep aynı yerlerden yapma ara sıra kolundan yap ben öyle yapıyorum cok acıyor
Yakıyor bıcak sürtüyorlar sanki ettime

nasılsnız aramızda hamişler varmış kızlar gözünüz aydın olsun:16::16::16::16::16:
hepinizin adına çok sevindim inanın Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inş.
benim bu ayda olmadı :19: ama olsun diyorum herşeyde vardı bi hayır oluruna bırakıcam artık

nasılsnız aramızda hamişler varmış kızlar gözünüz aydın olsun:16::16::16::16::16:
hepinizin adına çok sevindim inanın Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inş.
benim bu ayda olmadı :19: ama olsun diyorum herşeyde vardı bi hayır oluruna bırakıcam artık

as hg bacım kıss bacım napalım bizde öteki ay deneriz ALLAH büyük :34:

kızlar bende size katılıyorum böyle beddua etmeye kimsenin hakkı yok

ark gecmişe bi göz attım çok çirkin üzücü konuşmalar var ismihan senden böyle bi beddua beklemzdim
hepimiz adak adıyoz gece gündüz RABBİME yalvarıyoz çoçuk diye yanıp tutuşuyoz kızgınlıgın ne olursa olsun böyle kimseye beddua edilmez inan çok üzüldüm :14:

mehtap valla engin bilgilerimiz bize fazla geliyor artık, bide çevremizi aydınlatıyoruz ya süperiz biz :21: ,benimde başıma gelmişti buna benzer ,bende kızı sakinleştirmiştim ağlayacaktı nerdeyse ,ama dua ederek gitti ,sonra hep karşılaştık hastanede onunla arada konuştuk filan ..

Eylülcüm vallaha dogurmadım ama sonucda 2 kere gebelik yaşadım baya tecrübeli oldum bu konularda ilkindede acele etmedim
Hamile kalınca 6+5 günlüktü ilk gittigimde o zamanda kalbini ve keseyi gördüm 2 cide aynısını yaptım erken gitmek mantıklı gelmiyor bana neden dersen doktordan güzel şeyler duymak istiyorsun güzel ilgi bekliyorsun ilgilenmeyince daha erken diyince daha cok üzülüyorsun doktorlar düşünmeden konuşabiliyor bazen normal bir gebelik olsa bile boş gebelik dış gebelik diyip 1 hafta sonra gel takip edelim demeleri cok can sıkıcı bişe o hamileye o bir hafta nasıl gecer yaaa herşekilde bekletiyor zaten sonu güzelde olsa kötüde olsa beklemeden doktorda anlamıyor bende ordaki tanıştıgım kıza anlattım arkadaş olduk arabayla onuda evine kadar bıraktık cok teşekkür etti doktor bile beni bu kadar aydınlatmadı dedi eşimde yanımdaydı bizde okuya okuya yaşayarak ögrendik dedi

Back