öncelikle s.a günaydın gününz aydın dualarınız kabul olsun inşşş
kıslar size bişi anlatcam sabh sabh
dün demiştim ya bizim uyuzla küsüz diye düşünüp duruyodum nasıl barışcaz diye evde iki yabancıydık
3 gündür hiç konuşmuyoduk neyse
akşam nette geziniyodum gitti yatı saat 1.30 gecmişti elk gitti nasıl bi korktum bas bas bagırdım ayy
nasıl koşarak geldi noluyo dedi ışıgı yakmaya kalktı yanmadı neyse sesimle buldu gitik mutfaktan mum getirdik
bana bi sarıldı öpüyo sarılıyo sana bişi oldu sandım yüregimden bişi koptu sanki sesini duyunca dedi
anladım ki sensiz ben bi hiçim seni cokkkk seviyorum sana bişi olursa yaşayamam dedi
neyse dedim sabh iş var hadi yatalım dedim (amacım nabız yoklamak )
bu arada 3 gündürdür (ayrı yatıyoruz)
hadi git yat sen yatana ii geceler mum yanıyo korkmam artık dedim hadi yatamıza dedi olmaz gelmem dedim
artık seni bi saniye yanımdan ayırmam yanık sesin hala kulagımda dedi kucagına aldı gibi hopp yatk odasına
sonraa sarılıyo öpüyo durmadan sacımı koklayıp sacımı okşuyo yetr dedim
yat uyu sana bişi oldu sandım aklım gitti dedi öyle bi sarılıyo ki sanki kemiklerimi kırcak
neysee 1 saat kadr böyle sürdü sonra senin kokuna bakışına kurban olurum sensiz ölürüm ben ölürüm sana gelen bana gelsin
senin acını ben deil benim acımı sen gör dedi ALLAHTAN sonra sana tapıyom dedi canım yaa
sonra hersey mik mike dogru yol aldı senin dedi adet bitmişti demi dedi yok devam ediyo dedim bakacam dedi hayr dedim yatkta boguşuyoz
sonra eşofmanı yırtı baktı ki pet yok seni yalancı dedi sonra mikmik
dedim sabah adliyeye gidecem dedim hayrdr dedi sen dedim bna tecavüz etin dedim şikayetciyim dedim
demez mi bna bende hakim bey HERSEY BEBEK İÇİN derim dedi oda tm oglum git devam der bna dedi sen suçlu çıkarsın dedi
uyuz yaa uyuzz iştee ayy kıslar paylaşayım istedim kııııııı
sizleri okadar seviyom kiii çokkkkkkkkkkkkk amaaaaaaaa çokkkkkkkkkk seviyom k.bakmayın uzun oldu hee evatt