Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıııız ağzını büzdüklerim sizin yüzünüzden vizeler berbat bırakın bari buna çalışayım
adamla birbirimizi yiyoz sınıfta mini mini bir olarak kalıcam diyee Eki Görüntüle 941467
Ne tür yaramazlık Lazom
mehtaap bacım nasılsın, beni mi merak ettin yav kötüye bişey olmaz
nan laz çenesi de ne bol oliyi yav
kıı güzel yüzlü
beybin nasıl, şikayetlerin yok mu, sessiz sakin geçiriyon herhal kıskanırım
Yetti gari dünden beri çalışıyon azcıkda bize zaman ayır kuzucuk özlemedin sanırsam bizi
Hoşgeldin bebekkkk
anlayan anladı.biz burda birbirimize dost yoldaş oluyoruz.birimizin acısını hepimiz yaşıyoruz.biri sevinince hepimiz seviniyoruz.belki ailemizle eşimiźle arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.onun için son olaylar çok canımı sıktı cnm.bu konu hakkinda pek konuşmak istemiyorum ben herkesi çok seviyorum.yüzüne iyi konuşürsam arkasındanda òyle konuşürum bir çok arkadaşında öyle olduğuna inanıyorum.burası bizim uğurumuz.onun için dost olalım kardeş olalım ama asla kalleş olmayalım.........
Anlayan anladı.biz burda birbirimize dost yoldaş oluyoruz.birimizin acısını hepimiz yaşıyoruz.biri sevinince hepimiz seviniyoruz.belki ailemizle eşimiźle arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.onun için son olaylar çok canımı sıktı cnm.bu konu hakkinda pek konuşmak istemiyorum ben herkesi çok seviyorum.yüzüne iyi konuşürsam arkasındanda òyle konuşürum bir çok arkadaşında öyle olduğuna inanıyorum.burası bizim uğurumuz.onun için DOST OLALIM KARDEŞ OLALIM AMA ASLA KALLEŞ OLMAYALIM.........
Anlayan anladı.biz burda birbirimize dost yoldaş oluyoruz.birimizin acısını hepimiz yaşıyoruz.biri sevinince hepimiz seviniyoruz.belki ailemizle eşimiźle arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.onun için son olaylar çok canımı sıktı cnm.bu konu hakkinda pek konuşmak istemiyorum ben herkesi çok seviyorum.yüzüne iyi konuşürsam arkasındanda òyle konuşürum bir çok arkadaşında öyle olduğuna inanıyorum.burası bizim uğurumuz.onun için DOST OLALIM KARDEŞ OLALIM AMA ASLA KALLEŞ OLMAYALIM.........
bundan sonra böyle :))eylülü severim
Evet balım merak ettim seni bu kız nereye kactıysa dünden beti görünmüyor diyordum girdin yani şükür
Çalış ama bizi ihmal etme gıııı napıyorsun beybi nasıl anlat doktora yarınmı gidicen durumun nasıl
Senmi geldin gıı konuşmaktan gòremedim.bilmiyonmu bizim elimizde ağzımızda boş durmaz
yürü be lazommmm arkandayım
dün çalışamadım ki uyuyakalıyorum durduğum yerde
bugün de öğleden sonra başladım. şimdide az çalışıp yemek yapıcam pööff
valla özledim sizi ay, ama kocacım neti kapatırım çalışmazsan diyo
ee san nasılsın son durumlar nasıl balım?
anlayan anladı.biz burda birbirimize dost yoldaş oluyoruz.birimizin acısını hepimiz yaşıyoruz.biri sevinince hepimiz seviniyoruz.belki ailemizle eşimiźle arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.onun için son olaylar çok canımı sıktı cnm.bu konu hakkinda pek konuşmak istemiyorum ben herkesi çok seviyorum.yüzüne iyi konuşürsam arkasındanda òyle konuşürum bir çok arkadaşında öyle olduğuna inanıyorum.burası bizim uğurumuz.onun için dost olalım kardeş olalım ama asla kalleş olmayalım.........
valla 2 3 gün midem çok bulandı onun dışında pek yok sadece elim kolm kalkmıyo hep yatar haldeymm