• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim... baana bunları söylerlerken teselli armağanı sözler bunlar diyordum.. şimdi istiyorum ki herkes bu mutluluğu yaşasın benimde bir faydam olsun...bana teselli verenlere güzel yönlendirenlere o kadar dualar ediyorum kii..Allah hepsinden razı olsun..kim benim için içten dua ettiyse kimlerin duası kabul olduysa Rabbim onlarında hakkına herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...

ya bacım iyi diyonda ben bi saniye kafmdan atamıyom ki :50: tm diyom aklıma getirmicem hep diyom olmuyo olmuyo :50::14: bu arada RABBİM kucagına almayı nasip etsin bacım :16:

ya bacım iyi diyonda ben bi saniye kafmdan atamıyom ki :50: tm diyom aklıma getirmicem hep diyom olmuyo olmuyo :50::14: bu arada RABBİM kucagına almayı nasip etsin bacım :16:

amin inşallah... Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.. iilgi duyacağın başka şeylere yönel... kursa falan git.. ne bilim resim yap..müzik öğren.. ya da örgü ör bi uğraş bul kafanı meşgul edicek...

amin inşallah... Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.. iilgi duyacağın başka şeylere yönel... kursa falan git.. ne bilim resim yap..müzik öğren.. ya da örgü ör bi uğraş bul kafanı meşgul edicek...

amin inş cümlemize inş da kıs bacımm vlla mik mik yaparken bile aklımda içimden RABBİM nolur kurban olayım hayırlı bi eli ayagı saglıklı bi evlat nasip et diyom nasıl gelmesin aklımaa eşim diyo ki bi evlat versen RABBİMİN izniyle bi hamile oldugunu bilsem gör bak neler olack diyoo olmuyo olmuyo RABBİM koymuştur inş bi kısa vakte cünkü yaşım geciyoo tek korkum bu yaş 39 :14::14::14::14::14::14:

amin inş cümlemize inş da kıs bacımm vlla mik mik yaparken bile aklımda içimden RABBİM nolur kurban olayım hayırlı bi eli ayagı saglıklı bi evlat nasip et diyom nasıl gelmesin aklımaa eşim diyo ki bi evlat versen RABBİMİN izniyle bi hamile oldugunu bilsem gör bak neler olack diyoo olmuyo olmuyo RABBİM koymuştur inş bi kısa vakte cünkü yaşım geciyoo tek korkum bu yaş 39 :14::14::14::14::14::14:

sen benim bu söylediğimi dikkate al kendini rahatlatıcak bişey bul..imkanın var mı bilmiyorum..yogaya git..spor yap..düzenli yürüyüş yap..evinde hafif değişiklik yap ne bileyim şimdi nasıl bir yaşam tarzın var bilemeyince bu kadaarı geliyor aklıma...

Sorduğum soru muziplik olsun diye (yaramazlık diye mikmiki mi kastettin ) demekti.....

Cevap bu olmamalı, çok üzüldüm açıkçası, benim hakkımda kulis yapılmış anlaşıldı.

Duamı tekrar ediyorum ve her kim iftira atıyorsa veya kötü düşünüyorsa O'na da nasip olmasın evlat kokusu.

Bu kadar netim......

Nasıl anlamak istiyosan öyle anlamaşîn.sen bilirsin.yalnız sen inançlı bilgili bir insana benziyosun dua bòyle yapılmaz.çoçuğun varmı yokmu bilmiyorum.olan biri asla böyle konuşmaz onuda bil.bak nezamandır burdan kimsenin ağzından böyle birşey duymadık duymakta istemiyoruz.zaten bunu yapanın arkaďaşımız dostumuz olcağına inanmıyorum.

katılıyorum ,ben ilk gebeliğimde elime test çubuğunu alıp doktoruma koşmuştum :10: ,cahillik işte :17:
ama sağolsun doktorum çok tatlıdır ,kan tetsinden sonra ,eylülcüm gebesin tatlım ,tebrik ederim demişti ,şimdi 2 günde bir tekrar edicez değerine bakıcaz sonrada bebeğimizi görücez demişti ,beni çok güzel duygularla yollamıştı hastaneden ,ağzım kulaklarımda çıkmıştım ...

guzummm benim ikincisi olmasına rağmen aldım testi elime koştum doktorun yanına:)) çok güldü bana

kızlar kontrolden geldik. doktorun ameliyatı varmış,of geç kaldım diyerek baktı ultrasonda. al bu bebek, 9+3 haftalık uyumlu dedi ve çıktı gitti beni öyle bırakıp. ağlamaklı kalktım soracaklarımı soramadım. ama olsun bebek iyiymiş ona şükür.
tekrar ne zaman gideciğimide bilmiyorum söylemedi salak adam :57:

kızlar kontrolden geldik. doktorun ameliyatı varmış,of geç kaldım diyerek baktı ultrasonda. al bu bebek, 9+3 haftalık uyumlu dedi ve çıktı gitti beni öyle bırakıp. ağlamaklı kalktım soracaklarımı soramadım. ama olsun bebek iyiymiş ona şükür.

canım sıkma canının..devlettemiydi doktorun tlf arayıp sorma sansın yokmu ne zaman gideceğini..bak iyimiş önemli olanda o datlummm:49::49::49:

a aaaa delimi ne sen bırak artık şu doktoru insanbul iyi bir doktora denk gelemedin yavvv

canım sıkma canının..devlettemiydi doktorun tlf arayıp sorma sansın yokmu ne zaman gideceğini..bak iyimiş önemli olanda o datlummm:49::49::49:

evet canım devlette. başka doktor yok zaten. mecburum yoksa ağzına tükürüp çıkarıp.
adamla muayene esnasında iletişim kuramıyorum telefonda hiç müsade etmez :31:
kv artık bir ay gitme bebek ışınlara maruz kalıyor diyo
aslında bende böyle düşünüyorum ama bilemedim:31:

ayy senin kuzun nasılmış :16: aynı zamanda görmüşüz kuzularımızı :16:

evet canım devlette. başka doktor yok zaten. mecburum yoksa ağzına tükürüp çıkarıp.
adamla muayene esnasında iletişim kuramıyorum telefonda hiç müsade etmez :31:
kv artık bir ay gitme bebek ışınlara maruz kalıyor diyo
aslında bende böyle düşünüyorum ama bilemedim:31:

ayy senin kuzun nasılmış :16: aynı zamanda görmüşüz kuzularımızı :16:

evet teysesi kafası beli herşeyi oluşmuş hareket ediyordu maşallah..darsısı sana guzum:16::16::16::16::16:

a aaaa delimi ne sen bırak artık şu doktoru insanbul iyi bir doktora denk gelemedin yavvv

sorma balım. koca şehire iki doktor bakıyor. köyler kasabalar ilçeler dahil :31:
burda sezeryanla doğum yapması gereken arkadaşımı normal doğuma zorladılar
bebek elleri kafasında anne rahmini yırtarak doğdu.
boynuna kordon dolanmış yavrunun yazık. bilememiş salak doktor.:31:

Back