dönüşüm ne iş tek göz falan
zeynonun günahını aldım asıl illuminati senmişin:18::18:
ne ablası be yawf
bulanıma sokuyon bizi
yok abıla mabıla
herkeşlerin yaşı 30
ottuza kazığı diktik
ottuzda sabitlendik
küçüklerde ottuz
büyüklerde ottuz
genciz güzeliz otuzuz
her yer taksim her yer otuz
Ben burdayim aslinda canim ama pek keyfim yok oyuzden yazmak istemedim
Taliaa canim pamukcukla ilgili cevabin icin sagol
Hkn canim sanada cok gecmis olsun allah acil sifa versin
Bebisi hasta olanlara da cok gecmis olsun allah hepimizin yavrucaklarini korusun
Sağlık ocağına gittik bugün kızımla. İkinci doz rotamızı olduk bitti çok şükür. Miniğim 8 kilo 67 cm olmuş. Yarım kilodan fazla almış gayet iyi dedi ebemiz. Meyve sularından verebilirsin özellikle de havuç suyu ver hem tatlı hem tuzlu bir tadı olduğundan diğer şeylere daha kolay alışır dedi. Dönüşte de yine markete uğradık cipis aldım büyük paket bitti demin. Ama lays fırından aldım ki diyet olsun. Yanına da keşke diyet kola alsaydım keşke eve gelince çok üzüldüm.
arkadaşlar muhallebiyi nasıl yapıyosunz oranlı verirmisnz
Sağlık ocağına gittik bugün kızımla. İkinci doz rotamızı olduk bitti çok şükür. Miniğim 8 kilo 67 cm olmuş. Yarım kilodan fazla almış gayet iyi dedi ebemiz. Meyve sularından verebilirsin özellikle de havuç suyu ver hem tatlı hem tuzlu bir tadı olduğundan diğer şeylere daha kolay alışır dedi. Dönüşte de yine markete uğradık cipis aldım büyük paket bitti demin. Ama lays fırından aldım ki diyet olsun. Yanına da keşke diyet kola alsaydım keşke eve gelince çok üzüldüm.
ya size dedikki hastanedeyiz az konuşun dime ama ya neyse geldim ordan takip etmiştim allahtan
idrar yolu enfeksiyonu azıcık daha kalmış okdar iğne yedi yavrum bide. şurupla devam etcez böbrekler temiz çıktı birde sanırım 2 dalağımız varmış:44: dalağın yanında dalağa ait bir parça daha var dedi önemli bişi değil dedi doktorçok anlamayamadım açıkcası ama sıkıntı yaratacak bişey değilmiş en azından
canım tekrar çok geçmiş olsunn
doktorunuz önemli bişi degil dediyse degildirrkafaya takma bencee
annem küsmüşsün bu tırıspılaraaa
iyi yapmışsınnnn yemiyolar içmiyolar sabahın köründe başlıyolar dır dırda dır dır
bi susun kafamı dinlim ama nerdeeeeeeee
geridönüşüm
işe gitmedin galibaaa sennn
bu kadar çiçekle böcekle rengarenkk yazılarla ugrasabildigine göreee
bide utanmadan oğluma bak diyosuntabi ben oğluşuna bakim ki sen buralardaa
rahat rahat fink atasın diye dimiiii
Eki Görüntüle 859769 bu topikte olmak zor arkadaş. sussan azar konuşsan azar. bu sefer ben küstüm gidiom.
tahmin etmistimmm bu yuzden kustugunuben bu kadar sayfayı nasıl okuyacağımmmmmmmm:84::84::84::84:
şurda az konuşun didik dimi...ama yokkk ablanızı dinlemeyin sizzzzzz
dönüşüm ne iş tek göz falan
zeynonun günahını aldım asıl illuminati senmişin:18::18:
ne ablası be yawf
bulanıma sokuyon bizi
yok abıla mabıla
herkeşlerin yaşı 30
ottuza kazığı diktik
ottuzda sabitlendik
küçüklerde ottuz
büyüklerde ottuz
genciz güzeliz otuzuz
her yer taksim her yer otuz
sen kesin sogan dograrkende guluyorsundurşimdi gidiiim soğanları doğriiim
Eki Görüntüle 859622
gitmedim işte burdayımmmmm
şaka yaptım şakaaaaa...
kız hepinizi seviyoreeee ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?