2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Ne tür yaramazlık Lazom

Anlayan anladı.biz burda birbirimize dost yoldaş oluyoruz.birimizin acısını hepimiz yaşıyoruz.biri sevinince hepimiz seviniyoruz.belki ailemizle eşimiźle arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.onun için son olaylar çok canımı sıktı cnm.bu konu hakkinda pek konuşmak istemiyorum ben herkesi çok seviyorum.yüzüne iyi konuşürsam arkasındanda òyle konuşürum bir çok arkadaşında öyle olduğuna inanıyorum.burası bizim uğurumuz.onun için DOST OLALIM KARDEŞ OLALIM AMA ASLA KALLEŞ OLMAYALIM.........

mehtaap bacım nasılsın, beni mi merak ettin yav kötüye bişey olmaz

Evet balım merak ettim seni bu kız nereye kactıysa dünden beti görünmüyor diyordum girdin yani şükür
Çalış ama bizi ihmal etme gıııı napıyorsun beybi nasıl anlat doktora yarınmı gidicen durumun nasıl

Yetti gari dünden beri çalışıyon azcıkda bize zaman ayır kuzucuk özlemedin sanırsam bizi

dün çalışamadım ki uyuyakalıyorum durduğum yerde
bugün de öğleden sonra başladım. şimdide az çalışıp yemek yapıcam pööff
valla özledim sizi ay, ama kocacım neti kapatırım çalışmazsan diyo

ee san nasılsın son durumlar nasıl balım?

slm bacılaaa napıyonuz eylül'le mehtap katılmış aramıza hoş geldiniz kızlar valla özledik sizleri aman dikkat edin de banlanmayın bir daha

ya kızlar ben yumurtluyorum herhalde hiç böyle akıntım olmamıştı gerçi yumyum günlerim bugünler inşallah bu seferr olur hakkımızda hayırlısı :18::18::18:

yürü be lazommmm arkandayım

bunun üzerine söyleyecek söz bulamadım sadece alkışlarım

fururum nan
laz-insan kardeştir bunu bozan kalleştir hülooğğ Eki Görüntüle 941529

yarın saat 3 te gidicem bu defa çok heyecanlıyım
benim az olan belirtimde kayboldu
birazda korku var tabi neyle karşılaşıcam bilmiyorum
ama pantolon düğmesi açık geziyorum artık kapanmıyo düğmeler

Cok güzel sana uyku yapıyor hamilelik demekki bana tam tersini yapıyor
Uyuyamıyorum pek mide agrılarım bir kac gündür yok cok şiddetli oluyordu
Şimdi akşamları öglen bazen hazımsızlık şişkinlik var migdem de bir de ara ara başım agrıyor
Cuma doktora gittim iyi oldugunu söyledi adet tarihimi göre uyumluymuş ölcüleri hareket ediyordu
Eşim ve doktor gördüde ben göremedim gıcık doktor bana cevirip göstermedi ben gördüm ya yetmezmi güvenmiyonmu bana dedi
Şükürler olsun yinede benimle oldugunu ögrendim ama icim halla rahat degil tabiki

lazom süper yazmışsın.tebrikler...
Hepimiz kartlarımızı açık oynuyoruz...bu yüzden de dostuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…