2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bende öyle düşünüyorum canım dr söylücem 2 tane koyulsun 4 yılın özleminin ancak gideririz şimdilik durum iyi canım cumartesi opum olursa acaba ne zaman transfer olur ki :44:

cumartesi opu olursa ya salı ya da perşembe transferin olur 3. ve 5.günlerde yapılıyor transfer..
opu gününü saymıyorsun hesabı yaparken...
2.3.4.5. hatta 6.gün transferi olanlar var aramızda ama genelde 3. ya da 5.gün transferi yapılıyor canımcım

anladım bitanem çok sağol daha yeni olduğum için öğrenmeye çalışıyorum canım

bende bugün çatlatma iğnemi yapıyorum 11:30 da çarşamba günü yumurta toplanacak, 3-4 gün sonra transver olur dedi doktorum nasip olursa ama gelişen sadece 2 yumurtam var ve kistim var yola devam dedi doktor çünkü kistim iyice büyümeden 2 yumurtayla şansım nedir sizce deneyimli arkadaşlar varmı aranızda???

anladım bitanem çok sağol daha yeni olduğum için öğrenmeye çalışıyorum canım

ahhh ah millet yumurtlama günü nedir bilmeden hemen hamile kalır biz tıbbi boyutta takılıyoruz bilmek zorunda değildik ama işte nasip..
Rabbim neyler neylerse güzel eyler vardır bu yaşadıklarımızda da bizim bilmediğimiz bir hayır...
Herşeyi sorabilirsin canım hazırım cevaplamaya engin bilgilerimle

Son düzenleme:
amin inşallah. Rabbim o günleri de göstersin. benim de çarşamba günü yumurta toplama işlemi var 6tane yumurta varmış sayısı az mi ki acaba :-( bundan sonra iğne muhabbeti var mi daha kızlar?

CANIM SAYININ ÖNEMİ YOK Kİ ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ OLUP DÖLENMESİ VEDE TUTUNMASIDIR BENİM ÖNCEKİ TEDAVİLERİMDE 20 YUMURTAM OLUP 1 TANE DÖLENMEMİŞLİĞİ VARDIR hİç takılma sayıya İNŞ HER ŞEY GÜZEL OLUR

slm bile vermiyorsun OLURSUN inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Eklentiler

• $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah
tatlım ben tek yumurtayla bebeklerini kucağına almış bir sürü arkadaşımdan örnek verebilirim sana...
en son bir bıçuk ay önce bir arkadaşımız ikizlerini doğurdu 2 yumurtası vardı toplandı döllendi transfer oldu gebe kaldı şimdide kollarında...yakın zaman öğneği bu benden çok var böyle yaşanmış hikayeler

ne ara geldin annem sen görmemişim kıpkırmızı mesajlarını
Resimdekilerin hepsini istiyorum ben inşallahhhh

onları doğrunca böyle olacaksınnnn

Eklentiler

• $bbw51.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

çok sağol içim rahatladı canım işte benim yumurtlama rezerv problemim var kalitesiz bide kistte oluşunca umutsuzluğa kapılıyorum bazen

çok sağol içim rahatladı canım işte benim yumurtlama rezerv problemim var kalitesiz bide kistte oluşunca umutsuzluğa kapılıyorum bazen

yaklaşık 2 yıl önce bir arkadaşımızın tek yumurtası oluştu ve aynı zamanda 4,5 cm büyüklüğünde çikolata kisti vardı doktoru birşey olmaz gebe kalırsan demiş hatta doğum esnasında kistinide alırız demiş en tehlikelisi çikolata kistidir ama doğurdu...ne imkansız denen hatunlar gebe kaldı bir bilsen Rabbim ol desin yeterki...mesela ben 15-20 arası yumurtam toplanıyor dölleniyor ama tutmuyor elde var sıfır..

haklısın bitanem kimileri bebeğin nasıl olduğunu dahi bilmiyo biz neredeyse tıbbı bitirmek üzereyiz yaşayarak öğreniyoruz keşke hiç bilmeseydik ama kısmet böyleymiş
tamam canım engin bilgilerine her daim ihtiyacım olacak :)

Son düzenleme:

aynen canımcım yat şaap kalk 9 ay sonra pırtlat ohhh valla ne güzel...
engin bilgilerim emrinde şekerim

inş bende böyle olurum

inşallahhhhh

vardır bi zamanı canım rabbim inş evladını sana bağışlar dr neden tutunamadığı konusun da bi açıklama yapmadı mı :44:

teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun. gelişmeleri burdan yazarım ben:) çok sağol cvp yazdığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…