2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hu huuuuuuuuuuu naber çıtır kısçeler

canım ne güzel işte kalp atışlarınıda duymuşsun kötü tepki niye veriyolr anlamadım :26::26:

hoşgeldin cnm nasılsın

iyiyim cnm az kaldı tatile cumartesi antebe gidiyoruz kızlar bu gün niyetliyim yarında tutacağim 7 gün dolmuş olacak işallah rabbim kabul eder yavrum bana gelir işaalhhh hoş bulduk sen nasılsın

Ben de bu sabah öğrendim hamile olduğumu:)
Darısı tüm isteyenlerin başına:)

teşekkürler hoşbulduk:) kasım ayında aşk başkadır deniliyordu halbuki.. :) ama hamilelik, zorlukları olsada,,,gerçekten çok güzel bir duygu..Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah....

ohh ne mutlu hamişsin darısı bizim başımıza inşş

ohh ne mutlu hamişsin darısı bizim başımıza inşş

amin inşallah..süpriz oldu..tedavi olmayı düşünüyorduk nisan ayında...ama Rabbime şükürler olsun minik mucizemizi gönderdi bize..inşallah sağlıcakla kucağımızda görmeyide nasip eder..hamişin duası kabul olur derler..inşallah darısı başına arkadaşım:)

aminn inş bacımm kür falan yaptın mıı :26:bn hayt içiyorum bu ay duanda bizleride unutma bacımm

aminn inş bacımm kür falan yaptın mıı :26:bn hayt içiyorum bu ay duanda bizleride unutma bacımm

hayır..nasıl olsa tedavi olacağım diye düşündüğüm için kür falan yapmadım...sadece uyku ve yemek saatlerimi düzene koydum..kola sigara vs gibi şeyleri çok azalttım.. hamileliğe odaklanmayı bıraktım :) doktor sorun yok psikolojik diyordu.ama ben hemen olsun istiyordum. ve stres yaptığım için adet düzenimde de bozulma olmuştu son dönemlerde .. adet düzensizliği adı altında tedaviye başlanıcaktı...
kür olayına gelince...doktor tavsiyesi dışında bir şey yapmak istemedim...çünkü her insanda farklı etkiler yapabilir..iyi bir şey yapmaya çalışırken kötü sonuç olabiliyor diye cesaret edemedim...her bünye farklıdır çünkü..

unutmadan bunuda söyleyeyim,,psikolojik olarak rahatlamak için papatya çayı içiyordum günde 1 bardak... bir çok kişide işe yaradığını duymuştum...

Son düzenleme:

bacım nasıl düşünmeyi kafadan atalım ki bilmiyom her saniye aklımda biliyorum strest etkiliyo ama ben yapamıyorum
haklısın her bünyede farklı ola biliyo kür ama ben deniyom işte umut dünyası RABBİM koymuştur bi zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…