al sevdum al raporunu yaa uğraşma bu halde işle güçle ne zorluklarla tutturdun o bebişi oraya kıymetini bil
al tabi ya ,herkes alıyo şu raporu, bende gitcem nörolojiye ,diycem benim kafam bi dünya ,basmıyo valla ,psikolojim bozuk ,çalışasım yok hacı hele ordan ver bi rapor ,
kes lazom cezasınıııı :)
kıııız ağzını büzdüklerim sizin yüzünüzden vizeler berbat bırakın bari buna çalışayım
adamla birbirimizi yiyoz sınıfta mini mini bir olarak kalıcam diyee Eki Görüntüle 941467
al tabi ya ,herkes alıyo şu raporu, bende gitcem nörolojiye ,diycem benim kafam bi dünya ,basmıyo valla ,psikolojim bozuk ,çalışasım yok hacı hele ordan ver bi rapor ,
De bakem ne yaramazlığı yaptın
töbe bismillah ,biz ne ettik be ,sen tembelsen biz napak hacı
kız dikizci ben kescem sana ceza ,ay bişey diyimmi ben lazo topiğe ilk geldiğinde sevmediydim ha aramızda kalsın söyleme sakın ,ama şimdi valla pek seviyorum kendisini ,böyle içime sokasım geliyo
geldim eylülümmm :)
ay bunalmıştım kaç gündür vallaa neler var neler yok topikte :)
http://www.dailymotion.com/video/x15skgk_altay-kiskananlar-catlasin_music
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
geldim eylülümmm :)
ay bunalmıştım kaç gündür vallaa neler var neler yok topikte :)
hee o da hemen verirdibelediye kömür dağıtıyo sanki
Aaa demek öyle tabi seversin şimdi.yüze gülüp arkadan konuşmadığım.canım cicim diyip kirli işler çevirmediğim.dilimde ne varsa içimdede o olduğu için.sırtından vurmadığim dürùst dobra olduğum için olmasın.
aaa demek öyle tabi seversin şimdi.Yüze gülüp arkadan konuşmadığım.canım cicim diyip kirli işler çevirmediğim.dilimde ne varsa içimdede o olduğu için.sırtından vurmadığim dürùst dobra olduğum için olmasın.
http://www.dailymotion.com/video/x15skgk_altay-kiskananlar-catlasin_music
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
Aaa demek öyle tabi seversin şimdi.yüze gülüp arkadan konuşmadığım.canım cicim diyip kirli işler çevirmediğim.dilimde ne varsa içimdede o olduğu için.sırtından vurmadığim dürùst dobra olduğum için olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?