- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacım sen aşılamama olcann ben aşıda vurulmuştum :26:
hayır tatlım aşı olmadım hiç dr daha aşıdan hiç bahsetmedi ilaçlarda yumoşları bütüp iğneydede çatlatıyor işte bu üçüncü hapım 2 çatlatma iğnem işllah bu son olurrrrr kısçem ben 18 yaşındayım pkoluyum yaparlar mı ki aşı
bende asılama yaptrmak ıstıyorm sartlar varmı prosedurlerı neler acaba devlette bana yardımcı olurmsnz
yuhhhhhhhhhh havamm vlla yuhhhh çokk yaşlısın bacım delü yaaa sana aşı yapmazlar ne kadrlık evlisin
1 yıl 6 ay oldu balım evlendiğimde 4 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ve hala hamiş değilim kısmet herşey bekliyelim sabırla
lazommmmmmmmmm efce niye konuşmuyonz kııı :26:
bacım devlette istiyorsan dr gidiyosun o teslet yapılıyo sperm hsg yum takibi uygun görüyosaaşı diyo egerki özelde istiyosan 500 ile 1 arası ben bunları biliyom :26:
kıss bacımm döferim seni kııı sinir etme benii yaşım 39 2. evliligim 10 aylık evliyim hiç korunmadım egerki yaşım büyük olmasa hiç bukadr korkmam delimisin kı senn yaşın çok gençç bi raz sabır et bacımm 18 1.5 yılıkta evlisinn az oluruna bıraksan ayy keşke senin yaşında olsam evliligin tadını çıkartırdım zaten kafaya takmadıgın zamnda oluyoo
yavrum senin çemnene yetişemiyom yazdıklarını okumaktan yazamıyomkiiii akşamada kandırmışın kocayı enerjiyi almış gelmişsin
hmm ozamn git dene derim bacımmben bı devletın kapısını asındıraym en iyisi ozeldw yaptrdım bı kere
zaten istiyom ki biri beni dövsünde aklım başıma gelsinnn:126::126:
hmm ozamn git dene derim bacımm
kıyamam ki yaw bacım sen bi düşünn çok gençsinn hayatını evliligini yaşşaaa vla bi düşün bnce
cnm ben namazımı kılayımda gelirim sonra geç kaldım şimdi ikindin okunur gelirim birazdan sohbete devam ederiz şekerim byyyyyyyy
oyyy amaninnnn yerim seni yerr Canımm benimi merak etin sennn nasılsın canım
Burdayamm burdayammm Balımmmmmmmmmmmmmmmm nörüyon kıı
Balımmmmmmmmmmmm bidenemm
bern yoktum kııı nörüyonn nasılsınn gözün aydın anan geliyoo ohhh vllaa keyif senin
Iyi yapmışsın balım günydınnnnnnn
Hee kııı adet oldumm şükür bitti bile üzüldüm ama atlatım gecti giti şimçk önümüzdeki maclara devamm durmak yokk,
bacım aşın tekrar hayırlı olsun inşşş tuttarr inşşşşşş bacımmm güzelk haber bekliyoz senden kıı
Papatyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Gulummmmmmmmmmmmmm bidenemm allah iyilk versin bacımaaa aminnnnn bnde bomba gibim kıı