yarın saat 3 te gidicem bu defa çok heyecanlıyım
Benim az olan belirtimde kayboldu
birazda korku var tabi neyle karşılaşıcam bilmiyorum
ama pantolon düğmesi açık geziyorum artık kapanmıyo düğmeler
fururum nan Eki Görüntüle 941524 Eki Görüntüle 941524 Eki Görüntüle 941524 Eki Görüntüle 941524 Eki Görüntüle 941524
laz-insan kardeştir bunu bozan kalleştir hülooğğ Eki Görüntüle 941529
mersi cnm.ben doğruları söylüyorum.insanbul diyo lazlar dobra olur severim o yüzden.kimseden korkum yok siz benim arkadaşımsaniz arkamdam iş çevirmezsiniz.bazı kişileri tenzih ederek söylüyorum.
ahanda kaçırma o zaman bacım.slm bacılaaa napıyonuz eylül'le mehtap katılmış aramıza hoş geldiniz kızlar valla özledik sizleri aman dikkat edin de banlanmayın bir daha
ya kızlar ben yumurtluyorum herhalde hiç böyle akıntım olmamıştı gerçi yumyum günlerim bugünler inşallah bu seferr olur hakkımızda hayırlısı :18::18::18:
güvenmekle ne alakası var, insan heyecanlanıyo. daha bi varlığını hissediyo. salak doktorCok güzel sana uyku yapıyor hamilelik demekki bana tam tersini yapıyor
Uyuyamıyorum pek mide agrılarım bir kac gündür yok cok şiddetli oluyordu
Şimdi akşamları öglen bazen hazımsızlık şişkinlik var migdem de bir de ara ara başım agrıyor
Cuma doktora gittim iyi oldugunu söyledi adet tarihimi göre uyumluymuş ölcüleri hareket ediyordu
Eşim ve doktor gördüde ben göremedim gıcık doktor bana cevirip göstermedi ben gördüm ya yetmezmi güvenmiyonmu bana dedi
Şükürler olsun yinede benimle oldugunu ögrendim ama icim halla rahat degil tabiki
lazom süper yazmışsın.tebrikler...
Hepimiz kartlarımızı açık oynuyoruz...bu yüzden de dostuz.
ohhhh maşallah pantalon düğmeleri açık geziliyomuş şekerim daha gömlek düğmeleride açılacak çok kısa süre sonra :))
benim az olan belirtimde kayboldu
Evet cnm.dürüst olmayanların aramızda işi yok.hadi benide şikayet etsinler
gömleği niye açayım nan sapuk muyum ben Eki Görüntüle 941542
pantolonu kamufle ediyorum ki saldıran neyimm olmasın eheh Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542
Bundan sonra böyle :))eylülü severim
benim az olan belirtimde kayboldu
Mersi cnm.ben doğruları söylüyorum.insanbul diyo lazlar dobra olur severim o yüzden.kimseden korkum yok siz benim arkadaşımsaniz arkamdam iş çevirmezsiniz.bazı kişileri tenzih ederek söylüyorum.
lazom süper yazmışsın.tebrikler...
Hepimiz kartlarımızı açık oynuyoruz...bu yüzden de dostuz.
Kaşınan varsa gelsin iyi kaşırım
canımmm aramızı bozamıycaklarını anlayınca sıvışıcaklar zaten
Evet cnm.dürüst olmayanların aramızda işi yok.hadi benide şikayet etsinler
çok ısrar ettin ben şikayet edeyim bari Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542
Bende aynı senin gibiyim canım belirtilerim cok gitti bende endişeleniyorum memelerim bi cok şişiyor bi iniyor
Morelim bozuluyor hep aynı şiş kalsa korkutuyor beni şubatın 5 de bir daha cagırdı artık 5 den beşine gel dedi bana
Birde ilk 12 haftada kaybettim yaa o yüzden cok endişeliyim belirtilerim gitmesin istiyorum
Benimde bantolonlarım cok sıkıyor artık
Yarın gidiceksin ne güzel inşallah güzel haberlerle geliceksin kan tahlilerini yaptımı doktorun
sen yapamazsın onu ama alışık olanlar yapar
arkadaşlar bana bi cevap yazarsanız çok mutlu olurum çatlatma iğnesi yaptırdım sonra ki 9.günümde bi mıktar kan geldi neden olmuştur acaba çok feci kasık ağrısı da var aynı zamanda
ohh ohh maşşallah ,kapanmasın ne ala ,ben bişey giymiyom bile donla geziyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?