Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar... uzun zamandır yazmıyom buraya.. geliyom bakıyom ama ya sistem arıza çıkarıyo ya benim oğlan sizler napiyonuz nasılsınız? yeni hamişler var mı? merakla bekliyom hep
şimdiiii anlatayım önce kendimi. çrş dr un yoğunluğundan dolayı randevuya gidemedik. perş başka dr a gittik karından bakınca boş gebelik muhtemelen kalp atışı yok dedi
alttan bakalım parça falan görebiliriz belki dedi. baktık ve atan minnacık bi kalp gördük çok şükür Rabbime.. sağa sola yavaş yavaş söylüyorum ii tepki eren de var çok kötü de.. ben halimden mutluyum. bi sene daha bekleseydim çıldırırdım. çok seviyom bıcırıkları yaaaa ölecem yorgunluktan ama onlara herşey değer bence.. bu arada finaller yüzünden giremiyordum. finaller berbat geçti şimdi d ek ödevler yüzünden giremeyeceğim (( kendinize ii bakın anacım byyyy
geçmiş olsun canım.. kendine kızına bebişe ii bak e mi
walla biri bana da özet geçse ii olacak..
hu huuuuuuuuuuu naber çıtır kısçeler
hoşgeldin cnm nasılsın
bugün lanet pazartesi ben aşırı yoğunum ama ara ara gelcem ..:126:
Ben de bu sabah öğrendim hamile olduğumu:)
Darısı tüm isteyenlerin başına:)
as hg bacımm
teşekkürler hoşbulduk:) kasım ayında aşk başkadır deniliyordu halbuki.. :) ama hamilelik, zorlukları olsada,,,gerçekten çok güzel bir duygu..Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah....
ohh ne mutlu hamişsin darısı bizim başımıza inşş
amin inşallah..süpriz oldu..tedavi olmayı düşünüyorduk nisan ayında...ama Rabbime şükürler olsun minik mucizemizi gönderdi bize..inşallah sağlıcakla kucağımızda görmeyide nasip eder..hamişin duası kabul olur derler..inşallah darısı başına arkadaşım:)
aminn inş bacımm kür falan yaptın mıı :26:bn hayt içiyorum bu ay duanda bizleride unutma bacımm
hayır..nasıl olsa tedavi olacağım diye düşündüğüm için kür falan yapmadım...sadece uyku ve yemek saatlerimi düzene koydum..kola sigara vs gibi şeyleri çok azalttım.. hamileliğe odaklanmayı bıraktım :) doktor sorun yok psikolojik diyordu.ama ben hemen olsun istiyordum. ve stres yaptığım için adet düzenimde de bozulma olmuştu son dönemlerde .. adet düzensizliği adı altında tedaviye başlanıcaktı...
kür olayına gelince...doktor tavsiyesi dışında bir şey yapmak istemedim...çünkü her insanda farklı etkiler yapabilir..iyi bir şey yapmaya çalışırken kötü sonuç olabiliyor diye cesaret edemedim...her bünye farklıdır çünkü..