kızlar tekrar selamlar umarım herkes iyidir... bazı yorumları okudum bende bebeğim olsun diye çok dualar ettim ama bir çok kişi hemen tedavi yöntemine başvurmuş... doktor banada tedaviyi önermişti..fakat bbenim gibi sorun yaşayan bir arkadaşımla karşılaşmıştım kendisi başhemşire... tedavi olmadan önce hayatını bir düzene koy aynı saatlerde erken yat olabildiğince erken kalk ve aynı saatlerde düzenli şekilde kahvaltını yap yemeğini ye demişti..bir başka arkadaşımda günde 1 bardak papatya çayı iç..kimyasal içerikli yiyeceklerden kafeinden uzak dur demişti... bunları sadece 3 ay yaptım bi yandan da düğün borçlarımızı bi kaç aya kadar toparlayalım olmazsa tedaviye başlarız diye konuşmuştuk eşimle.. niye çocuğum olmuyo diye doktora gittiğimde kadın sadece ultrasonla baktı ve bana yumurtalıkların yavaş çalışıyor üstelik kistinde var tedavi şart hemde iğne miğne değil doğrudan aşılama yapıcaz demişti...hamilelik testimide öylesine yapmıştım adetim geciktiği için söktürücü kullanıcaktım sonra bi bakiyim ne olur ne olmaz dedim testi yapınca çift çizgiyi görünce inanamadım..kan tahlili yaptırdım hemen sağlık ocağında ona bile inanamadım... ultrasonda bebeği görünce aaa hamileymişim diyorum bi dahaki kontrole kadar ya bi yanlışlık varsa diyorum...ultrason resimlerine bakıyorum tamam bu bebekmiş diyorum...bi kaç gün sonra yine aynı
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin... birde şöyle bir şey öğrenmiştim kadının biri 15 yıl çocuk sahibi olamamış gezmediği doktor kalmamış artık yurtdışına falan gitmiş..sonunda almanyada çokiyi bi doktor bulmuşlar adam bi sürü tahlil yaptırmış ve sonunda tek bi cümle kurmuş bu zamana kadar bi psikoloğa gitseydin şimdi istediğin kadar çocuğun olurdu.. anne stres yapınca yumurtalıkta cenini yakan bi salgı oluşuyormuş o da bebek tutunamadan yanıyomuş ve siz farketmeden onu adet yoluyla atıyormuşsunuz..