- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
günaydın kızlar..
benim kırmızım geldi sabah..
namaza kalkmıştım lavaboya giderken aklıma geldi gelirmi acep diye.
sonra içimden dedim hayırlısı allahtan senden gelene razıyım rabbim.
sonra bi baktım hoooppp olmuş
insan gene de buruk hissediyor... ne buruğu çok kötüyüm nannn
eltimde yeni hamile gezmeye gitcektik ben gelemicem dusuk riskim var dinlencem solersin soranlara dedi.
allahımm nasıl zor geliyoo..
Spermin hareketli olanı % kaç ona bakacaksın gülüm, hareketlisi çoksa yaparlar
Benim eşim beni şok etti zaten, eskiden normal sayıda idi , aşı günü verdiği sperm rekor gibi bir sayı çıktı 155 milyon, ama içinde ölü fazla imiş,
dr.la hesapladık . Çok şükür hareketlisi 19,5 milyon çıktı, sevinerek yaptı dr.um
Süper bir sayı oldu yani, çok şükür
Canlar bana müsade gidip kendimi besleyip geleyim
tm bacım afiyt olsun bacımaa
Öptüm hepinizi
balımm yarın bi kan ver emin ol bacım ayy çok heyacanlandım şimçik :18: ay hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş RABBİ;MM inşşşbilmiyorum bakalım ya yarın sabah idrar testimi yapayımda silik çıkarsa eğer yaptırırım kan testimide umudum yok ama yoksa dün çoktan yaptıydım testi
hamilemisin sen ismihan?
oyy bacım inan ki cok zor bi durum biliyom çok üzüldümbenmde 11 de geldi nasip inş bu ay bizimde tutar inşş strest yapma bacım çok kötü etkiliyo
üzülme canım ya bak bende katılcam aranıza bugün yarın umut yok yani bendede
balımm yarın bi kan ver emin ol bacım ayy çok heyacanlandım şimçik :18: ay hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş RABBİ;MM inşşş
bacım yeni aşı yaptırmış bekliyoz
saolasın canım. ettafımda herkesin oldu ben böyle sap gibi dolanıyorum.
çok gücüme gidiyo..napalım yazım böyleymiş
şitttt kıss bacım durr morel bozmak yok kızarım baksinir etme benniiii bak ben aşı oldum biliyon tutmadı üzüldüm napalım RABBİM büyük inş bizede bir gün nasip eder inşş şimçikk napcazz seninle beraber maclara devam okk mik mik hopppppppppp bebişşşşşşşşşşşşşşş
sen devlette aşılamaya para ödemişmiydin olmassa 1 ay sonra banada yapıcaktı drum
bacım benim ilk eşimden bi oglum var daha önce dogum yaptıgım için belirli bi üçret alıyolar sende almazlar daha önce dogurmuş kimselerde alıyolar bacımm sende yaptr drun söylediyse
oyyyyyyyyyyy havam gelmiş hggmişşslm kızlar nasılsınız
kız beni güldürdün allah da seni inşallahh..
öle tabi canım ne kadar üzüldekte mik miksiz olmuyo dimi
azap eylülle mehtap banlanmışlar ondan giremiyolar bizde bilmiyoruz nasıl oldu çok üzüldük
kız bende doğurdum ya bendende alırlar o zaman ne kadar ödedin
oyyyyyyyyyyy havam gelmiş hggmişşas bacımm şükür iyiz sen naslsınn
aminnnnnnnnn inşş cümlemiz gülsün bacımm cümlemz inşşşşşştabi olmuyoo mikmiksizz gümbür gümbür mikmik şuttttttttttttttttttttttttttttt ve golllllllllllllllllll
hoşbulduk balım iyiyim çok şükür üzüldüm sana tutmamiş aşı işllah rabbim kısmet eder hayırlı bebişler cümlemizeee kısçem bişey sorucam bu çatlatma iğnesinin etkisi kaçgünde geçiyor:26::26::26:
ALLAH iyilk versin bacımmm evt tutmadı aşım bu ay kendimiz denicez öteki ay aşıya devam inşş nasip RABBİM koymuştur bi zamana inşşaynen inşş cümlemizzzzzzzzzzzzzz hamiş olurz inş bacımm sen adet oldun mu??
vla hiç bi bilgim yok bacım cat ignesinin etkisi uzunmu sürüyomuş ala ala ayyy inş yaa ozamn bu ay umudum hala olabilirr :18: bak şimcik heyacn yaptımm :18::18:
cnm şimdi çatlatma iğnesi hcg içeriyorya belli bi güne kadar etkisi devam ediyor pozitif sonuç veriyor hamiş deyilsen bile kaç gün bilmiyorum ama ondan sonra negatifse de pozitifsede sonuç belli oluyor balım ben 11 ocakda çatlatma iğnesini vuruldum acaba ne zamn etkisi geçerki ne zamn yapmam gerekiyor idrar testi dr gününün geçmesini bekle dedi ben sabredemen :26::26::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?