• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

günaydın kızlar nasılsınız?pazartesiden beri bal+çörekotu+tarçın karışımından kullanıyorum aç karnına aldığımdan miğdem yanıyor ama napayım herşey bebeğim için ve ara ara kasıklarım ağrıyor günde 3-4 tane de incir yiyorum eşimede keçibaynuzu pakmezi+polen karışımı yediriyorum bakalım sonuç ne olacak:1::1::1::1::1::1:

Arkadaşlar adetime 4 gun var bugun eşimin doğum gunu 7 aydır bebek olmuyor ona hediye alamadım...belkide Allahın hıkmetı bu ay hamıle kalabilmişimdir...ona bugun bir bebek elbisesi okadar hediye etmek isterdimki...bir ihtimal sizce test alıp bakayımmı belkide hafif çizgi çıkar aksamıda gider kan testi yaptırırım kesinleştirirm ona hediye ederimmm böyle birşey yapabilmek okadar isterdimki dunya onun olurdu heralde...

sizce test alsam çıkarmı?

Arkadaşlar adetime 4 gun var bugun eşimin doğum gunu 7 aydır bebek olmuyor ona hediye alamadım...belkide Allahın hıkmetı bu ay hamıle kalabilmişimdir...ona bugun bir bebek elbisesi okadar hediye etmek isterdimki...bir ihtimal sizce test alıp bakayımmı belkide hafif çizgi çıkar aksamıda gider kan testi yaptırırım kesinleştirirm ona hediye ederimmm böyle birşey yapabilmek okadar isterdimki dunya onun olurdu heralde...

da işin kötüsü hiç belirtim yok :(

günaydın kızlar nasılsınız?pazartesiden beri bal+çörekotu+tarçın karışımından kullanıyorum aç karnına aldığımdan miğdem yanıyor ama napayım herşey bebeğim için ve ara ara kasıklarım ağrıyor günde 3-4 tane de incir yiyorum eşimede keçibaynuzu pakmezi+polen karışımı yediriyorum bakalım sonuç ne olacak:1::1::1::1::1::1:

ohhh şifa olsun bacımaa hadi inşşş bu ay gelir bebişin inşşş bacım :16::54:

hadi hayırlısı bacım ne faydası varmış bu çayın ben hiç duymadım da :26:
bacım faydası çokk saymkla bitmiyo istersen bi araştır interntten
ben başladım hamile kalan cokk deneyim dedim :34:
ooo inşallah uğurlu gelir canım hadi bakalım:) bende bçt na başladım güzel haberler verirrz inşallah..

inş bacım inşş cümlemizin cabaları boşa cıkmaz inşşş :16::54: btç ben gecen ay kulandım yum yum yaptı gelecek ay yine başlıcam :34: şimdi hayt iciyom :16:

bacım istersen adet günün bekle yine de sen bilirsin :16::54: inşşş tutunmuştur annesine ne güzel bi spriz olurr :16::54:

kıslarr bu arada ben hayt cayına başladımm :34:

bacım faydası çokk saymkla bitmiyo istersen bi araştır interntten
ben başladım hamile kalan cokk deneyim dedim :34:

inş bacım inşş cümlemizin cabaları boşa cıkmaz inşşş :16::54: btç ben gecen ay kulandım yum yum yaptı gelecek ay yine başlıcam :34: şimdi hayt iciyom :16:

hayırlısı olsun cnım ben inanıyorum az kaldı bebelermz gelcek inş:16::16::16::16::16::16:

bacım istersen adet günün bekle yine de sen bilirsin :16::54: inşşş tutunmuştur annesine ne güzel bi spriz olurr :16::54:

ben kendimden vazgeçtim artık eşimin mutlu olması için istemeye başladım :) teşekkür ederim güzel dileğin için bugun belirti olarak bir işaret alırsam gidip alcam hiç. birşey hisetmessem yapmıcam test ...işte hayalım eşime doğum gunu hediyesi ama napalım kısmet

bacım aşılama çıok kolay oluyo tik tak 5 dk sürmüyo sen cok sıkmışsın serbest bıraksaydın hemn olurdu sen işi zorlaştırmışsın bu yanlış :50: bana aşı yapılırken dr um sıkma kendini ıkınma dedi neyse şükür olmuş bitmişş inşş şimdi güzel haber vercen bize umut olcan inşşş bu ay biz kendimiz denicez sonra aşıya devam durmucaz :34::21::21:eşinide sıkma artık gün aşırı yapın unutmaa :21::21::21:

Ne kolayı yaa

Gel birde bana sor, öldüm öldüm dirildim.

Dr.a da dedim eğer bu işlemin böyle ağrı yapacağını bilsem asla yaptırmazdım dedim

"Ağrı kesici yapsınlar size" dedi.

Ebelere söyledi sandım, Onlarında bu laftan haberi yokmuş, masadan halkıp giyindikten sonra söyleyince " evde parol varsa 3 taneye kadar içenbilirsiniz" dediler.

1 tane içtim ama 2 gün sürdü ağrım.

selam yavrular nasılsınız bakalım ya ne olmuş topiğe bi havalanmış beğendiğim kişiyi 2. ye beğenemiyorum şaştım kaldım

azap sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürdün zaten erkeklerin huyu adet bitince denetlemek benimki de aynı son günlerinde pet var mı yok mu kontrol eder inşallah hepimiz alırız bebişleri kucağımıza ben bu ayda deneyeceğim sonra bi 6 ay falan ara vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık

Benim aşılama bitince dr.um sağ bacağımı solun üzerine attırp ayaklarımı bağlattı, "15 dk yatsanız yeterli" dedi

Ebeler beni kaldırtmadı 35 dk.sağolsunlar, işte o bekleme anında doğumhaneye bir bayan yavaş yavaş adım atarak girdi, perişan vaziyette " geçmiş olsun" dedi bana ,bende O'na tabi.

Ebe geldi aradaki perdeyi çekti ( bu arada ömrümde ilk defa doğumhaneye girdim)

O bayan pansuman gibi bişeyler yapıldı sanırım ki ,baya bir acı çekti, bitince bir ses duydum O kişi imiş "Bayan bayan siz aşılama mı oldunuz ?dedi
Bana mı dediniz? diye sorunca

Evet dedi

bende Evet oldum dedim, " biliyormusunuz ben ilk defa .....beye aşılama yaptırmıştım( başka bir hastanedeki dr.un adı) 23 yaşındaydım, tutmadı. Eşim tek çocuk herkes bizden bebek bekliyordu, bizde gittik Ankara'da tüp yaptırdık, tutmadı. Sonra gittik İstanbul'da yaptırdık o da tutmayınca, eve döndüğümüzde eşimde bende moralimiz çok bozuldu diye tüm ilaçlarımızı çöpe attık ve bundan sonra bu ev de bebeğin B'sini bile konuşmıyacağız diye karar verdik

Ben kendiliğimden hamile kaldım, bugün benim bir kızım oldu, ALLAH sizede nasip etsin" dedi

Son düzenleme:
Ne kolayı yaa

Gel birde bana sor, öldüm öldüm dirildim.

Dr.a da dedim eğer bu işlemin böyle ağrı yapacağını bilsem asla yaptırmazdım dedim

"Ağrı kesici yapsınlar size" dedi.

Ebelere söyledi sandım, Onlarında bu laftan haberi yokmuş, masadan halkıp giyindikten sonra söyleyince " evde parol varsa 3 taneye kadar içenbilirsiniz" dediler.

1 tane içtim ama 2 gün sürdü ağrım.

ala ala bnde hiç okadar olmadı neyse gecmiş olsun bacıma inşşş gelir bebişin tutunur annesinee :16::54:

Back