2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kıııız ağzını büzdüklerim sizin yüzünüzden vizeler berbat bırakın bari buna çalışayım
adamla birbirimizi yiyoz sınıfta mini mini bir olarak kalıcam diyee

al tabi ya ,herkes alıyo şu raporu, bende gitcem nörolojiye ,diycem benim kafam bi dünya ,basmıyo valla ,psikolojim bozuk ,çalışasım yok hacı hele ordan ver bi rapor ,

benim ahtım var zaten bi hamile kalayım hep keyfi rapor alıcam banane banane hamileyim ben diycem :)

kes lazom cezasınıııı :)

kız dikizci ben kescem sana ceza ,ay bişey diyimmi ben lazo topiğe ilk geldiğinde sevmediydim ha aramızda kalsın söyleme sakın ,ama şimdi valla pek seviyorum kendisini ,böyle içime sokasım geliyo

kız dikizci ben kescem sana ceza ,ay bişey diyimmi ben lazo topiğe ilk geldiğinde sevmediydim ha aramızda kalsın söyleme sakın ,ama şimdi valla pek seviyorum kendisini ,böyle içime sokasım geliyo

Aaa demek öyle tabi seversin şimdi. yüze gülüp arkadan konuşmadığım.canım cicim diyip kirli işler çevirmediğim.dilimde ne varsa içimdede o olduğu için.sırtından vurmadığim dürùst dobra olduğum için olmasın.

kanka süpersin ya ,kıskananlar çatlasın valla ..

geldim eylülümmm :)
ay bunalmıştım kaç gündür vallaa neler var neler yok topikte :)

anam hoşgeldin ,ne olsun herşey yerli yerinde ,biz burda .
hee o da hemen verirdi belediye kömür dağıtıyo sanki

verecek tabi işi ne , hamile bir insanım ben

nan laz çenesi de ne bol oliyi yav

wayyy wayyy wayyyy çantaya bakk :)))9

nasılda biliyo kendini ,seni seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…