- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
selam yavrular nasılsınız bakalım ya ne olmuş topiğe bi havalanmış beğendiğim kişiyi 2. ye beğenemiyorum şaştım kaldım
azap sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürdün zaten erkeklerin huyu adet bitince denetlemek benimki de aynı son günlerinde pet var mı yok mu kontrol eder inşallah hepimiz alırız bebişleri kucağımıza ben bu ayda deneyeceğim sonra bi 6 ay falan ara vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık
Benim aşılama bitince dr.um sağ bacağımı solun üzerine attırp ayaklarımı bağlattı, "15 dk yatsanız yeterli" dedi
Ebeler beni kaldırtmadı 35 dk.sağolsunlar, işte o bekleme anında doğumhaneye bir bayan yavaş yavaş adım atarak girdi, perişan vaziyette " geçmiş olsun" dedi bana ,bende O'na tabi.
Ebe geldi aradaki perdeyi çekti ( bu arada ömrümde ilk defa doğumhaneye girdim)
O bayan pansuman gibi bişeyler yapıldı sanırım ki ,baya bir acı çekti, bitince bir ses duydum O kişi imiş "Bayan bayan siz aşılama mı oldunuz ?dedi
Bana mı dediniz? diye sorunca
Evet dedi
bende Evet oldum dedim, " biliyormusunuz ben ilk defa .....beye aşılama yaptırmıştım( başka bir hastanedeki dr.un adı) 23 yaşındaydım, tutmadı. Eşim tek çocuk herkes bizden bebek bekliyordu, bizde gittik Ankara'da tüp yaptırdık, tutmadı. Sonra gittik İstanbul'da yaptırdık o da tutmayınca, eve döndüğümüzde eşimde bende moralimiz çok bozuldu diye tüm ilaçlarımızı çöpe attık ve bundan sonra bu ev de bebeğin B'sini bile konuşmıyacağız diye karar verdik
Ben kendiliğimden hamile kaldım, bugün benim bir kızım oldu, ALLAH sizede nasip etsin" dedi
ayyyyyyyyy ne mutluuu darısı bize inşş işte RABBİM herseyin bi zamanını bekliyo RABBİM ne kadr büyükBu arada Azap sen kaça yaptırdın aşıyı ?
ala ala bnde hiç okadar olmadı neyse gecmiş olsun bacıma inşşş gelir bebişin tutunur annesinee
kızlar özeldemi aşılama oluyorsunuz
ayyyyyyyyy ne mutluuu darısı bize inşş işte RABBİM herseyin bi zamanını bekliyo RABBİM ne kadr büyük
bacım benm aşım devlete oldu daha önce dogum yaptıgım içn
23 -53-( 25 ilac ) bu kadr verdim bacım
ayyyyyyyyy ne mutluuu darısı bize inşş işte RABBİM herseyin bi zamanını bekliyo RABBİM ne kadr büyük
bacım benm aşım devlete oldu daha önce dogum yaptıgım içn
23 -53-( 25 ilac ) bu kadr verdim bacım
Sağol bir tanem, zaten işlemi yaparken 3 ebe dr. un başına toplandı, biryandan beni sakinleştirmeye çalışıyorlar, bir yandan sohbete daldılar.
Servisteki diğer dr.un hastası geçen hafta 4'üz doğurmuş, benim dr.umun da üçüz doğuran hastası varmış. Sıra ... hanımda inşallah sizi de anne yapacağız ,hastanemiz çok bereketli dediler
Dr.um Onlara dedi "..... hanım daha önce gebe kaldı, ama bebeğimz bıraktı bizi (beni kastediyor), arkadaşlar geçen yaptığımız aşılar varya bugün 2 tanesinin pozitif haberini aldık, tutturmak problem değil önemli olan yapıştırmak " dedi .
yani 100 lira masrafın oldu bizde bende sorun yok eşimde sprem azlıgı var 10 milyon bu ay hormon testi yaptırdım yumurtlamıs gozukuyorum...pazar gunu adet gunum bakalım ...bize aşılama yaparmı doktor acaba
yani 100 lira masrafın oldu bizde bende sorun yok eşimde sprem azlıgı var 10 milyon bu ay hormon testi yaptırdım yumurtlamıs gozukuyorum...pazar gunu adet gunum bakalım ...bize aşılama yaparmı doktor acaba
vlaa çok iyi ben duydum 1 miş senin ki süper fiyttBenimki özel hastane
ilk tedaviye başladığımız gün muayene, bir de çatlatma günü muayene+ilaçlar+hastane 300TL
Toplam 481 TL. harcadım bu işe, neyse ki pahalı birşey değilmiş
selam kızlar azap naber ya, dün batımdı hala kırmızılarla buluşmadım belirtimde yok testte yapmadım
bu iş bukadar acılımı kızlar ya korktum
ayy hadi inş sanada ugur getirir bacım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş güzel haber bekliyom senden sakın agır kaldrma emi
günaydın kızlar..
benim kırmızım geldi sabah..
namaza kalkmıştım lavaboya giderken aklıma geldi gelirmi acep diye.
sonra içimden dedim hayırlısı allahtan senden gelene razıyım rabbim.
sonra bi baktım hoooppp olmuş
insan gene de buruk hissediyor... ne buruğu çok kötüyüm nannn
eltimde yeni hamile gezmeye gitcektik ben gelemicem dusuk riskim var dinlencem solersin soranlara dedi.
allahımm nasıl zor geliyoo..
vlaa çok iyi ben duydum 1 miş senin ki süper fiytt
asssssssss bacımmmm hgg bebemmay ne güzell adet olmamışsın şükür ayy hadi inşş güzel bi müjde ver bizee
yarın kan versen he :26:
Canlar bana müsade gidip kendimi besleyip geleyim
Öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?