- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.781
cnm senn neden büyük cıkıo yazıların size nı düşür azcık sayfa hemen doluverio![]()
yıllarrrrrrrrrr önce ayarlardan yapmıştık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm senn neden büyük cıkıo yazıların size nı düşür azcık sayfa hemen doluverio![]()
Diyorum sana iğnelerin bikısmını ben olayım sen rahatla beninde iğne oldum diye gönlümolsun diblemion beniiii
Hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inş
Evet işre budur sonunda gerçek zombiye kaldı topicccbiliyordum bu gece pes edip yatacağını sonundaahahahaaaa
Şaka tabi keşke yatmasanızda konuşsak bi sürü sıkılıom gece
Son yaptığım muhteşem sakıncalı hareketi sölüyorum gülme krizine girdim ama karnım ağrıdı sonra bi baktım öle kasmışımki böle bi hareket yapabildiğim için kendimi takdir ettim:18:
Bu arada kasık ağrılarını sev benim onlardan bike yok hiçbişiy yok arıom arıom bulamıom bulduğunuz herşeyi sevin bence![]()
slm kızlar önceleri yazıyorum hatırlayan varsa 5 yumurta vardı neyse daha oluşur derken opuda 3yumurtam çıkmasınmıçok üzüldüm şimdi bunun kaçı döllenecek kaçı transfer olacak derken kafayı sıyırdım
ertesi gün sabah moral olur diye annemi çagırdım hem haber gelicek dedim neyse birgün öncesi narkoz sersemligi kafa meşguluyeti kocaman fokur fokur kaynayan suyu üstüme boca ettim şoktan bişey yapamadım neyse annem vardı üstümü soydu soguk duşa hemen hastaneye
derilerim büzüştü resmen bu ne acı bişeymiş yangında kalanlar nasıl dayandı ooof rabbim dha beterinden korusun
göbegimin yarısı ve sag bacagımın bir kısmı yandı ilaçlar vs sarıldı. bu arada haber geldi 3yumurtam 3embiriyo olmuş
riske atmamak için yarın transferin var dediler bu halde
sabaha kadar alev alev yandım balongibi şişti patladı acil hastaneye bu arada su şişesi elimde transfere yetişmem lazım diye feryat figan apar topar sargılı drum fırlamış gözleriyle ne oldu sana derken 2melegimi aldım digeri gelişmemiş kalan bana yetti tek dilegim bukdar acıya inş sonum güzel olur hep bilirte pozitif haberle dolar burası test günüm 27 eylül![]()
Bi şii sorucam ya, çok merak ettim, 32 yaşındasın, 10 aylık evlisin, tüp bebek olayındasın. E deneyeydin ya az, neden daldın hemen bu işlere? Ben 33 yaşında evlenip bi de salak gibi "Evliliğim oturmadan çocuk sahibi olmak istemiyorum." diyerek 2 yıl korunduktan sonra bi cacık elde edemeyince başladım ya, seninki bana erken geliyor şimdi:))) Küstahlık mı, cahillik mi benim o dönem ettiğim bilmiyorum ama kesin daha erken başlamalıydım. Yine de 32 yaş erken geliyo işte:))) İnşallah bu tutunur, üstüne bir de doğal yolla bebeeeen olur.
slm kızlar önceleri yazıyorum hatırlayan varsa 5 yumurta vardı neyse daha oluşur derken opuda 3yumurtam çıkmasınmıçok üzüldüm şimdi bunun kaçı döllenecek kaçı transfer olacak derken kafayı sıyırdım
ertesi gün sabah moral olur diye annemi çagırdım hem haber gelicek dedim neyse birgün öncesi narkoz sersemligi kafa meşguluyeti kocaman fokur fokur kaynayan suyu üstüme boca ettim şoktan bişey yapamadım neyse annem vardı üstümü soydu soguk duşa hemen hastaneye
derilerim büzüştü resmen bu ne acı bişeymiş yangında kalanlar nasıl dayandı ooof rabbim dha beterinden korusun
göbegimin yarısı ve sag bacagımın bir kısmı yandı ilaçlar vs sarıldı. bu arada haber geldi 3yumurtam 3embiriyo olmuş
sabaha kadar alev alev yandım balongibi şişti patladı acil hastaneye bu arada su şişesi elimde transfere yetişmem lazım diye feryat figan apar topar sargılı drum fırlamış gözleriyle ne oldu sana derken 2melegimi aldım digeri gelişmemiş kalan bana yetti tek dilegim bukdar acıya inş sonum güzel olur hep bilirte pozitif haberle dolar burası test günüm 27 eylül![]()
Ertesi gün sabah moral olur diye annemi çagırdım hem haber gelicek dedim neyse birgün öncesi narkoz sersemligi kafa meşguluyeti kocaman fokur fokur kaynayan suyu üstüme boca ettim şoktan bişey yapamadım neyse annem vardı üstümü soydu soguk duşa hemen hastaneye
Göbegimin yarısı ve sag bacagımın bir kısmı yandı ilaçlar vs sarıldı. Bu arada haber geldi 3yumurtam 3embiriyo olmuş
Riske atmamak için yarın transferin var dediler bu halde
Sabaha kadar alev alev yandım balongibi şişti patladı acil hastaneye bu arada su şişesi elimde transfere yetişmem lazım diye feryat figan apar topar sargılı drum fırlamış gözleriyle ne oldu sana derken 2melegimi aldım digeri gelişmemiş kalan bana yetti tek dilegim bukdar acıya inş sonum güzel olur hep bilirte pozitif haberle dolar burası test günüm 27 eylül![]()
arkadaşlar, bu iğneler yağlı iğne olduğu için hem yakıyor hem de beze yapıyor,komşum hemşire, dedi ki iğne yapıldığı gece yatarken eşin kolonya yada alkolle en az yarım saat ovsun, açılır dedi. Ben dün gece yaptırdım bir tanesi bayağı açıldı. Diğeri pek olmadı ama beni çok rahatlattı, en azından otururken acımıyor artık.
arkadaşlar, bu iğneler yağlı iğne olduğu için hem yakıyor hem de beze yapıyor,komşum hemşire, dedi ki iğne yapıldığı gece yatarken eşin kolonya yada alkolle en az yarım saat ovsun, açılır dedi. ben dün gece yaptırdım bir tanesi bayağı açıldı. diğeri pek olmadı ama beni çok rahatlattı, en azından otururken acımıyor artık.
Noldu bize yaaa aaannnnaaaam nazar değdi demin ben de oturdum bi ağladım böğüre böğüre tutmafı işte tutmadııııı madem bilinio bende bunu biliom o zaman diyeeee neyse allah hayır etsin duygu patlaması iyidir o yönden bak içimizde dursa daha kötü
Valla ben. Hiçbirşey hissetmiom nasıl bişiy hissediolar acaba:26:
aynı şeyleri yaşıyoruz canımmmm inş bundan sonra bebişlerimiz konuşmak nasip olur
hayırlısı olsun canımkızlarr bugün itibari ile bende başlıyorum tedaviye donmuş embriyo transferim olacak nasipse 25 eylülde kontrol 30 eylülde transferim var canlar![]()
ben cetrotide kullanıyorum canımsevgili 2014- haziran ayı anneleri
aaiii söylemesi bile çok güzelmiş bunu
kızlar yumurta çatlamasını önleyici olarak lucrinin yanına başka bir iğne kullanıyormusunuz siz?
ay hadi hayırlısı canım inş allahım müjdeli haberler almanı nasip ederKızlar test günüme 2 gün kaldı Çarşamba sabahtan gidip kan vereceğim inşallah
yerimde duramıyorum hiç. Regl olacakmışım gibi yüzümü sivilceler bast ve çok ağrım var. İnşallah olmam![]()
kızlar merhaba benimde kısmetse salı sabahı transferim var.önce pazartesi sabah dedi doktorum bugün salıya aldı. 5. gün embriyosu olucak rabbim nasip ederse.çok heycanlıyım.[/QUOTE
inş hayorlara vesile olur rabbim meleğini sana nasip eder inşşbenim de cumartesi kısmetse opum olacak
ben de çok heyecanlıyım
ahh canım ya çok çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun rabbim şifanı versininş bebişlerin sana uğur getirir inş 9 ay boyunca seninle olurlar darısı başımıza
![]()
benim de bugün yumurta kont vardı sağda 8 sol da 9 yumoşum var ama daha küçükler de var büyüyecek olan hemşire 20 bulur dedi inş hepi kaliteli olurlarrahim kalınlığım da 9mm olmuş
çarşamba günü son yumoş kont var dr büyük ihtimal cumartesi toplarız dediçok heyecanlandım şimdiden inş rabbim bu sefer nasip eder
![]()
maşallah canım sayı çok güzel...
rahim kalınlığıda şahane e gelsin minnak inatçı kuzuların artık![]()
çok sağol bitanem inş bu sefer gelir artık inatçı minik meleğimdr da rahim kalınlığımı çok beğendi inş bi fayda olur canım
![]()
meleğim demişsin ben melekleri tercih ederim doktorunada ısrarcı ol 2 tane koyulsun transferde...
evet rahim kalınlığı maşallah çok iyi daha transfere var üstelik![]()