- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
slmmmmmmmm milettttt
huuuuu huuuu abla sendemı uyumadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmmmmmmmm milettttt
Sorduğun için sana yazdımyoksa başka sebep yok ismihan.insanbula da yazdîm.efceyede eylülede var ama aramızda kalleşler var.arkadaşlarîmiz niye banlandîlar yoksa.neyse bu konuyu unuttuk.çok güzel sòyledin aminnnnn diyorum sadece
Ben de bu sabah öğrendim hamile olduğumu:)
Darısı tüm isteyenlerin başına:)
Aminnnn canımm aminnnnnnnnnnnnnn:)canım gözünaydın Rabbim taamamına erdirsin inş.
Kızlarrrrr herkese selamlar çok mutluyumm ben bugün dr a gittim ve adetimi 5 gün gecikmişti bhcg değerim 29,22 çıktı şok oldum dr çok güzel dedi cuma tekrar gel kan tahlilini tekrarlayalım,ağır iş yapma dikkatli ol dedi çokkkk mutluyum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu Eki Görüntüle 941620
hayırlı sabahlar canlarıııııııııım :)))))))))))))
şeker tadında bir gün diliyorum hepinize
ben okula gidicem şimdi...öpüyorum sizi
Eki Görüntüle 941671 Eki Görüntüle 941670
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar çok heyecanlıyım yaa çok da şaşkınım şu resimlere bi bakın, bu doğru olabilir miiiiiiiiiiiii, bat yarın ben az önceerken gebelik test yaptm yarın yapacaktım aslında ama dayanamadım g.g den aldım testin markası laboquik
Sorduğum soru muziplik olsun diye (yaramazlık diye mikmiki mi kastettin ) demekti.....
Cevap bu olmamalı, çok üzüldüm açıkçası, benim hakkımda kulis yapılmış anlaşıldı.
Duamı tekrar ediyorum ve her kim iftira atıyorsa veya kötü düşünüyorsa O'na da nasip olmasın evlat kokusu.
Bu kadar netim......
gunaydin kizlar...
günaydın balım nasılsın ?
kızlar bugün regl günüm ama olmadım daha. perşembe günü kanda baktırmıştım negatiftl. değişik llk olmuş mudur? çok heyecanlandım.
kızlar bugün regl günüm ama olmadım daha. perşembe günü kanda baktırmıştım negatiftl. değişik llk olmuş mudur? çok heyecanlandım.
Allah razı olsun canımmmm :) darısı topicteki diğer hatunlara inşallah :))) yalnız ben korkuyorum tatlım yaa doktora gitmeden içim rahat etmeyecek, kimyasal...boş gebelik falan Allah korusun ((
Sorduğum soru muziplik olsun diye (yaramazlık diye mikmiki mi kastettin ) demekti.....
Cevap bu olmamalı, çok üzüldüm açıkçası, benim hakkımda kulis yapılmış anlaşıldı.
Duamı tekrar ediyorum ve her kim iftira atıyorsa veya kötü düşünüyorsa O'na da nasip olmasın evlat kokusu.
Bu kadar netim......