- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
h.b cnmmm azabım nasılsın görüşemedik bayadır özlemişim seni bacım yaaa
öyle bacım ona hiç şüphe yok kurban olduğum Rabbim
azabım beğeni yapamıyorum bende burdan beğeniyorum (resense beğendi )
sevgin ve özlemin karşılıklı balımmnerelerdesinz bi kayboldunuz el birligiyle burda tek kaldım kıı
Eylülcüm vallaha dogurmadım ama sonucda 2 kere gebelik yaşadım baya tecrübeli oldum bu konularda ilkindede acele etmedim
Hamile kalınca 6+5 günlüktü ilk gittigimde o zamanda kalbini ve keseyi gördüm 2 cide aynısını yaptım erken gitmek mantıklı gelmiyor bana neden dersen doktordan güzel şeyler duymak istiyorsun güzel ilgi bekliyorsun ilgilenmeyince daha erken diyince daha cok üzülüyorsun doktorlar düşünmeden konuşabiliyor bazen normal bir gebelik olsa bile boş gebelik dış gebelik diyip 1 hafta sonra gel takip edelim demeleri cok can sıkıcı bişe o hamileye o bir hafta nasıl gecer yaaa herşekilde bekletiyor zaten sonu güzelde olsa kötüde olsa beklemeden doktorda anlamıyor bende ordaki tanıştıgım kıza anlattım arkadaş olduk arabayla onuda evine kadar bıraktık cok teşekkür etti doktor bile beni bu kadar aydınlatmadı dedi eşimde yanımdaydı bizde okuya okuya yaşayarak ögrendik dedi
bacım benim teyzemin eşi vefat etti oralardaydım kaç gün o yüzden yoktum
oyyyy teyze kızları bitti btti ne acıymış ben ilk defa ailemden birini kaybettim
Rabbim sabır versin hepsine baba başka bişeymiş sanırım yada ben ilk kez bu kadar yakın gördüm ondan
yerim seni yerrr
resense cim tekrar başın sağolsun tatlım ,allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin inşallah ..
bacım benim teyzemin eşi vefat etti oralardaydım kaç gün o yüzden yoktum
oyyyy teyze kızları bitti btti ne acıymış ben ilk defa ailemden birini kaybettim
Rabbim sabır versin hepsine baba başka bişeymiş sanırım yada ben ilk kez bu kadar yakın gördüm ondan
resense cim tekrar başın sağolsun tatlım ,allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin inşallah ..
oyy bacım başınız sagolsun sizede sabır versin çok zor RABBİM genç ölümü vermesin mekanı cennet olsun inşş
benm kayıplarım çok bacım teyzem yengem 6 aylık yigenim eniştem dedelerim ALLAH rahmet eylesin ne diyelim takdiri ilahi bacım
ben çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz Allah'a emanetsiniz
kıss papatyaa senin yapraklarını yolcam heenerdesin senn göremiyom seni kıı
özledim leynnehh işte hayt iciyom mikmik yapıyom sonraDA beklemeye devam ama bnm bu ay hiç ümidim yok kıı
sen nörüyon balım
eylüllllllllll kıss sen slmımı almadın hele deyi ver hele bişi mi varr
bende iiyim canım çalışmalara devam iki gündür kasıklarım ağrıyo herhalde yumurtluyomkız diyom ya beni bilgisayarda kk ya girilmiyo bişe oldu bilgisayara yapılmıyoda bende fırsat buldukça diğer bilgisayar boş kalırsa ondan giriyom yani kaçamak sizin için cnm
kızlar tekrar selamlar umarım herkes iyidir... bazı yorumları okudum bende bebeğim olsun diye çok dualar ettim ama bir çok kişi hemen tedavi yöntemine başvurmuş... doktor banada tedaviyi önermişti..fakat bbenim gibi sorun yaşayan bir arkadaşımla karşılaşmıştım kendisi başhemşire... tedavi olmadan önce hayatını bir düzene koy aynı saatlerde erken yat olabildiğince erken kalk ve aynı saatlerde düzenli şekilde kahvaltını yap yemeğini ye demişti..bir başka arkadaşımda günde 1 bardak papatya çayı iç..kimyasal içerikli yiyeceklerden kafeinden uzak dur demişti... bunları sadece 3 ay yaptım bi yandan da düğün borçlarımızı bi kaç aya kadar toparlayalım olmazsa tedaviye başlarız diye konuşmuştuk eşimle.. niye çocuğum olmuyo diye doktora gittiğimde kadın sadece ultrasonla baktı ve bana yumurtalıkların yavaş çalışıyor üstelik kistinde var tedavi şart hemde iğne miğne değil doğrudan aşılama yapıcaz demişti...hamilelik testimide öylesine yapmıştım adetim geciktiği için söktürücü kullanıcaktım sonra bi bakiyim ne olur ne olmaz dedim testi yapınca çift çizgiyi görünce inanamadım..kan tahlili yaptırdım hemen sağlık ocağında ona bile inanamadım... ultrasonda bebeği görünce aaa hamileymişim diyorum bi dahaki kontrole kadar ya bi yanlışlık varsa diyorum...ultrason resimlerine bakıyorum tamam bu bebekmiş diyorum...bi kaç gün sonra yine aynıAllahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin... birde şöyle bir şey öğrenmiştim kadının biri 15 yıl çocuk sahibi olamamış gezmediği doktor kalmamış artık yurtdışına falan gitmiş..sonunda almanyada çokiyi bi doktor bulmuşlar adam bi sürü tahlil yaptırmış ve sonunda tek bi cümle kurmuş bu zamana kadar bi psikoloğa gitseydin şimdi istediğin kadar çocuğun olurdu.. anne stres yapınca yumurtalıkta cenini yakan bi salgı oluşuyormuş o da bebek tutunamadan yanıyomuş ve siz farketmeden onu adet yoluyla atıyormuşsunuz..
kız yavrum ne olsun ,hoşheldin ,ve aleyna ve aleyküm selammmmmmmmmmmmm
hoşgeldin cnm aramıza gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin anlattıkların gerçekten güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?