2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

eylülün dediği gibi böyle şeyler söyleyecekseniz yazmayın şuraya...
bu nedir arkadaş, burdaki herkesin tek özlemi bebek sahibi olmak
diyelim ki yanıldık, sana iftira attık emin olmadan, senin bunu karşılama durumun burdakilerin en hassas olduğu yerden vurmak mıdır?

sen bana bi hata yapsan bende sana böyle beddua etsem ben insan değilim!

herkese hayırlı günler olsun arkadaşlar... güzel dualarla buluşalım bizler...

ay okadar güzel konuşmuşşunki insanbul bende arkadaşın yazdıklarını görünce yüreğim cızzz etti yemin ederim yapmayın böyle şeyler yaaa güzel dualar edelim birbirimize ismahan

Haklısın canım ben böyle bişe okumak istemiyorum bu topikde inan huzurum kacıyor
Bir tane yazısına cvp bile yazma geregi duymuyorum rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi sınamasın
Görmezden geliyorum yazıları ama insanın moreli bozuluyor lütfen bu sohbeti devam ettirmeyin
Bizim ceza almamıza sevinde olmuştur üzülende herkes birbirini sevmek zorunda degil
Rabbim bizi kalbi fesat ve kıskanc insanlardan korusun en büyük zarar onlardan gelir

teşekkür ederim kuşum bir değişiklik olsun istedim iyiyim sen nasılsın?

Bende iyim canım kan degerini tekrarlıycakmısın 2 gün sonra aile hekimine yaptırsan yükselişine baksan iyi olur aslında
Bende öyle yaptım yükseliş iyi gidince bekledim 6 haftalık oldukdan sonra doktora gittim yoksa git gel yaptırıyorlar oda can sıkıyor

cuma günü gidicem drma kan testi vericem tekrar

bişey sorucam senin hcg değerin kaç çıkmıştı ve kaçıncı günde adet oldun biraz açıklarmısın canım bana zahmet olmazsa

mehtapa katılıyorum seda ,kendin takip et kan değerine göre gidersin ,yoksa zaten doktor bakmıyor ultrasonla filan ,1500 ü geçmesi lazım kese için biliyosun ,1 kere daha yap kan testi artış 2 kat ise sağlıklı giden bir gebelik demektir ,buna göre say işte yaklaşık 1 hafta kadar sonra gidersin görürsün keseyi allahın izniyle ..

slm kızlar size bişey sorucam cok heycanlıyım lütfen yardım edinnn:18::18::18::18:

evet canım yarın tekrar gitsem ikiye katlamış olumuki cumada dr.a giderim nasipse

kızlarr nolur stres yapmayın bu topikte olan herkes anne olucakk sadece biraz sabır klomen ovitrella ve preseed kullandımm ya varis ya muhyi Meryem süresi bide ilişkiden önce abdest alıp ya mutekebbiru celle celalahu deyinn (insanbuldan öğrendim) yer gök duaa rabbimm hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhhhh

hayırdır canım ne oldu

11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün yani aaz önce evdeki testlerden yaptım ilk 1 dk bişey çıkmadı 5 dk dolmadan bide baktım silik ama uzaktan bile farkedilen çizgileri gördm kısçem iğnenin etkisinden deyildir demi şimdi ağlıyorum işallah doğrudur

canım bende iğneye başladım kendim yapıyorum göbekten iğneyi sonuna kadar vuruyorum ama sonra çıkarıp bastığımda bişey atıyo onu göbekteyken atmasına gerek yok demii canımmm

valla ben pek o işlerden anlamıyorum ama burdaki kızlardan biliyom 14.günden sonra yapılan testler daha sağlıklı ve güvenilir diyolardı yinede sen bilirsin canım

daha çok çok erken benim iğneden 9.gün negatif çıkmıştı bende çok üzülmüştüm 14.gün poziitifdi şimdi yapıp moralini bozma 4 5 gün bekle canımm

2 günde 2ye katlıoo sadece rahatt ol düşünme değerim düşük diye o fırlıyo bianda canımm inşş kucağına almayı nasip etsinn rabbimm:)

canım 11 ocakta olmuşsun iğneni ,çok erken daha 10 günlük bir gebelik olacak bahsettiğin ,onunda çıkması imkansız ,bu iğnenin etkisi olabilir ,ama inşallah değildir de bebektir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…