• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım nasıl düşünmeyi kafadan atalım ki bilmiyom her saniye aklımda biliyorum strest etkiliyo ama ben yapamıyorum
haklısın her bünyede farklı ola biliyo kür ama ben deniyom işte umut dünyası RABBİM koymuştur bi zamana :14:

biraz önce yazmayı unutmuştum... günde 1 bardak papatya çayı içiyordum son dönemlerde düzenli olarak..tadı berbattı ama çok kişide işe yaradığını duymuştum..ayrıca adet döneminde oluşan stresi de azaltıyor..benim çok sıkıntılı geçiyordu geriliyordum her adet döneminde.. belki o işe yaramıştır ... Allah inşallah umutlarınızı boşa çıkarmaz...

evet insanın gözü arıyor azapı ve insanbulu ,gözünün görmek istemedikleri gelir istedikleri gelmez :9:
birliğimizi bozmaya çalışanlar oldu ama başaramadılar ,foreveryours da gelir birazdan aktifti az önce :9:
ee mehtabımda burda artık ,topiğimi tekrar canlandırma vaktidir...:kkk:

evet insanın gözü arıyor azapı ve insanbulu ,gözünün görmek istemedikleri gelir istedikleri gelmez :9:
birliğimizi bozmaya çalışanlar oldu ama başaramadılar ,foreveryours da gelir birazdan aktifti az önce :9:

canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..muhaaa

Birliğimizi bozmaya çalışanlar oldu ama başaramadılar ,foreveryours da gelir birazdan aktifti az önce :9:
Ee mehtabımda burda artık ,topiğimi tekrar canlandırma vaktidir...:kkk:

bu topik senindir senin kalacak :))))))))))))) kimse bozamaz eylülcüm merak etme sen biz gerçek dostlar olduk kimse kuzura bakmasın içten pazarlıklılarla ispiyoncularla işimiz olmaz seviyorum uleynnnn bu topiği :)

Teyyy teyyyy teyyyyy haydi topik uyuma gün senin günündür canlan bakalımmmmmm

Eylül canım insanbul nerde bilgin varmı dünden beri hic görmedim ben
Azap bu gün girdi tekrardan hep bir arada olmak cok güzel sizleri seviyorum
Canlarım benim sizsiz olmuyor vallaha kendini boşulda hissediyorum
Allah bizi ici fesat kıskanc insanlardan korusun

bu topik senindir senin kalacak :))))))))))))) kimse bozamaz eylülcüm merak etme sen biz gerçek dostlar olduk kimse kuzura bakmasın içten pazarlıklılarla ispiyoncularla işimiz olmaz seviyorum uleynnnn bu topiği :)

ahahha ilahi kız helal olsun hepimize ,bende bu topiği ve hepinizi çok seviyorum ulen :29:

bendede mide kötü canım ya heralde ben yine rapor alırım gibi:49::49::49::49:

al tabi ya ,herkes alıyo şu raporu, bende gitcem nörolojiye ,diycem benim kafam bi dünya ,basmıyo valla ,psikolojim bozuk ,çalışasım yok hacı hele ordan ver bi rapor ,:27:

Back