• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım ben batman dayım eşimin görevi nedeniyle zaten buradaki özellerde tüp bebek yapılmıyor en yakın diyarbakır tıp fakültesi var. aslında ankaralıyım keşke orada olabilseydim.. ama büyük ihtimal fakülte de olur onun için galiba 3 yıl şartı var ben daha fazla beklemek istemiyorum ama özel için de hemen o kadar paramız yok kii offff belki bi kaç aya üst üste koyabilirim:50:
hayırlısı olsun canım benimmmmmmm o zaman üzülme lüütfen sabret inşallah bu yola girmden kendisi gelir bebişin gerçi sorun ne bilmiyorum ama olsun kendisi gelir inşallah:16:

hayırlısı olsun canım benimmmmmmm o zaman üzülme lüütfen sabret inşallah bu yola girmden kendisi gelir bebişin gerçi sorun ne bilmiyorum ama olsun kendisi gelir inşallah:16:

inşallah canım ama kendilinden olması çok zor dedi doktor zaman alabilir dedi.. bizim sorum siperm sayımız düşük hızlı sperm 0 morfolojide %2 bu durumda normal yolla az şansımız varmış... allahım bana sabır versin nisana kadar bekleyebileyimm

benim de bugün yumurta kont vardı sağda 8 sol da 9 yumoşum var ama daha küçükler de var büyüyecek olan hemşire 20 bulur dedi inş hepi kaliteli olurlar :21::21:rahim kalınlığım da 9mm olmuş :52:
çarşamba günü son yumoş kont var dr büyük ihtimal cumartesi toplarız dedi :52::52:çok heyecanlandım şimdiden inş rabbim bu sefer nasip eder :16:

Cnm benımde buyuk ihtimal cumartesı toplama işlemi yapılacak,
bu akşam kontrolum var kesın belllı olucak artık,
yumurta sayın da çok iiymişş:nazar:

inşallah canım ama kendilinden olması çok zor dedi doktor zaman alabilir dedi.. bizim sorum siperm sayımız düşük hızlı sperm 0 morfolojide %2 bu durumda normal yolla az şansımız varmış... allahım bana sabır versin nisana kadar bekleyebileyimm
hiç birimiz kolay şeyler yaşamıyoruzki canım bizimde hem elşimde hem bende var problem ama olsun üzülme sıkıntı yapma zaman cabuk geçiyo ilk tedavime kasımda başladım sonra ohss oldum ocakta transfer oldu martta kaybettim bebeğimi bak şimdi 2. tedaviye başladım nerdeyse 1 sene olmus ama dün gibi geliyo

Selam canlar bi günlik aranın ardından yine ben geldimmmmmmmmm artık hoş mu feldim offff yine bu mu geldi dersiniz bilemememmmmmmm lakin yokluğumda çok neşeli olmadığınız bu sebeple kamberiniz olmadan düğün yapamadığınız su götürmez bir gerçek olarak kendini gçstermiş herkes bi depresif olmuşşşşşşşşşş:9::9::9: neyse sıkıntı yok bugün herşey bitti allahın izniyleeeeeee arada olur böleeeeeee hep beraber gülmeye hazırız bugunnnn AREEEEEEE YOUUUUUUUUUU READDDYYYYYYYY DIMTIS DIMTISSSSSSS:32::32::32::32:

Tamam tamam bu kadar geyik yeter sustummmm öncelikle yeni gelen arkadaşlara kucak dolusu hoşgeldinizzzzz...opusu olnalara geçmiş olsunnnn transferi olanlara hayırlı olsunnnnnn diyerek topluca bir selam çakalımmmmmmmm:16::16::16:

Naznazzz iyisindir inş dün dündü bugun bugunnnnnnnn bitti gittti arkadaşım tamammıııı
Ekd bacağın ağrımadan rahatca uyumussundur
Amayaa anneye tutunmak hayata tutunmak hem bebiş senden iisini mi bulacak ama demi:34:
Elenar seviom seni unutmadım tabiki
Sultan sumeyye hepinize selammmlar

Bana gelirsek dün beni ağlayarak görme şerefine erişmiş nadir insanlardan biri olan eşim hayatının şokunu yaşadı haliyle çünkü normalde ben ağlamam patalojik bi şekilde. Hele insan yannda hiç ağlamam.bu sebeple beni bugun annemin yazlığına götürmeye karar verdi bahçe içinde havuzlu falan şahane bi yer.havuza giremicek olsamda mangal falan çinlerde ayak uzatıp keyif yaparım.birazdan yola çıkıcaz inşallahhhhhhhh
Bide benim test tarihim 22 eulül
Şimdilik hoşçakalınnnnnnn:46::46::46::49::49:

Bana gelirsek dün beni ağlayarak görme şerefine erişmiş nadir insanlardan biri olan eşim hayatının şokunu yaşadı haliyle çünkü normalde ben ağlamam patalojik bi şekilde. Hele insan yannda hiç ağlamam.bu sebeple beni bugun annemin yazlığına götürmeye karar verdi bahçe içinde havuzlu falan şahane bi yer.havuza giremicek olsamda mangal falan çinlerde ayak uzatıp keyif yaparım.birazdan yola çıkıcaz inşallahhhhhhhh
benekli bonibon güle güle gitt eğlen bakalım hadi hayırlısı

canım ben batman dayım eşimin görevi nedeniyle zaten buradaki özellerde tüp bebek yapılmıyor en yakın diyarbakır tıp fakültesi var. aslında ankaralıyım keşke orada olabilseydim.. ama büyük ihtimal fakülte de olur onun için galiba 3 yıl şartı var ben daha fazla beklemek istemiyorum ama özel için de hemen o kadar paramız yok kii offff belki bi kaç aya üst üste koyabilirim:50:

konuyu görünce yazmak istedim bende bu ay fakültede başladım 3 yıl şartı aranmıyor.eğer bir sorun varsa yapılıyor. gerçi ben 7 yıllık evliyim ama. hastane 3000 alıyor şimdilik ilaçlarım 1000 lira tuttu gerçi şu an biraz moralim bozuk ilacımın bir kısmını şırıngaya çekerkerken boşuna harcadım doz eksildiği için yeniden almam gerekecek neyse kendi durumumu atlayayım. durum böyle yani istersen fakültedede yaptırabilirsin.

kızlar canım çok sıkıldı. Pazar günü eşimle düşündük annesine embriyolarımın koyulduğunu ve çoğul gebelik olacağını söyleyelim bizim için hayır duası eder dedik. eşim benim yanımda söyleme kadın kadına söyle dedi. yalnızken anne dedim durum böyle benim için dua et dedim. kayınvalidem bebekleri duyunca yüzü düştü, donuk bir şekilde hayırlı olsun dedi. hiç sevinmedi ve sevincime ortak olmadı ve başladı bizim orada biri var üçüz oldu, bebekler o kadar küçüktü, eniğe benziyordu, yaşamaz bunlar ölür dedim diye anlatmaya. resmen kıskandı. ben şok oldum. sadece ben de 2 kg. doğdum ama yaşadım diyebildim. sonra kendime dedim ki herhalde ben ilaç kullanıyorum ya onun etkisi ile yanlış anlıyorum. dışarı çıktık ben yolda çukur var araba sarsmasın diye biraz yukarı yürüdüm, o da kapıdan bindi. bir baktım kurulmuş arabanın önüne kahkahalar atıyor.neyse bindim arkaya, bana dönüp aaaa ben seni unutmuşum, bizimle binmeyince deyip gene kahkahalar atarak eşimi şapur şupur öptü. ben hala salak gibi anlamıyorum. yola çıktık, balık alıp döndük, eşimin yanında atıldı sen dinlen ben yaparım diye .yedik yemeği, dışarıda eşimin işi vardı kısa mesafe, hadi gidelim dedik. bu arada eşim bana son derece dikkatli ve özenli davranıyor, o öyle yaptıkça, kayınvalidem eşime daha çok yapışıyor. indik arabadan, normalde yavaş yürür ama girdi koluma beni hızlı yürümeye zorluyor, en sonunda uyardım, ben o kadar hızlı yürüyemem diye, o sırada eşim döndü, kayınvalidem de eh ben yürüyüş yapıyorum ya bacaklarım açılmış dedi. işimizi hallettik, kayınvalidem dışarı çıkmışken feshaneye gidelim dedi. eşim bana baktı, Olur mu dedi, ne diycem olur tabi hayatım dedim. feshaneden çıktık, Eyüp sultana da gideyim dedi hadi orayada gittik koşturarak çünkü kapanmasına 5 dakika vardı. neyse sonunda eve geldim ama nasıl yattım ben bilirim. pazartesi günü saat 9.30 a kadar salonda yattığı için kızımla mutfakta bişiler atıştırdık.kızımın ilk günü koşarak okula gitti ben de ilaçlarımı içtim. sonra kayınvalidem kalktı, kendisine kahvaltı hazırladım koydum kaldırdım. aldı kumandayı eline kanalları geziyor, ben de dedim ki üzücü şeyler açma. başladı abuk subuk şeyler izlemeye. bende yorgunluk hissettim içeri yatmaya gittim. saat 2 gibi kalktım baktım açıkmış yemek bekliyor. oysa dolap orada açıp istediğini yiyebilir. neyse kalktım 4 çeşit yemek hazırladım. koydum kaldırdım. taktı yerdeki salça yapmak için aldığım domateslere. yok çürür bunlar, yapsana, bişiler dedi. bende onlar 10 kg. Dr. ağır kaldırma dedi dedim. gidip gelip söyledi bende hepsini yaptım. bir yandanda salondan sesleniyor bana, hiç mutfağa sokmadın diye ki batırır yani biliyorum. sonra hafif sancım oldu uzanmak istedim eşim annesini aradı ve abimle yemeğe geliyoruz dedi. bana kayınvalidem söyledi yemek yapalım akşama diğer oğlum da geliyor diye. açtım eşime telefon, bak ben bugün popomu yere koyamadım, sen misafir ile geliyorsun, benim uzanmam gerek, abin bişi bilmiyor, öğrenmesin dedim, kızdım kapattım. kayınvalidem hala şunu yapalım bunu yapalım. hiç demedi ki, ben bu kızın durumunu biliyorum, oğluma telefon açayım, gelin rahatsız, gel beni al, sizde yeriz demedi. öbür geline telefon açmadan gidemez bile. terslenir hemen. bende düşündüm, ben manyak mıyım, onun için önce çocukları varsa benim için de bebişlerim var diye. kızıma (kızım 18 yaşında) sen otur dedim bastım yakın bir komşuya gittim. arkamdan nereye dedi cevap bile vermedim. komşum hemşire, karnım şişti gazdan, çay yaptı yatıştırdı beni. eşim telefon açtı nerdesin gel diye gelemem sancım var ben burada dinlenicem dedim. tabi biliyor kabahatini hiç ses etmedi ama diğer olayları bilmiyor. neyse yemişler içmişler, helali hoş olsun, kızım idare etmiş, kayınvalidem toparlanıp gitmiş. çıktım eve yattım ama sinirden ve eşime anlatamamaktan uyuyamıyorum. gece 3 gibi eşimde uyanıktı salonda kıyamet koptu. tam annesi ve abisine saygısızlık ettiğimi söylerken ben her şeyi anlattım, şoka girdi .hem ağlıyorum hem bağırıyorum, beni teselli etti, bu olaya çözüm bulucam, yanındayım,üzülme dedi. ama o da çok üzüldü.abisine de ayıp oldu, arada kaynadı. kayınvalidem ile bugüne kadar hiç kavga etmemiştik, beni hep kızım diye severdi. bana istediği gibi gelir gider, onu hep gezdiririm, ben bu tüp bebek olayını kendi anneme bile söylemedim, kayınvalideme söyledim. hatta maddi destek verdi, hep olsun derdi, eşimden kaynaklı sıkıntılar vardı, sperm sorunu. Ama ne zaman ki bebekler karnımda, ayın 26 sında test olacam dedim, bana böyle davranmaya başladı. yüzünden kıskançlık okudum resmen. çok ağladım ve nasıl davranacağımı bilmiyorum. bu arada eşimle bunca senedir belki 3 kere kavga etmişizdir. Mutlu bir evliliğim var yani. ama şoktayım. kafam ağrıyor resmen. bana bir akıl, bebeklere bir sıkıntı olmamıştır inşallah. çok ağladım çünkü.

Selam canlar bi günlik aranın ardından yine ben geldimmmmmmmmm artık hoş mu feldim offff yine bu mu geldi dersiniz bilemememmmmmmm lakin yokluğumda çok neşeli olmadığınız bu sebeple kamberiniz olmadan düğün yapamadığınız su götürmez bir gerçek olarak kendini gçstermiş herkes bi depresif olmuşşşşşşşşşş:9::9::9: neyse sıkıntı yok bugün herşey bitti allahın izniyleeeeeee arada olur böleeeeeee hep beraber gülmeye hazırız bugunnnn AREEEEEEE YOUUUUUUUUUU READDDYYYYYYYY DIMTIS DIMTISSSSSSS:32::32::32::32:

Tamam tamam bu kadar geyik yeter sustummmm öncelikle yeni gelen arkadaşlara kucak dolusu hoşgeldinizzzzz...opusu olnalara geçmiş olsunnnn transferi olanlara hayırlı olsunnnnnn diyerek topluca bir selam çakalımmmmmmmm:16::16::16:

Naznazzz iyisindir inş dün dündü bugun bugunnnnnnnn bitti gittti arkadaşım tamammıııı
Ekd bacağın ağrımadan rahatca uyumussundur
Amayaa anneye tutunmak hayata tutunmak hem bebiş senden iisini mi bulacak ama demi:34:
Elenar seviom seni unutmadım tabiki
Sultan sumeyye hepinize selammmlar

cnm test tarihin ne zaman neden agladın

arkadaşım üzülme benmde ilk tedavide k.v. aynılarını yaptı şimdi kalkmış ben bakcam diyo bende teyzemde kalcam gelmicm eve diğerinde yüzümü güldürmedi bunda hiç güldürmez eminim boş ver üzülme sende:34:

ben eşime de dedim, karnımdaki bebeklerime enik diyen, yaşamaz diyen biri, doğduklarında da Ay bakayım, seveyim diyemez, izin vermem dedim. Eşim haklısın, ne diyeyim dedi. inşallah yavrularım bana sıkıca tutunur ve sapasağlam, sağlıkla doğarlar.

ben eşime de dedim, karnımdaki bebeklerime enik diyen, yaşamaz diyen biri, doğduklarında da Ay bakayım, seveyim diyemez, izin vermem dedim. Eşim haklısın, ne diyeyim dedi. inşallah yavrularım bana sıkıca tutunur ve sapasağlam, sağlıkla doğarlar.
boşvermeyi öğrenmemiz lazım ama yapamıyoruz dimi:50:

hele ki daha önce asla sorun yaşamadığım birinden böyle reaksiyon almak beni zorladı ama bebişlerim için bu olayın üzerinden atlamaya gayret edeceğim.

günaydın arkdaşlar nasılsınız ,benim transferin 5.günü zaman geçmek bilmiyorr normal şartlarda nasıl geçtiğini anlamam keşke bu kadar rapor almasaydım diyorum

Back
X