2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

üzülme canım ya bak bende katılcam aranıza bugün yarın umut yok yani bendede

bacım bizim spermlerde şöle
yıkama öncesi konsantrasyon 55milyon
hareketlilk 74 milyon
yıkama sonrası
konsanrasyon 75 milyon
harektli 38 milyon du aşı yapıldu gün bunlardı

Canlar bana müsade gidip kendimi besleyip geleyim
tm bacım afiyt olsun bacımaa
Öptüm hepinizi

bilmiyorum bakalım ya yarın sabah idrar testimi yapayımda silik çıkarsa eğer yaptırırım kan testimide umudum yok ama yoksa dün çoktan yaptıydım testi
balımm yarın bi kan ver emin ol bacım ayy çok heyacanlandım şimçik :18: ay hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş RABBİ;MM inşşş
hamilemisin sen ismihan?

bacım yeni aşı yaptırmış bekliyoz

sen devlette aşılamaya para ödemişmiydin olmassa 1 ay sonra banada yapıcaktı drum

saolasın canım. ettafımda herkesin oldu ben böyle sap gibi dolanıyorum.
çok gücüme gidiyo..napalım yazım böyleymiş

şitttt kıss bacım durr morel bozmak yok kızarım bak sinir etme benniiii bak ben aşı oldum biliyon tutmadı üzüldüm napalım RABBİM büyük inş bizede bir gün nasip eder inşş şimçikk napcazz seninle beraber maclara devam okk mik mik hopppppppppp bebişşşşşşşşşşşşşşş

kız beni güldürdün allah da seni inşallahh..
öle tabi canım ne kadar üzüldekte mik miksiz olmuyo dimi

sen devlette aşılamaya para ödemişmiydin olmassa 1 ay sonra banada yapıcaktı drum

bacım benim ilk eşimden bi oglum var daha önce dogum yaptıgım için belirli bi üçret alıyolar sende almazlar daha önce dogurmuş kimselerde alıyolar bacımm sende yaptr drun söylediyse

azap eylülle mehtap banlanmışlar ondan giremiyolar bizde bilmiyoruz nasıl oldu çok üzüldük

bacım benim ilk eşimden bi oglum var daha önce dogum yaptıgım için belirli bi üçret alıyolar sende almazlar daha önce dogurmuş kimselerde alıyolar bacımm sende yaptr drun söylediyse

kız bende doğurdum ya bendende alırlar o zaman ne kadar ödedin

slm kızlar nasılsınız
oyyyyyyyyyyy havam gelmiş hggmişş as bacımm şükür iyiz sen naslsınn
kız beni güldürdün allah da seni inşallahh..
öle tabi canım ne kadar üzüldekte mik miksiz olmuyo dimi

aminnnnnnnnn inşş cümlemiz gülsün bacımm cümlemz inşşşşşştabi olmuyoo mikmiksizz gümbür gümbür mikmik şuttttttttttttttttttttttttttttt ve golllllllllllllllllll

azap eylülle mehtap banlanmışlar ondan giremiyolar bizde bilmiyoruz nasıl oldu çok üzüldük

kız bende doğurdum ya bendende alırlar o zaman ne kadar ödedin

aaaaaaaaa vallahamıı tüh yaa hani şu faca olayı yaptı bunların başını yaktı tüh yaa çokk üzüldümm sana kim dedi yaa off canım sıkıldı yaa
kıs bacım yazdım yaa bna 30 kere söyletiyonn ben yaşlı kariyam
28-53 ( 25 igne ) 100 falan tuttu bacım

hoşbulduk balım iyiyim çok şükür üzüldüm sana tutmamiş aşı işllah rabbim kısmet eder hayırlı bebişler cümlemizeee kısçem bişey sorucam bu çatlatma iğnesinin etkisi kaçgünde geçiyor:26::26::26:

ALLAH iyilk versin bacımmm evt tutmadı aşım bu ay kendimiz denicez öteki ay aşıya devam inşş nasip RABBİM koymuştur bi zamana inşş aynen inşş cümlemizzzzzzzzzzzzzz hamiş olurz inş bacımm sen adet oldun mu??
vla hiç bi bilgim yok bacım cat ignesinin etkisi uzunmu sürüyomuş ala ala ayyy inş yaa ozamn bu ay umudum hala olabilirr :18: bak şimcik heyacn yaptımm :18::18:

aboooooooooooo eylülüm aşada beyazlar içindee yaa üzüldümm :26: yawww yetkillilerr duyunn sesimizi acım bacımızn banını yaaa önce bi uyarı yapsanız sonra banlasanız olmamı

cnm şimdi çatlatma iğnesi hcg içeriyorya belli bi güne kadar etkisi devam ediyor pozitif sonuç veriyor hamiş deyilsen bile kaç gün bilmiyorum ama ondan sonra negatifse de pozitifsede sonuç belli oluyor balım ben 11 ocakda çatlatma iğnesini vuruldum acaba ne zamn etkisi geçerki ne zamn yapmam gerekiyor idrar testi dr gününün geçmesini bekle dedi ben sabredemen :26::26::18::18::18::18:

bacım sen aşılamama olcann ben aşıda vurulmuştum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…