• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ahanda kaçırma o zaman bacım.:52: benim hiç böyle akıntım olmamıştı dediğim ay kaldım ben.

güvenmekle ne alakası var, insan heyecanlanıyo. daha bi varlığını hissediyo. salak doktor :19:
olsun kuzum bak iyiymiş çok şükür. Rabbim onu size bağışlasın :16:
artık yavaştan rahatla bence bebeğe de stres olmasın annesi.
Allah a emanet et.. uykusuzluk için ayran iç şifalı şifalı hem :31:

Bende öyle dedim canım konu güvenmemek degil dedim bir kaybım oldu onun icin endişeliyim merak ediyorum dedim
Ben ekrana bakmaya çalıştım ama ışık yansıma yapıyordu ekrana dogru göremedim doktorumda cevirme geregi duymadı
İgneye devam dedi kan hapına devam dedi ilk hamileligimde erkenden uyuyordum bunda da cok degişik oldu saglıklı olsunda aman
Az uyusamda olur önemli degil sende git gör bakalım fasulyeni

eeeeeee sağdece göbek büyümiycek canım memelerde büyüycek :):52::52::52:
benimkiler küçük zaten aplası, o kadan büyümesler yağğ ayıpp giiiiittt bakmaaaa:17::17:
Sen yapamazsın onu ama alışık olanlar yapar:41::41::41::42:
bana güvenmeyin nan ben çok pis oynak bi o kadan sapuk bi o kadan naağğleet bi kadın olduğumdan Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542

aman kuzum Allah onları bize bağışlasın. acısını tahmin edemiyorum ben.
sen daha sağlam ol, bişey olmayacak inşallah.
kan tahlillleri yapıldı canım. tek doz hepatit B aşısı vardı. iki doz eksikti. şimdilik koruyo seni aama doğumdan hemen sonra yaptır dedi.
onun dışında bişey çıkmadı. bi kaç kez tekrarlıyolar mı bu kan testini canım? yoksa tek sefer mi yapılıyo.

Ben iki kez gittim ikisinde de yapıldı canım nedeni ilk kan alındıgında doktor tirod icin test yaptırmamış unutmuş sanırım bu gittigmde
Hatırlatmamı söylemişti bende söyledim tekrardan baktı birde biraz kansızlık oldugu icin bende onada tekrardan bakmış oldu
Düşük cıktı hep iciceksin dedi kan hapını başka ne zaman ister bilemem 3 ay olunca folik asiti kes diger tüm vitaminlere devam dedi
2 lik test yapmıyormuş sanırım ondada kan alıyorlar ense ölcümü falan yapılıyormuş onun icin bafraya özele gidicez kısmetse

şu nenemin paçalı donlar oluyodur anca nan :52::52::52:

kızlar ne oldu ya bizle neden konuşmuyorsunuz

ben de ayni seyi dusundum cnm bir iki yazdim ama kizlar donmedi..
kendi aralarinda konuya odaklandiklari icin herhalde..:31::31::31:

doğrudur canımda kendimi kötü hissettim :43::43::ssz::ssz::ssz:

aynen ara ara baska topiklere kaymaya basladim ne yalan soyliyim..

aşk olsun kızlar ,böyle düşündüğünüzü bilmiyordum ,üzüldüm şimdi ,gerçekten

Kızlarrrrr herkese selamlar çok mutluyumm ben bugün dr a gittim ve adetimi 5 gün gecikmişti bhcg değerim 29,22 çıktı şok oldum dr çok güzel dedi cuma tekrar gel kan tahlilini tekrarlayalım,ağır iş yapma dikkatli ol dedi çokkkk mutluyum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu :16: $25345iconschwenk1gt.gif

Eklentiler

• $Bebe32.gif
    $Bebe32.gif
    2,1 KB · Görüntüleme: 34
Anlayan anladı.biz burda birbirimize dost yoldaş oluyoruz.birimizin acısını hepimiz yaşıyoruz.biri sevinince hepimiz seviniyoruz.belki ailemizle eşimiźle arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.onun için son olaylar çok canımı sıktı cnm.bu konu hakkinda pek konuşmak istemiyorum ben herkesi çok seviyorum.yüzüne iyi konuşürsam arkasındanda òyle konuşürum bir çok arkadaşında öyle olduğuna inanıyorum.burası bizim uğurumuz.onun için DOST OLALIM KARDEŞ OLALIM AMA ASLA KALLEŞ OLMAYALIM.........

Niye böyle bir cevap yazdığını anlamadım ama; Bu bahsettiğin kalleş her kimse ALLAH O'na evlat yüzü göstermesin, Anneliği de tattırmasın inşallah !!!

Back