- 20 Ocak 2014
- 372
- 43
- 43
- 34
bacım nasıl düşünmeyi kafadan atalım ki bilmiyom her saniye aklımda biliyorum strest etkiliyo ama ben yapamıyorum
haklısın her bünyede farklı ola biliyo kür ama ben deniyom işte umut dünyası RABBİM koymuştur bi zamana
papatyammm mehtabım eylülüm tekrar hgnzzz
Hoşbuldum canım nasılsınız görüşmeyeli insanbul nerde dünden beri girmiyor
evet insanın gözü arıyor azapı ve insanbulu ,gözünün görmek istemedikleri gelir istedikleri gelmez
birliğimizi bozmaya çalışanlar oldu ama başaramadılar ,foreveryours da gelir birazdan aktifti az önce
ee mehtabımda burda artık ,topiğimi tekrar canlandırma vaktidir...
evet insanın gözü arıyor azapı ve insanbulu ,gözünün görmek istemedikleri gelir istedikleri gelmez
Birliğimizi bozmaya çalışanlar oldu ama başaramadılar ,foreveryours da gelir birazdan aktifti az önce
Ee mehtabımda burda artık ,topiğimi tekrar canlandırma vaktidir...
canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..muhaaa
birliğimizi bozmaya çalışanlar oldu ama başaramadılar ,foreveryours da gelir birazdan aktifti az önce
ee mehtabımda burda artık ,topiğimi tekrar canlandırma vaktidir...
Teyyy teyyyy teyyyyy haydi topik uyuma gün senin günündür canlan bakalımmmmmm
bu topik senindir senin kalacak :))))))))))))) kimse bozamaz eylülcüm merak etme sen biz gerçek dostlar olduk kimse kuzura bakmasın içten pazarlıklılarla ispiyoncularla işimiz olmaz seviyorum uleynnnn bu topiği :)
Heyooooo bende geldim şimdi yoklama alcam.ben yokken kimler yaramazlık yaptî parmak kaldırsın
iş olmasa iyide iş psikolojimi bozuyo ya ,sabrediyorum tüm sosyal haklarımdan faydalanmak için ,hazirana kadar çalışıcam sonra yatış
senin nasıl gidiyor canımın içi
bendede mide kötü canım ya heralde ben yine rapor alırım gibi
Heyooooo bende geldim şimdi yoklama alcam.ben yokken kimler yaramazlık yaptî parmak kaldırsın
ben yaptım birazcık ama
bendede mide kötü canım ya heralde ben yine rapor alırım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?