• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hayırlı sabahlar canlarıııııııııım :)))))))))))))
şeker tadında bir gün diliyorum hepinize :12::12:
ben okula gidicem şimdi...öpüyorum sizi :54::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sorduğun için sana yazdım:33::33:yoksa başka sebep yok ismihan.insanbula da yazdîm.efceyede eylülede var ama aramızda kalleşler var.arkadaşlarîmiz niye banlandîlar yoksa.neyse bu konuyu unuttuk.çok güzel sòyledin aminnnnn diyorum sadece

Sorduğum soru muziplik olsun diye (yaramazlık diye mikmiki mi kastettin ) demekti.....

Cevap bu olmamalı, çok üzüldüm açıkçası, benim hakkımda kulis yapılmış anlaşıldı.

Duamı tekrar ediyorum ve her kim iftira atıyorsa veya kötü düşünüyorsa O'na da nasip olmasın evlat kokusu.

Bu kadar netim......

Kızlarrrrr herkese selamlar çok mutluyumm ben bugün dr a gittim ve adetimi 5 gün gecikmişti bhcg değerim 29,22 çıktı şok oldum dr çok güzel dedi cuma tekrar gel kan tahlilini tekrarlayalım,ağır iş yapma dikkatli ol dedi çokkkk mutluyum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu :16:Eki Görüntüle 941620

canım gözünaydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin yuppii yupiii :8::8::8::8::8::8::8::16::16::16::16::16::16::16:

darısı bizim başımıza

Sorduğum soru muziplik olsun diye (yaramazlık diye mikmiki mi kastettin ) demekti.....

Cevap bu olmamalı, çok üzüldüm açıkçası, benim hakkımda kulis yapılmış anlaşıldı.

Duamı tekrar ediyorum ve her kim iftira atıyorsa veya kötü düşünüyorsa O'na da nasip olmasın evlat kokusu.

Bu kadar netim......

ismihan bu kadar tatsız konuşma yeter artık ,öyleki biz burda tek amaç için toplanmışız ,sen evlat nasip etmesin yok kokusunu duymasın falan filan ,böyle negatif yorumlar yapmayın allah aşkına ya lütfen ,lütfen dualarını kendine sakla ve negatif enerji yayma,allaha şükür topiğimize gelen hamile kalıyor ,bugün 3 kişinin daha allahın izniyle hamileliğinin sevincini yaşıycaz ,hevesimiz kırılmasın ..konu kapansın ve güzel paylaşımlar yapılacaksa burada kalınsın ,yoksa gerçekten olumsuz şeyler duymak istemiyoruz ..

kızlar bugün regl günüm ama olmadım daha. perşembe günü kanda baktırmıştım negatiftl. değişik llk olmuş mudur? çok heyecanlandım.

kızlar bugün regl günüm ama olmadım daha. perşembe günü kanda baktırmıştım negatiftl. değişik llk olmuş mudur? çok heyecanlandım.

Canım beklemeden başka care yok sanırsam bende zamanında olurum ama yinede 4 gün gecmesini bekledim
İlk evde idrar test yaptım pozitifi görünce aile hekimime gittim kan verdim degerim yüksek cıktı şükür erken gidip hayal kırıklıgı yapmayın kendinize zamanını bekleyin lütfen inşallah gec döllenme falandır

Allah razı olsun canımmmm :) darısı topicteki diğer hatunlara inşallah :))) yalnız ben korkuyorum tatlım yaa doktora gitmeden içim rahat etmeyecek, kimyasal...boş gebelik falan :( Allah korusun :(((

Canım şimdiden öyle düşünme insanın aklına geliyor tabiki allah korusun her hamile kalanının korkularını yaşıyorsun
Keseyi ve bebegi görüceksin oooh demiycen öyle oluyor endişeler korkular hic bitmiyor bitanem o yüzden sakin olmaya çalış
Hergün acaba benimlemi iyimi kalbi atıyormu böyle geciyor inan bana hergün cagırsa doktor hergün gidip görmek isterim iyi oldugunu anlamk icin allahım saglıklı hayırlı evlatlar versin hepimize saglıkla kavuşalım evlatlarımıza
İlk aile hemine git kan ver degerine göre bakarsın düşükse 2 gün sonra tekrarlarsın bende böyle yaptım
6 haftaya kadar bekledim evde doktora gitmedim doktor bile morelini boza bilir erken gidince kese boş boş gebelik dış gebelik gibi
Şeyler dedikleri icin ben kalbini ve kendisi gördüm ilk gittigimde sende böyle yapabilirsin zaten bi sıkıntı olsa bile yine bekletiyor seni
1 hafta daha bekleyelim bakalım normalmi diye herşekilde bekliyceksin canım cuma günü konturol günümdü bi kız geldi hemile oldugunu duyar duymaz gelmiş sohbet ettim onunla degeri 200 henüz düşük doktor sana şimdi git 1 hafta yada 2 hafta sonra gel der sakın canın sıkılmasın dedim girdi cıktı evet dedigin dogru ilgilenmedi bile dedi 4 haftalık olmuş oluyor onunki sabredenilirsen bekle derim 6 hafta olsun öyle ilk konturole git ilk başta kan degerini konturol et tabiki yükseliş güzelse harika olur

tünaydın canlar :27: ben henüz kahvaltı yapmadım. sizi görem de ön atıştırma olsun dedim :27:
bugün doktora gidecektim ama eşimin acil işi çıktı sanırım gidemicem :19:

kamuran kardeşim tebrik ederim sende güzel haberler getirdin topiğe. sana akşama fişenk atam şindi çıkcam :27:

Bu kadar netim......

beddua etmek bu kadar kolay olamaz. kazara biri burada sana karşı hata yapsa bile bu kötü duaya layık değil..
bilmiyorum bu kadar acımasız olacağını tahmin etmemiştim. o dua kime gidecek olursa olsun düşmanım bile olsa asla evlatsızlıkla sınanmasını istemem. içim acıdı yemin ediyorum.
biz müslümanlığı Peygamber efendimizden öğrendik.. Onun fıtratında düşmana kaş çatmak bile yoktu..
Onu incitene kin duymak,beddua etmek hiç yoktu...
haklı bile olsan İsmihan, Allah beddualarını kabul etmesin inşallah...

Back