günaydınnnn kuzularrrrrrrrrrrr
tünaydın canlarben henüz kahvaltı yapmadım. sizi görem de ön atıştırma olsun dedim
bugün doktora gidecektim ama eşimin acil işi çıktı sanırım gidemicem
kamuran kardeşim tebrik ederim sende güzel haberler getirdin topiğe. sana akşama fişenk atam şindi çıkcam
beddua etmek bu kadar kolay olamaz. kazara biri burada sana karşı hata yapsa bile bu kötü duaya layık değil..
bilmiyorum bu kadar acımasız olacağını tahmin etmemiştim. o dua kime gidecek olursa olsun düşmanım bile olsa asla evlatsızlıkla sınanmasını istemem. içim acıdı yemin ediyorum.
biz müslümanlığı Peygamber efendimizden öğrendik.. Onun fıtratında düşmana kaş çatmak bile yoktu..
Onu incitene kin duymak,beddua etmek hiç yoktu...
haklı bile olsan İsmihan, Allah beddualarını kabul etmesin inşallah...
eylülün dediği gibi böyle şeyler söyleyecekseniz yazmayın şuraya...
bu nedir arkadaş, burdaki herkesin tek özlemi bebek sahibi olmak
diyelim ki yanıldık, sana iftira attık emin olmadan, senin bunu karşılama durumun burdakilerin en hassas olduğu yerden vurmak mıdır?
sen bana bi hata yapsan bende sana böyle beddua etsem ben insan değilim!
herkese hayırlı günler olsun arkadaşlar... güzel dualarla buluşalım bizler...
Canım avatarın cok güzel yerim o pıtırcıgı ben nasılsın
teşekkür ederim kuşum bir değişiklik olsun istedim iyiyim sen nasılsın?
Bende iyim canım kan degerini tekrarlıycakmısın 2 gün sonra aile hekimine yaptırsan yükselişine baksan iyi olur aslında
Bende öyle yaptım yükseliş iyi gidince bekledim 6 haftalık oldukdan sonra doktora gittim yoksa git gel yaptırıyorlar oda can sıkıyor
mehtapa katılıyorum seda ,kendin takip et kan değerine göre gidersin ,yoksa zaten doktor bakmıyor ultrasonla filan ,1500 ü geçmesi lazım kese için biliyosun ,1 kere daha yap kan testi artış 2 kat ise sağlıklı giden bir gebelik demektir ,buna göre say işte yaklaşık 1 hafta kadar sonra gidersin görürsün keseyi allahın izniyle ..
slm kızlar size bişey sorucam cok heycanlıyım lütfen yardım edinnn:18::18::18::18:
hayırdır canım ne oldu
evet canım yarın tekrar gitsem ikiye katlamış olumuki cumada dr.a giderim nasipse
11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün yani aaz önce evdeki testlerden yaptım ilk 1 dk bişey çıkmadı 5 dk dolmadan bide baktım silik ama uzaktan bile farkedilen çizgileri gördm kısçem iğnenin etkisinden deyildir demi şimdi ağlıyorum işallah doğrudur
11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün yani aaz önce evdeki testlerden yaptım ilk 1 dk bişey çıkmadı 5 dk dolmadan bide baktım silik ama uzaktan bile farkedilen çizgileri gördm kısçem iğnenin etkisinden deyildir demi şimdi ağlıyorum işallah doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?