• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kıııız ağzını büzdüklerim sizin yüzünüzden vizeler berbat bırakın bari buna çalışayım
adamla birbirimizi yiyoz sınıfta mini mini bir olarak kalıcam diyee $tava (2).gif

al tabi ya ,herkes alıyo şu raporu, bende gitcem nörolojiye ,diycem benim kafam bi dünya ,basmıyo valla ,psikolojim bozuk ,çalışasım yok hacı hele ordan ver bi rapor ,:27:

benim ahtım var zaten bi hamile kalayım hep keyfi rapor alıcam banane banane hamileyim ben diycem :):16::16:

kes lazom cezasınıııı :)

kız dikizci ben kescem sana ceza ,ay bişey diyimmi ben lazo topiğe ilk geldiğinde sevmediydim ha aramızda kalsın söyleme sakın ,ama şimdi valla pek seviyorum kendisini ,böyle içime sokasım geliyo :29::29::29:

kız dikizci ben kescem sana ceza ,ay bişey diyimmi ben lazo topiğe ilk geldiğinde sevmediydim ha aramızda kalsın söyleme sakın ,ama şimdi valla pek seviyorum kendisini ,böyle içime sokasım geliyo :29::29::29:

Aaa demek öyle tabi seversin şimdi.:19: yüze gülüp arkadan konuşmadığım.canım cicim diyip kirli işler çevirmediğim.dilimde ne varsa içimdede o olduğu için.sırtından vurmadığim dürùst dobra olduğum için olmasın.

kanka süpersin ya ,kıskananlar çatlasın valla ..:46::46::46:

geldim eylülümmm :)
ay bunalmıştım kaç gündür vallaa neler var neler yok topikte :)

anam hoşgeldin ,ne olsun herşey yerli yerinde ,biz burda .:27:
hee o da hemen verirdi :27: belediye kömür dağıtıyo sanki :27:

verecek tabi işi ne ,:51: hamile bir insanım ben :49:

Aaa demek öyle tabi seversin şimdi.:19: yüze gülüp arkadan konuşmadığım.canım cicim diyip kirli işler çevirmediğim.dilimde ne varsa içimdede o olduğu için.sırtından vurmadığim dürùst dobra olduğum için olmasın.

nan laz çenesi de ne bol oliyi yav :ssz:

aaa demek öyle tabi seversin şimdi.:19: Yüze gülüp arkadan konuşmadığım.canım cicim diyip kirli işler çevirmediğim.dilimde ne varsa içimdede o olduğu için.sırtından vurmadığim dürùst dobra olduğum için olmasın.

wayyy wayyy wayyyy çantaya bakk :)))9

nasılda biliyo kendini ,seni seni ..

Back