- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.881
hayırlısı olsun canım benimmmmmmm o zaman üzülme lüütfen sabret inşallah bu yola girmden kendisi gelir bebişin gerçi sorun ne bilmiyorum ama olsun kendisi gelir inşallahcanım ben batman dayım eşimin görevi nedeniyle zaten buradaki özellerde tüp bebek yapılmıyor en yakın diyarbakır tıp fakültesi var. aslında ankaralıyım keşke orada olabilseydim.. ama büyük ihtimal fakülte de olur onun için galiba 3 yıl şartı var ben daha fazla beklemek istemiyorum ama özel için de hemen o kadar paramız yok kii offff belki bi kaç aya üst üste koyabilirim
hayırlısı olsun canım benimmmmmmm o zaman üzülme lüütfen sabret inşallah bu yola girmden kendisi gelir bebişin gerçi sorun ne bilmiyorum ama olsun kendisi gelir inşallah
benim de bugün yumurta kont vardı sağda 8 sol da 9 yumoşum var ama daha küçükler de var büyüyecek olan hemşire 20 bulur dedi inş hepi kaliteli olurlarrahim kalınlığım da 9mm olmuş
çarşamba günü son yumoş kont var dr büyük ihtimal cumartesi toplarız dediçok heyecanlandım şimdiden inş rabbim bu sefer nasip eder
hiç birimiz kolay şeyler yaşamıyoruzki canım bizimde hem elşimde hem bende var problem ama olsun üzülme sıkıntı yapma zaman cabuk geçiyo ilk tedavime kasımda başladım sonra ohss oldum ocakta transfer oldu martta kaybettim bebeğimi bak şimdi 2. tedaviye başladım nerdeyse 1 sene olmus ama dün gibi geliyoinşallah canım ama kendilinden olması çok zor dedi doktor zaman alabilir dedi.. bizim sorum siperm sayımız düşük hızlı sperm 0 morfolojide %2 bu durumda normal yolla az şansımız varmış... allahım bana sabır versin nisana kadar bekleyebileyimm
30 eylülde transferim olursa 12 ekim olacakkk inşallah​test tarihlerinizi yazar mısınızz hepininzzz????
benekli bonibon güle güle gitt eğlen bakalım hadi hayırlısıBana gelirsek dün beni ağlayarak görme şerefine erişmiş nadir insanlardan biri olan eşim hayatının şokunu yaşadı haliyle çünkü normalde ben ağlamam patalojik bi şekilde. Hele insan yannda hiç ağlamam.bu sebeple beni bugun annemin yazlığına götürmeye karar verdi bahçe içinde havuzlu falan şahane bi yer.havuza giremicek olsamda mangal falan çinlerde ayak uzatıp keyif yaparım.birazdan yola çıkıcaz inşallahhhhhhhh
Bide benim test tarihim 22 eulül
Şimdilik hoşçakalınnnnnnn
canım ben batman dayım eşimin görevi nedeniyle zaten buradaki özellerde tüp bebek yapılmıyor en yakın diyarbakır tıp fakültesi var. aslında ankaralıyım keşke orada olabilseydim.. ama büyük ihtimal fakülte de olur onun için galiba 3 yıl şartı var ben daha fazla beklemek istemiyorum ama özel için de hemen o kadar paramız yok kii offff belki bi kaç aya üst üste koyabilirim
Selam canlar bi günlik aranın ardından yine ben geldimmmmmmmmm artık hoş mu feldim offff yine bu mu geldi dersiniz bilemememmmmmmm lakin yokluğumda çok neşeli olmadığınız bu sebeple kamberiniz olmadan düğün yapamadığınız su götürmez bir gerçek olarak kendini gçstermiş herkes bi depresif olmuşşşşşşşşşşneyse sıkıntı yok bugün herşey bitti allahın izniyleeeeeee arada olur böleeeeeee hep beraber gülmeye hazırız bugunnnn AREEEEEEE YOUUUUUUUUUU READDDYYYYYYYY DIMTIS DIMTISSSSSSS
Tamam tamam bu kadar geyik yeter sustummmm öncelikle yeni gelen arkadaşlara kucak dolusu hoşgeldinizzzzz...opusu olnalara geçmiş olsunnnn transferi olanlara hayırlı olsunnnnnn diyerek topluca bir selam çakalımmmmmmmm
Naznazzz iyisindir inş dün dündü bugun bugunnnnnnnn bitti gittti arkadaşım tamammıııı
Ekd bacağın ağrımadan rahatca uyumussundur
Amayaa anneye tutunmak hayata tutunmak hem bebiş senden iisini mi bulacak ama demi
Elenar seviom seni unutmadım tabiki
Sultan sumeyye hepinize selammmlar
Bana gelirsek dün beni ağlayarak görme şerefine erişmiş nadir insanlardan biri olan eşim hayatının şokunu yaşadı haliyle çünkü normalde ben ağlamam patalojik bi şekilde. Hele insan yannda hiç ağlamam.bu sebeple beni bugun annemin yazlığına götürmeye karar verdi bahçe içinde havuzlu falan şahane bi yer.havuza giremicek olsamda mangal falan çinlerde ayak uzatıp keyif yaparım.birazdan yola çıkıcaz inşallahhhhhhhh
Bide benim test tarihim 22 eulül
Şimdilik hoşçakalınnnnnnn
22 eylül demiş canımcnm test tarihin ne zaman neden agladın
boşvermeyi öğrenmemiz lazım ama yapamıyoruz dimiben eşime de dedim, karnımdaki bebeklerime enik diyen, yaşamaz diyen biri, doğduklarında da Ay bakayım, seveyim diyemez, izin vermem dedim. Eşim haklısın, ne diyeyim dedi. inşallah yavrularım bana sıkıca tutunur ve sapasağlam, sağlıkla doğarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?