• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

selam yavrular nasılsınız bakalım ya ne olmuş topiğe bi havalanmış beğendiğim kişiyi 2. ye beğenemiyorum şaştım kaldım

azap sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürdün zaten erkeklerin huyu adet bitince denetlemek benimki de aynı son günlerinde pet var mı yok mu kontrol eder inşallah hepimiz alırız bebişleri kucağımıza ben bu ayda deneyeceğim sonra bi 6 ay falan ara vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık

aminnn inş solyanım cümlemizi güldürür RABBİM inş :52::52: sende hg bu arada balımm :16:
hayrlısı neyse o olsun inşş bu ay hamiş olursun da sevindirirsin bizi inş bacım :16:

Benim aşılama bitince dr.um sağ bacağımı solun üzerine attırp ayaklarımı bağlattı, "15 dk yatsanız yeterli" dedi

Ebeler beni kaldırtmadı 35 dk.sağolsunlar, işte o bekleme anında doğumhaneye bir bayan yavaş yavaş adım atarak girdi, perişan vaziyette " geçmiş olsun" dedi bana ,bende O'na tabi.

Ebe geldi aradaki perdeyi çekti ( bu arada ömrümde ilk defa doğumhaneye girdim)

O bayan pansuman gibi bişeyler yapıldı sanırım ki ,baya bir acı çekti, bitince bir ses duydum O kişi imiş "Bayan bayan siz aşılama mı oldunuz ?dedi
Bana mı dediniz? diye sorunca

Evet dedi

bende Evet oldum dedim, " biliyormusunuz ben ilk defa .....beye aşılama yaptırmıştım( başka bir hastanedeki dr.un adı) 23 yaşındaydım, tutmadı. Eşim tek çocuk herkes bizden bebek bekliyordu, bizde gittik Ankara'da tüp yaptırdık, tutmadı. Sonra gittik İstanbul'da yaptırdık o da tutmayınca, eve döndüğümüzde eşimde bende moralimiz çok bozuldu diye tüm ilaçlarımızı çöpe attık ve bundan sonra bu ev de bebeğin B'sini bile konuşmıyacağız diye karar verdik

Ben kendiliğimden hamile kaldım, bugün benim bir kızım oldu, ALLAH sizede nasip etsin" dedi

Bu arada Azap sen kaça yaptırdın aşıyı ?
ayyyyyyyyy ne mutluuu darısı bize inşş işte RABBİM herseyin bi zamanını bekliyo RABBİM ne kadr büyük :16:
bacım benm aşım devlete oldu daha önce dogum yaptıgım içn
23 -53-( 25 ilac ) bu kadr verdim bacım

ala ala bnde hiç okadar olmadı neyse gecmiş olsun bacıma inşşş gelir bebişin tutunur annesinee :16::54:

Sağol bir tanem, zaten işlemi yaparken 3 ebe dr. un başına toplandı, biryandan beni sakinleştirmeye çalışıyorlar, bir yandan sohbete daldılar.

Servisteki diğer dr.un hastası geçen hafta 4'üz doğurmuş, benim dr.umun da üçüz doğuran hastası varmış. Sıra ... hanımda inşallah sizi de anne yapacağız ,hastanemiz çok bereketli dediler

Dr.um Onlara dedi "..... hanım daha önce gebe kaldı, ama bebeğimz bıraktı bizi (beni kastediyor), arkadaşlar geçen yaptığımız aşılar varya bugün 2 tanesinin pozitif haberini aldık, tutturmak problem değil önemli olan yapıştırmak " dedi .

ayyyyyyyyy ne mutluuu darısı bize inşş işte RABBİM herseyin bi zamanını bekliyo RABBİM ne kadr büyük :16:

yani 100 lira masrafın oldu bizde bende sorun yok eşimde sprem azlıgı var 10 milyon bu ay hormon testi yaptırdım yumurtlamıs gozukuyorum...pazar gunu adet gunum bakalım ...bize aşılama yaparmı doktor acaba

Benimki özel hastane

ilk tedaviye başladığımız gün muayene, bir de çatlatma günü muayene+ilaçlar+hastane 300TL

Toplam 481 TL. harcadım bu işe, neyse ki pahalı birşey değilmiş

selam kızlar azap naber ya, dün batımdı hala kırmızılarla buluşmadım belirtimde yok testte yapmadım

Sağol bir tanem, zaten işlemi yaparken 3 ebe dr. un başına toplandı, biryandan beni sakinleştirmeye çalışıyorlar, bir yandan sohbete daldılar.

Servisteki diğer dr.un hastası geçen hafta 4'üz doğurmuş, benim dr.umun da üçüz doğuran hastası varmış. Sıra ... hanımda inşallah sizi de anne yapacağız ,hastanemiz çok bereketli dediler

Dr.um Onlara dedi "..... hanım daha önce gebe kaldı, ama bebeğimz bıraktı bizi (beni kastediyor), arkadaşlar geçen yaptığımız aşılar varya bugün 2 tanesinin pozitif haberini aldık, tutturmak problem değil önemli olan yapıştırmak " dedi .

ayy hadi inş sanada ugur getirir bacım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş güzel haber bekliyom senden sakın agır kaldrma emi :34:

günaydın kızlar..
benim kırmızım geldi sabah..:ssz:
namaza kalkmıştım lavaboya giderken aklıma geldi gelirmi acep diye.
sonra içimden dedim hayırlısı allahtan senden gelene razıyım rabbim.
sonra bi baktım hoooppp olmuş:43:
insan gene de buruk hissediyor... ne buruğu çok kötüyüm nannn:14:
eltimde yeni hamile gezmeye gitcektik ben gelemicem dusuk riskim var dinlencem solersin soranlara dedi.
allahımm nasıl zor geliyoo..

yani 100 lira masrafın oldu bizde bende sorun yok eşimde sprem azlıgı var 10 milyon bu ay hormon testi yaptırdım yumurtlamıs gozukuyorum...pazar gunu adet gunum bakalım ...bize aşılama yaparmı doktor acaba

bacım kocana keci boynuzu kürü yap çok iyi geliyo bn yapıyom :34: spermlerde faydası çok :34:bacım yaşın kac ki senin?

Spermin hareketli olanı % kaç ona bakacaksın gülüm, hareketlisi çoksa yaparlar

Benim eşim beni şok etti zaten, eskiden normal sayıda idi , aşı günü verdiği sperm rekor gibi bir sayı çıktı 155 milyon, ama içinde ölü fazla imiş,

dr.la hesapladık . Çok şükür hareketlisi 19,5 milyon çıktı, sevinerek yaptı dr.um

Süper bir sayı oldu yani, çok şükür

Benimki özel hastane

ilk tedaviye başladığımız gün muayene, bir de çatlatma günü muayene+ilaçlar+hastane 300TL

Toplam 481 TL. harcadım bu işe, neyse ki pahalı birşey değilmiş
vlaa çok iyi ben duydum 1 miş senin ki süper fiytt :34:
selam kızlar azap naber ya, dün batımdı hala kırmızılarla buluşmadım belirtimde yok testte yapmadım

asssssssss bacımmmm hgg bebemm :16::54: ay ne güzell adet olmamışsın şükür ayy hadi inşş güzel bi müjde ver bizee :16:
yarın kan versen he :26:

ayy hadi inş sanada ugur getirir bacım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş güzel haber bekliyom senden sakın agır kaldrma emi :34:

Hiç bir iş yaptırmıyor ki benimki, eve otel gibi gidip-geliyom canım.

Bulaşıkları bile makineye O diziyor, aslında işe de gelmemi istemiyor, "rapor al" diyor.

O kadar da değil artık, tutacağı varsa da tutmaz ki böyle.

Sakınan göze çöp batar derler bizde

günaydın kızlar..
benim kırmızım geldi sabah..:ssz:
namaza kalkmıştım lavaboya giderken aklıma geldi gelirmi acep diye.
sonra içimden dedim hayırlısı allahtan senden gelene razıyım rabbim.
sonra bi baktım hoooppp olmuş:43:
insan gene de buruk hissediyor... ne buruğu çok kötüyüm nannn:14:
eltimde yeni hamile gezmeye gitcektik ben gelemicem dusuk riskim var dinlencem solersin soranlara dedi.
allahımm nasıl zor geliyoo..

oyy bacım inan ki cok zor bi durum biliyom çok üzüldüm :14: benmde 11 de geldi nasip inş bu ay bizimde tutar inşş strest yapma bacım çok kötü etkiliyo :50:

vlaa çok iyi ben duydum 1 miş senin ki süper fiytt :34:

asssssssss bacımmmm hgg bebemm :16::54: ay ne güzell adet olmamışsın şükür ayy hadi inşş güzel bi müjde ver bizee :16:
yarın kan versen he :26:

bilmiyorum bakalım ya yarın sabah idrar testimi yapayımda silik çıkarsa eğer yaptırırım kan testimide umudum yok ama yoksa dün çoktan yaptıydım testi

Back