• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım sen aşılamama olcann ben aşıda vurulmuştum :26:

hayır tatlım aşı olmadım hiç dr daha aşıdan hiç bahsetmedi ilaçlarda yumoşları bütüp iğneydede çatlatıyor işte bu üçüncü hapım 2 çatlatma iğnem işllah bu son olurrrrr:16::16::16::16::16: kısçem ben 18 yaşındayım pkoluyum yaparlar mı ki aşı

bende asılama yaptrmak ıstıyorm sartlar varmı prosedurlerı neler acaba devlette bana yardımcı olurmsnz

hayır tatlım aşı olmadım hiç dr daha aşıdan hiç bahsetmedi ilaçlarda yumoşları bütüp iğneydede çatlatıyor işte bu üçüncü hapım 2 çatlatma iğnem işllah bu son olurrrrr:16::16::16::16::16: kısçem ben 18 yaşındayım pkoluyum yaparlar mı ki aşı

yuhhhhhhhhhh havamm vlla yuhhhh çokk yaşlısın bacım :52::52: delü yaaa sana aşı yapmazlar ne kadrlık evlisin

bende asılama yaptrmak ıstıyorm sartlar varmı prosedurlerı neler acaba devlette bana yardımcı olurmsnz

bacım devlette istiyorsan dr gidiyosun o teslet yapılıyo sperm hsg yum takibi uygun görüyosaaşı diyo egerki özelde istiyosan 500 ile 1 arası ben bunları biliyom :26:

yuhhhhhhhhhh havamm vlla yuhhhh çokk yaşlısın bacım :52::52: delü yaaa sana aşı yapmazlar ne kadrlık evlisin

1 yıl 6 ay oldu balım evlendiğimde 4 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ve hala hamiş değilim kısmet herşey bekliyelim sabırla:16:

1 yıl 6 ay oldu balım evlendiğimde 4 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ve hala hamiş değilim kısmet herşey bekliyelim sabırla:16:

kıss bacımm döferim seni kııı sinir etme benii yaşım 39 2. evliligim 10 aylık evliyim hiç korunmadım egerki yaşım büyük olmasa hiç bukadr korkmam delimisin kı senn yaşın çok gençç bi raz sabır et bacımm 18 1.5 yılıkta evlisinn az oluruna bıraksan ayy keşke senin yaşında olsam evliligin tadını çıkartırdım zaten kafaya takmadıgın zamnda oluyoo :34:

kıss bacımm döferim seni kııı sinir etme benii yaşım 39 2. evliligim 10 aylık evliyim hiç korunmadım egerki yaşım büyük olmasa hiç bukadr korkmam delimisin kı senn yaşın çok gençç bi raz sabır et bacımm 18 1.5 yılıkta evlisinn az oluruna bıraksan ayy keşke senin yaşında olsam evliligin tadını çıkartırdım zaten kafaya takmadıgın zamnda oluyoo :34:

zaten istiyom ki biri beni dövsünde aklım başıma gelsinnn:57::57::57::57::60::60::126::126:

yavrum senin çemnene yetişemiyom yazdıklarını okumaktan yazamıyomkiiii akşamada kandırmışın kocayı enerjiyi almış gelmişsin

ayyy nasıl sesli bi kahkaha atım kıııı RABBİMde seni güldürsün inşşş çokmu konuşuyom kıı :26:
kıı mikmiksiz olmuyo kiii :21:

hmm ozamn git dene derim bacımm :34:

:52::52::52::52: kıyamam ki yaw bacım sen bi düşünn çok gençsinn hayatını evliligini yaşşaaa vla bi düşün bnce :34:

cnm ben namazımı kılayımda gelirim sonra geç kaldım şimdi ikindin okunur gelirim birazdan sohbete devam ederiz şekerim byyyyyyyy:10::10::10:

hepinizin neşesi bol olsun kızlar..
ben gezmeye gidicektim hazırlanmaya başlayayım bari
anca boya badana derken vakit geçiyo:12:
akşama takılırız gene öpüyorum hepinizi:16:

oyyy amaninnnn yerim seni yerr :56: Canımm benimi merak etin sennn nasılsın canım :38:

Burdayamm burdayammm :3::3::3::3: Balımmmmmmmmmmmmmmmm nörüyon kıı :16:

Balımmmmmmmmmmmm bidenemm
bern yoktum kııı nörüyonn nasılsınn gözün aydın anan geliyoo ohhh vllaa keyif senin:ssz::ssz::ssz:

Iyi yapmışsın balım günydınnnnnnn:3:

Hee kııı adet oldumm şükür bitti bile üzüldüm ama atlatım gecti giti şimçk önümüzdeki maclara devamm durmak yokk:34:,
bacım aşın tekrar hayırlı olsun inşşş tuttarr inşşşşşş bacımmm güzelk haber bekliyoz senden kıı :16::54:

Papatyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :54: Gulummmmmmmmmmmmmm bidenemm allah iyilk versin bacımaaa aminnnnn bnde bomba gibim kıı :21::21::21::21::16::54:

iyi olmana sevindim cnm :16::16::16:

nann uyumaktan gözlerim şişti $1331464740_mal.png gibi oldum

sizler napıyorunuznuz

Back