- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
günydınn bacımm sende hg aramıza kıı
şeyy kıı bacımm yani öyle iştee :78::78:
kıslarr bu arada ben hayt cayına başladımm
Arkadaşlar adetime 4 gun var bugun eşimin doğum gunu 7 aydır bebek olmuyor ona hediye alamadım...belkide Allahın hıkmetı bu ay hamıle kalabilmişimdir...ona bugun bir bebek elbisesi okadar hediye etmek isterdimki...bir ihtimal sizce test alıp bakayımmı belkide hafif çizgi çıkar aksamıda gider kan testi yaptırırım kesinleştirirm ona hediye ederimmm böyle birşey yapabilmek okadar isterdimki dunya onun olurdu heralde...
sizce test alsam çıkarmı?
günaydın kızlar nasılsınız?pazartesiden beri bal+çörekotu+tarçın karışımından kullanıyorum aç karnına aldığımdan miğdem yanıyor ama napayım herşey bebeğim için ve ara ara kasıklarım ağrıyor günde 3-4 tane de incir yiyorum eşimede keçibaynuzu pakmezi+polen karışımı yediriyorum bakalım sonuç ne olacak
bacım faydası çokk saymkla bitmiyo istersen bi araştır internttenhadi hayırlısı bacım ne faydası varmış bu çayın ben hiç duymadım da :26:
ooo inşallah uğurlu gelir canım hadi bakalım:) bende bçt na başladım güzel haberler verirrz inşallah..
Arkadaşlar adetime 4 gun var bugun eşimin doğum gunu 7 aydır bebek olmuyor ona hediye alamadım...belkide Allahın hıkmetı bu ay hamıle kalabilmişimdir...ona bugun bir bebek elbisesi okadar hediye etmek isterdimki...bir ihtimal sizce test alıp bakayımmı belkide hafif çizgi çıkar aksamıda gider kan testi yaptırırım kesinleştirirm ona hediye ederimmm böyle birşey yapabilmek okadar isterdimki dunya onun olurdu heralde...
sizce test alsam çıkarmı?
bacım faydası çokk saymkla bitmiyo istersen bi araştır interntten
ben başladım hamile kalan cokk deneyim dedim
inş bacım inşş cümlemizin cabaları boşa cıkmaz inşşşbtç ben gecen ay kulandım yum yum yaptı gelecek ay yine başlıcam şimdi hayt iciyom
bacım istersen adet günün bekle yine de sen bilirsininşşş tutunmuştur annesine ne güzel bi spriz olurr
hayırlısı olsun cnım ben inanıyorum az kaldı bebelermz gelcek inş
evtt inşşşşşşşşşş bacım 2014 ten hepimz için umutluyum benn RABBİM duysun sesimizi inşşş
bacım aşılama çıok kolay oluyo tik tak 5 dk sürmüyo sen cok sıkmışsın serbest bıraksaydın hemn olurdu sen işi zorlaştırmışsın bu yanlışbana aşı yapılırken dr um sıkma kendini ıkınma dedi neyse şükür olmuş bitmişş inşş şimdi güzel haber vercen bize umut olcan inşşş bu ay biz kendimiz denicez sonra aşıya devam durmucaz eşinide sıkma artık gün aşırı yapın unutmaa
Ne kolayı yaa
Gel birde bana sor, öldüm öldüm dirildim.
Dr.a da dedim eğer bu işlemin böyle ağrı yapacağını bilsem asla yaptırmazdım dedim
"Ağrı kesici yapsınlar size" dedi.
Ebelere söyledi sandım, Onlarında bu laftan haberi yokmuş, masadan halkıp giyindikten sonra söyleyince " evde parol varsa 3 taneye kadar içenbilirsiniz" dediler.
1 tane içtim ama 2 gün sürdü ağrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?