kızlar benım de 25 agustos ta gaziemirde olacak nasıpseNasıl keyıfler bakalım
Bayılıyorum böyle net konuşana...Hayatımın her alanında her kararım nettir. Düğünümle ilgili konularda niye bu kadar kararsız oldum anlayamıyorum. Hiçbir şeye karar veremiyorum, kendime kızıyorum vallahi
Canım benim Vakko'da provam oldu geçtiğimiz aylarda. Bende Pronovias ve La Sposa'dan beğendim gelinliklerimi ama en çok La Sposa içime sindi. Gelinliğimi Sister'stan almayı düşünüyorum herhalde Mayıs'ta falan bakarım.
Canım beğenmene sevindim en azından görmüş oldun nasıl gözüküyor diye. Bence gayet zarif görünüyor. Gelenler zaten rengarenk giyindikleri için masaların beyaz olması hoş duruyor. Bende uçuk pembe, lila ya da beyaz tercih ederim muhtemelen. Beyazın asaleti başka.
Canım ben çok araştırdım aslında, sonra Vakko'dan randevu aldım tüm gün giydim çıkardım. Hatta resimlerimi de nişanlım askerde iken 347. dönem yarenleri topiğinde paylaştım. Sayfalarımız çok fazla olduğu için bulup link atamıyorum.
Önce hangi modelleri beğendiğine karar ver, vücuduna göre. Sonra taşına tuşuna karar verirsin.
Canım aynı anda mesaj atmışız sanırımsen cevaplamışsın zaten sonra sorduğum soruyu...Vakkodan randevu aldın, bir sürü model denedin, ama ordan almadın, şükür anladım
Çilekben buldum. Ekliyorum gelinlik resimlerimin olduğu sayfanın linkini. Vakko'da ki prova resimlerim bunlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...si-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar-1628.html
Kııııııısssssss, cadııııı, çooookkk güzel olmuşsun yahuuu, peri kızı gibi maşallaaahhhh....
Bu fiyatlara mı alacağız peki??? Çok pahalı değil mi? Gerçi hiç araştırmadım, piyasasını da bilmiyorum ama:44:
Canım ne sorcam, şimdi dediğim gibi ben gelinlik işine hiç başlamadım, zaten İzmir dışındayım şuan. Nisan ayında 10 günlüğüne gelicem, bu işleri halletmek için...Siz bu aşamaları geçmişssiniz biliyorsunuz, sisters, simge vs. den randevu alıp, gidip, giyip giyip çıkarıp, resimlerimi falan çekeyim, sonra eve gelip düşünüp karar vereyim di mi?? yani orda deneyince hemen alacak değilim ya, di mi??
Bu benim diktireceğim gelinlik. Üzerimde en çok güzel duran buydu.
fotoğrafçının ismi ne canım bende bakayim olmadı:S
Canım bu tam prenses değil ama prensesler belden başlayarak daha kabarık oluyor. Bunun popo kısmı oturuyor sonrası açılıyor hafif kabarık ve daha hoş duruyor. Bana tam prenses model denettiler hiç güzel olmadı ama tabi herkesin vücut tipi farklı sen yine de dene ben balık diye gittim Pronovias Urban'dı hayalimdeki gelinlik ama üzerime giyince bu gelinliğe tutuldum.
Kızlar sizin gelinlik için ayırdığınız bütçe ne kadar?
Ben henüz hiç araştırmadım diyebilirim ama kafamda en fazla 2.000 TL' ye halledebilirim diye kurmuştum. Dantelli bir model istiyorum ben de, ee haliyle dantel fiyatı yukarı çeker. Fiyatlar konusunda araştırma yapan var mı?
dantelli istiyosan eğer 2000 civarı zor bulursun çilekben. sorduğum yerlerin hiç biri 3000 den aşağı fiyat vermedi dantelliler iiçin.sisters la görüştükten sonra gittim vakko dan aldım gelinliği.hiç aklımda olmayan bi modeli aldım.yine dantel sadece bi tadilat yapılacak o kadar. sisters ın verdiği rakamla arasında 450 lira gibi bi fark var.aslı varken surete ne gerek dedim ve aldım=)