- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
canım bende iğneye başladım kendim yapıyorum göbekten iğneyi sonuna kadar vuruyorum ama sonra çıkarıp bastığımda bişey atıyo onu göbekteyken atmasına gerek yok demii canımmm
canım kendin vurma kocan vursun benim de koçiş ilk defa vurmuştu bende gülmüştüm gülünce göbeğim titredi çok az çıktı hemen pamuk la ovdum sonra çıkmadı hiç
daha çok çok erken benim iğneden 9.gün negatif çıkmıştı bende çok üzülmüştüm 14.gün poziitifdi şimdi yapıp moralini bozma 4 5 gün bekle canımm
olur biraz daha bekliyim tekrarlarım cuma günü yada cumartesi
valla ben pek o işlerden anlamıyorum ama burdaki kızlardan biliyom 14.günden sonra yapılan testler daha sağlıklı ve güvenilir diyolardı yinede sen bilirsin canım
çok sağolun cnmlarım bu ay okadar çok ümütliyim ki bir hafta oruç tutum bunun niyetine namaza başladım tesbihler çektim eyüp peygamberimize şifa olan sudan içtim dua dilimden hiç düşmüyo sadece kandime etmiyorum tüm benim gibi bekleyenlere diyorum sizi çok seviyorum çok sağolun allah razı olsun hepinizden
olmazmı yavru olur tabi ,2 günde bir 2 ye katlıyor benim 39 du 3 gün sonra gittim 201 çıktı ..
havva cım hayırdır canım ne oldu :26:
cnm yukarıda yazdım ama yine yazayım 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün yani aaz önce evdeki testlerden yaptım ilk 1 dk bişey çıkmadı 5 dk dolmadan bide baktım silik ama uzaktan bile farkedilen çizgileri gördm kısçem iğnenin etkisinden deyildir demi işallah doğrudur