Düğün 2013 izmir gelinleri

Canım ben çok araştırdım aslında, sonra Vakko'dan randevu aldım tüm gün giydim çıkardım. Hatta resimlerimi de nişanlım askerde iken 347. dönem yarenleri topiğinde paylaştım. Sayfalarımız çok fazla olduğu için bulup link atamıyorum.

Önce hangi modelleri beğendiğine karar ver, vücuduna göre. Sonra taşına tuşuna karar verirsin.

Canım ben bir şeyi anlayamadım gene Vakkao' da provam oldu demişsin, sonra sisterstan almayı düşünüyorum demişsin...Gelinliği beğenip, sipariş edince provamız olmuyor mu:44: Vakko' daki prova neydi??:44:

Canım aynı anda mesaj atmışız sanırım sen cevaplamışsın zaten sonra sorduğum soruyu...Vakkodan randevu aldın, bir sürü model denedin, ama ordan almadın, şükür anladım

Canım aynı anda mesaj atmışız sanırım sen cevaplamışsın zaten sonra sorduğum soruyu...Vakkodan randevu aldın, bir sürü model denedin, ama ordan almadın, şükür anladım

Evet canım benim. Randevu aldım annem ve kayınvalidemle birlikte gittim giydim çıkardım en beğendiklerimin fotosunu çektik.

Düğünüm de Haziran'da olacaktı ki maddi durumu ayarlayamadık nişanlım geçen ay askerden döndü, iş bulamadı daha o yüzden Eylül'e erteledik. Vakko'da tuzlu fiyat verince beğendiğim modeli Sister'sa diktiririz dedik sonra vazgeçtim önce gider görüşürüm denerim beğendiğim bir model olmaz ise diktiririm diye karar verdim.

Bu arada sayfaları takip ederseniz bayağı gelinlik ile ilgili konuşmalarımız var bizim kızlar ile ilgili gelinlik telaşında olanlar için fikir olabilir.

Bir arkadaş uceda modeli demiş, denemişim onu da. Üstümde görebilir. Gelinlikler standart bedendi bu arada ben 36 beden olduğum için hep arkadan kelepçelediler.

Çilekben buldum. Ekliyorum gelinlik resimlerimin olduğu sayfanın linkini. Vakko'da ki prova resimlerim bunlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...si-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar-1628.html

Kııııııısssssss, cadııııı, çooookkk güzel olmuşsun yahuuu, peri kızı gibi maşallaaahhhh....
Bu fiyatlara mı alacağız peki??? Çok pahalı değil mi? Gerçi hiç araştırmadım, piyasasını da bilmiyorum ama:44:
Canım ne sorcam, şimdi dediğim gibi ben gelinlik işine hiç başlamadım, zaten İzmir dışındayım şuan. Nisan ayında 10 günlüğüne gelicem, bu işleri halletmek için...Siz bu aşamaları geçmişssiniz biliyorsunuz, sisters, simge vs. den randevu alıp, gidip, giyip giyip çıkarıp, resimlerimi falan çekeyim, sonra eve gelip düşünüp karar vereyim di mi?? yani orda deneyince hemen alacak değilim ya, di mi??

Canım tabi ki hayır Vakko'nun fiyatlar bunlar. Üzerimdeki gelinliklerin hepsi ithal olduğu için fiyatları böyle yüksek.

Alsancak La Peri yurt dışı ağırlıklı çalışıyor ve gerçekten modelleri sade ve güzel.

Bir de Sister's beğeniyorum. Büyük ihtimal Sister's ile fiyat konusunda anlaşırsak Sister'stan alır ya da diktiririm. Nişanlımın kuzeni 3.500'e aldı oradan, ofisten bir arkadaşım 2 küsure diktirdi. Gelinliğe en fazla vereceğimiz para 3.000 olur bizim.

Canım bu tam prenses değil ama prensesler belden başlayarak daha kabarık oluyor. Bunun popo kısmı oturuyor sonrası açılıyor hafif kabarık ve daha hoş duruyor. Bana tam prenses model denettiler hiç güzel olmadı ama tabi herkesin vücut tipi farklı sen yine de dene ben balık diye gittim Pronovias Urban'dı hayalimdeki gelinlik ama üzerime giyince bu gelinliğe tutuldum.

fotoğrafçının ismi ne canım bende bakayim olmadı:S

Canım Selda Altıniz adı...konuştuklarımdan bazıları burnundan kıl aldırmıyordu o derece yani. Bunu nişanlıma bir arkadaşı önermiş. Sanırım internet sitesi yok, ama faceden ekleyebilir ve çalışmalarını görebilirsin. Son derece mütevazi ve hoş bir hanım bence.

Evet canım biliyorum, benim istdiğim dantel detayları bunun gibi ama benimki bunun prensesi :))
Ben bu tarzların bacak boyunu kısalttığını düşünüyorum, zaten çok uzun değilim...36 bedenim ben de. Sana çok yakışmış ama güzelim Ben tam prenses etek, eteğinde dantel detaylar, üstü yine dantel detaylı straplez istiyorum. Umarıım çok pahalı tutmaz istediğim model :2:

dantelli istiyosan eğer 2000 civarı zor bulursun çilekben. sorduğum yerlerin hiç biri 3000 den aşağı fiyat vermedi dantelliler iiçin.sisters la görüştükten sonra gittim vakko dan aldım gelinliği.hiç aklımda olmayan bi modeli aldım.yine dantel sadece bi tadilat yapılacak o kadar. sisters ın verdiği rakamla arasında 450 lira gibi bi fark var.aslı varken surete ne gerek dedim ve aldım=)

Anladım canım, demek en az 3.000 Tl gözden çıkarılacak, yandık
Vakko' nun yeri nerde??

Tripliiciğim bişe sorcam gene sana...
Şimdi mesela bir yerden randevu alıyoruz ya, orada bize ne kadar zaman ayırıyorlar onu merak ediyorum. Ne kadar süre giy çıkar yapabiliriz yani?? Bir de provada her halukarda ölçü alınıyor mu, yoksa beğenip sipariş edersek mi ölçü alınıyor. Gidip 1 saat deneme yaptıktan sonra ''Yok ben beğenmedim, hadi eyvallah'' demek normal di mi bu aşamada??

Çilekbencim, gelinliğin için illa marka olsun gibi bi düşüncen var mı? yoksa dikişi iyi olsun, istediğim model olsun da markası farketmez mi diyorsun? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…