• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

slm kızlar... uzun zamandır yazmıyom buraya.. geliyom bakıyom ama ya sistem arıza çıkarıyo ya benim oğlan:1: sizler napiyonuz nasılsınız? yeni hamişler var mı? merakla bekliyom hep
şimdiiii anlatayım önce kendimi. çrş dr un yoğunluğundan dolayı randevuya gidemedik. perş başka dr a gittik karından bakınca boş gebelik muhtemelen kalp atışı yok dedi:53::53::53:
alttan bakalım parça falan görebiliriz belki dedi. baktık ve atan minnacık bi kalp gördük :16::16: çok şükür Rabbime.. sağa sola yavaş yavaş söylüyorum ii tepki eren de var çok kötü de.. ben halimden mutluyum. bi sene daha bekleseydim çıldırırdım. çok seviyom bıcırıkları yaaaa:16::16: ölecem yorgunluktan ama onlara herşey değer bence.. bu arada finaller yüzünden giremiyordum. finaller berbat geçti şimdi d ek ödevler yüzünden giremeyeceğim :((( kendinize ii bakın anacım byyyy:3::3::3:

geçmiş olsun canım.. kendine kızına bebişe ii bak e mi :34:

walla biri bana da özet geçse ii olacak..:1::1:

canım ne güzel işte kalp atışlarınıda duymuşsun :8::8::8::8:kötü tepki niye veriyolr anlamadım :26::26:

teşekkürler hoşbulduk:) kasım ayında aşk başkadır deniliyordu halbuki.. :) ama hamilelik, zorlukları olsada,,,gerçekten çok güzel bir duygu..Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah....

ohh ne mutlu hamişsin darısı bizim başımıza inşş :16:

ohh ne mutlu hamişsin darısı bizim başımıza inşş :16:

amin inşallah..süpriz oldu..tedavi olmayı düşünüyorduk nisan ayında...ama Rabbime şükürler olsun minik mucizemizi gönderdi bize..inşallah sağlıcakla kucağımızda görmeyide nasip eder..hamişin duası kabul olur derler..inşallah darısı başına arkadaşım:)

amin inşallah..süpriz oldu..tedavi olmayı düşünüyorduk nisan ayında...ama Rabbime şükürler olsun minik mucizemizi gönderdi bize..inşallah sağlıcakla kucağımızda görmeyide nasip eder..hamişin duası kabul olur derler..inşallah darısı başına arkadaşım:)

aminn inş bacımm kür falan yaptın mıı :26:bn hayt içiyorum bu ay duanda bizleride unutma bacımm :16:

aminn inş bacımm kür falan yaptın mıı :26:bn hayt içiyorum bu ay duanda bizleride unutma bacımm :16:

hayır..nasıl olsa tedavi olacağım diye düşündüğüm için kür falan yapmadım...sadece uyku ve yemek saatlerimi düzene koydum..kola sigara vs gibi şeyleri çok azalttım.. hamileliğe odaklanmayı bıraktım :) doktor sorun yok psikolojik diyordu.ama ben hemen olsun istiyordum. ve stres yaptığım için adet düzenimde de bozulma olmuştu son dönemlerde .. adet düzensizliği adı altında tedaviye başlanıcaktı...
kür olayına gelince...doktor tavsiyesi dışında bir şey yapmak istemedim...çünkü her insanda farklı etkiler yapabilir..iyi bir şey yapmaya çalışırken kötü sonuç olabiliyor diye cesaret edemedim...her bünye farklıdır çünkü..

unutmadan bunuda söyleyeyim,,psikolojik olarak rahatlamak için papatya çayı içiyordum günde 1 bardak... bir çok kişide işe yaradığını duymuştum...

Son düzenleme:
hayır..nasıl olsa tedavi olacağım diye düşündüğüm için kür falan yapmadım...sadece uyku ve yemek saatlerimi düzene koydum..kola sigara vs gibi şeyleri çok azalttım.. hamileliğe odaklanmayı bıraktım :) doktor sorun yok psikolojik diyordu.ama ben hemen olsun istiyordum. ve stres yaptığım için adet düzenimde de bozulma olmuştu son dönemlerde .. adet düzensizliği adı altında tedaviye başlanıcaktı...
kür olayına gelince...doktor tavsiyesi dışında bir şey yapmak istemedim...çünkü her insanda farklı etkiler yapabilir..iyi bir şey yapmaya çalışırken kötü sonuç olabiliyor diye cesaret edemedim...her bünye farklıdır çünkü..

bacım nasıl düşünmeyi kafadan atalım ki bilmiyom her saniye aklımda biliyorum strest etkiliyo ama ben yapamıyorum
haklısın her bünyede farklı ola biliyo kür ama ben deniyom işte umut dünyası RABBİM koymuştur bi zamana :14:

Back