2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hımmm denemek lazım bunu da... belki dalar o da öyle bakınırken...

bu arada sizler yazınca endişe etmiştim ben de dilindekini hep süt izi diye düşünürdüm. pazartesi doktor kontrolümüz var sorucam. benimki dilinin arkasında böyle bi tabaka gibi bişey. pamukçuğu ben hep minik minik birbirinden bağımsız beyaz pütürçükler diye bilirdim. bakalım doktor bize ne dicek?

Bende mrk ediyorum bunu benimki de ayni durumda hatta bakiyor bana su an besiginden

internetten biraz araştırdım. 4. ayın bitimiyle kendi kendine uyuma alışkanlığı edindirmeye başlayın diyor uzmanlar ama bilemedim. fön makinesi sesi, anne karnındaki ses falan diye netten müzikler dinlettim. eller kollar oynuyor sanki oyun havası çaldım hiç gözünü kapatası yok. sonra aldım memeye meme ağzına girdi 2 dakika sonra gözler gitti...

evet bende hep süt lekesidir diye düşünüyordum,
dün talia yazınca dili beyaz pamukçuk olduk diye bende o zaman bizimkiside demekki pamukçuk diye düşündüm ama dilmiş.
evet eger aglamıyorsa kendi haline bırakmak lazım belki o şekilde uyumaya alışır

Hani hep diyorlar ya bebegin kirki cikinca düzene girer hersey daha kolay olur falan diye bebeginin kirki çıkan ya da kirka yaklasan anneler gerçekten oyle mi ne değişiyor yani?
Bir de siz ne zaman bebekle disariya çıkmaya basladiniz ben akşamları esimle havuza iniyorum o yuzuyor ben yaninda oturuyorum bebeği de gotureyim diyorum ama annem erken diyor 15.gunumuzdeyiz erken mi sizce?

Duştan sonra ıslak cildine johnsons bebe yağı sür. Nemlendirme etkisi baya yüksek.
Kaşıntılarını giderir mi bilmiyorum ama
ayy bebe yagı mı ya badem yagı surdumhep ama baktım catlıyor bıraktım vazelın suruyorum sımdıkk

hakkında kolayındna hayılrıs olsun cnm benım dua ıle

Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım
ayy canım ebnım ALLAH kolaylıkversın ınslll bır avazda dogurrusun ınsllll gusel haberlerını beklıyoruzzzzzzzzz

catlakdan gectım kasıntı ve acıması olmasa muhım degılde cok tatlı kasınıyor tuz basıyorsun gıbı de acıyoooooooooooo:18:
zamanını beklıyor stres yapma kendıne hersey olacagına varır cok stres yapıyorsun ne yasamamız gerekıyorsa onuyasıyacagız kısmetımızde ne varsa sakınol bebegıde strese sokma lutfennnn ben merdıven ınıp cıkmaya baladım ve hurmayı arttırdım sıcak dus ve yuuyuse ek olarakdann kısmetsee ve cuamdan berı 2 cm acıklıgımız var kısmet ısı bunlar bır anda acıklıgı olanlarlda oluyor canım benımmmm:13:
stres yapmakı bebegı stres edersın bakk akısına bırak hayatı yaaa panık olma lutfennnn

valla ben arabasına koyup eczaneye,sağlık ocağına falan götürüyorum.ama öle gezmk için daha erken diyorlar.benimkide 18 günlük.ve 40dan sonra düzene gircek mi diye bekleyenlerdenim...

canım çok çok geçmiş olsun.tahmin edebiliyorum o an neler yaşadığını.oğlum ilk hafta dönmeye başladı ondan nereye yatırsam yanlarına yastık koyuyorum.küçük aman koymayayım demeyin koyun önleminizi alın.allahım bir daha böle zaman yaşatmasın.benim en büyük korkularımdan biri.çok çok geçmiş olsun tekrar.

bizim kirmizin cikmasina 2 gün kaldiiii bakalim degisecekmi degismiyecekmii gerci öyle cok huysuz bir cocuk degil sadece uykuya gec daliyorr ve bazen her saat basi uyaniyorrr bu saat basi uyanmasindan kurtuldukmu tamamdirr . cok sükür cok fazla gaz sonuruda yasamiyoruz ama cokta umutlanmayin bazi cocuklar kirki ciksada düzelmiyorr malesefff :)))

biz disariya 15 günlük olmadan cikmaya baslamistik hatta ilk ciktigimiz 3. gundu hastaneden direk disari attik kendimizii belediye fln gitmistik cikartma iyi degil derlen ama dikkat edince birsey olmuyor gerci öyle komsu gezmelerine ev gezmelerin e hic gitmedik alis verise yada doktora fln gittik toplum icine henuz girdirmek istemedim nazar fln deger diyee yoksa hava alsin diye disari cikartmak cok daha iyi geiyor bebeklere arabada gezerken uyuyor hem rahat ediyorsun biraz :))))

sonunda annesine kazan kaldirtii haa emir beyybende kizlara tmm bunu yazcaktim yatagina atin agzin verin yalnci emzigini uyumaya kendi kndien dalarrr biz mesala simdi öyle uyudukk emzirdim yatagina koydum acti gözunuu hemen bende verdim emzigini uyumaya daldii emzik dusunce basiyor yaygarayi tekrar veriyorumj bir müddet otur kalk yapiyoruz ama olsun killo vermeye yariyorr böylede

aa gecmiss olsunnn pamukcuk degilmis sizinkii cok sükürr kiz süt lekesi belli oluyor bu baya bir yogurt sürmus gibi beyaz agzii hatta dilin ucuna kadar sardiginda kusuyor saniyordum ben her dilini uzatisindaa

Son düzenleme:
dogum yapmis anneler kadin doktoruna kontrole gittiginizde size asi yapildimii bugun ben gögüslerime göstermek icin gitmistim
bana bir asin eksik kallmis onu yapalim dedi bende tmm dedim nasilsa bir asi dedim ama nerdeeee
tmmm 3 tane asi yapildiiibir sag koldan bir sol koldan birde popodan yaptilarr:26::26: heryerimi delik desik yaptilarr offfff sizede yapildimi yada yapilacakmi haberi olan varmi
gerci sizler hamileligin basinda yapildi biliyorum banada yapilmisti ama daha önce dusuk yaptigim bebekte yapilmisti aradan cok gcmeden tekrar hamile kalinca sanirim yenileme ihtiyaci duyulmadii dogumdan sonra tekrar yapilacagini bilmiyorudum
biri tetanos ama digerleri neydi unuttumm :26::26:

canım stres yapmamaya çalış bak en azından takip ettiğin bir takvimin var ben 40 haftamı doldurdum hala bekliyorum seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor Allahım hepimize kolay bir şekilde normal doğum nasip etsin inşallah hayırlısıyla tabi ki,bişey sorucam sana yürürken 5dk da bir kasılma oluyor demişsin ya nasıl oluyor ben hala anlayamıyorum bende yürümeye başladığımda 10 dk sonra falan karnım taş gibi oluyor kasıklarıma yük biniyor sanki ama bu kasılma mı oluyor eve geliyorum bende duşu zor alıyorm çünkü bacak arasındaki kemiklerim çok ağrıyor kasılmalarını nasıl takip ediyorsun

cnm kırk çıkmayla ilgisi var mı bilmiyorum ama benim oğluş 1 haftadır gece 00.30 gibi uyuyor, 4 e dogru acıkınca uyanıyor, emzirip yatırıyorum sabah 8 e kadar tekrar uyuyorr.. saatleri şaşmıyor.. çok şükür gece uyuyor böyle çok rahat oluyor..
gündüzleri de altı kuru karnı tok gazıda yoksa uyumasada yattıgı yerden etrafı izliyor inş hep böyle devam eder

bende kızımı emziriyorum sonra kıvrışa kıvrışa uyuyo çok hoşuma gidiyo onun o yüz hareketini dudak büküşlerini izlemek bide
ııııhhh diye kollarını germiyo mu

Son düzenleme:
kızlar dünden beri oğlumun sağ gözünde çapaklanma var tedirgin oldum
napsam ki saglık ocagına fln götürsem mi

benim kiziminda olmustu ilk haftalarinda sütümle ve cayla sildim gecti 2. günde :)) sende öyle yap yinede doktorada göturebilirsin :))

selam kızlar bebişleri hastalanan rahatsızlananlar olmuş geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ve korusun inş. biz 25 günlükken çıktık ilk gezmemize sıkıntı olma dı. ama neyle çıkaracağımı şaşırdım siz nasıl çıkartıyorsunuz ve nasıl giydiriyorsunuz

Merhaba kızlar yarın kontrolüm var inş. açılmam baya olmuşturda doğuma alır inş.gende hayırlısı ya aynı gün doğsak nolur
sankkii :)

Amin.Hayırlı olsun
Lohusalıktandır canım olur mu öle şey zamanla geçer bunaltma kendini.

geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda Rabbim şifa verir düzelirsiniz .

Hakkınızda hayırlısı gözünüz aydın şimdiden :)

işte bizim prensesimiz teyzeleri maşallah deyin kızıma daha fazlası profilimde
Çok tatlı manş.Allahım kucağınızda koysun.

Alllahım allahım çok geçmiş olsun canım kuzum yaaa
Rabbim esirgemiş sen günlük çocuğunun başına yasin oku hiç olmassa canım.

Bende aynı durumum canım eminim benimki daha beterdir karnım yanlarım baldırım göğüslerim berbat
bebe yağı,vazelin,zeyinyağı tık işlemiyor mecbur doğumdan sonra direk cildiyeye gidicem bişeyler isticem
umarım geçer böyle kalmak istemiyorum.

Hayırlısı canım şimdiden seninde gözün aydın olsun allahım güç kuvvet versin
Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım
Allahım bi avazda kurtarır inş.
Canım geçmiş olsun benim annem çay suyuna pamuk batırır gözümüzü onla silip bekletirdi bir dene istersen eskilerin taktiği.Çay suyu çok soğukta olmucak çok sıcakta pamuğa batır sür gözünün üstüne ama gözü kapalıyken bacım.

canım ben de evde kızımla yalnızım bütün gün
eşim 7 gibi geliyor
ben kızımın beşiğine baş ucuna küçük bir kuranı kerim koydum
yalnız kalması iyi değilmiş diye biliyorum ben de
ama yalnızken mecbur bazen tek bırakıyoruz wc ye filan giderken
sen de kuran koyabilirsin canım

Kizlat bi sey kafami kurcaliyor.agustosta iki aylik olup antalyaya gidecegiz ins.esim udun sureli yurtfisi gorevine gidecek bnde ucretsiz izne ayrilacagim.kv ler antalyada bende o sure zarfinda orada kalmayi planliyorum.annemler hic musait olmayack bu surecte.nys antalya sicak ya kafama takiliyor.cok o sicakta napar diye kilo fln verir diye korkuyorum.biz su annkayserideyiz.aranizda boyle sicak memleketletfe ysayan var mi.nasil idare ediyorsunuz

merhaba kızlarr bayadır giremiyodum bugün anca zaman buldumm dün mevlütümüz vardı tam yarı kırkımızda yaptıkk ondan önceki günde yarı kırkımızı çıkardıkk babaannemize gittik ilk gezmemizi yaptık yanii mevlütümüz çok güzel geçtii kızıma bol bol hediye geldi oğlumunda doğum günüde çok güzeldi onada bol bol hediye geldi en çok onun mutluluğu mutlu etti benii ama bende bittim bugün saat 1 de anca uyanabildim annem iyiki burdaaageçmişe hiçç bakamadım kimler doğurdu neler oldu merak ettim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…